Τα εξαπτέρυγα της …προδοσίας Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

27 Ιανουαρίου 2017

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι πλέον ένα πολιτικό πτώμα και δεν θέλει να το πιστέψει, αλλά ούτε θέλει να το καταλάβει και εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι επιστρέφει. Έτσι, βάζει λυτούς και δεμένους να ενισχύσουν αυτήν την “επιστροφή” του. Όπως ο “πολύς” Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος έχει αναλάβει εργολαβικά την πολιτική επιστροφή του Γιώργου Καρατζαφέρη. Αλλά μια και μιλάμε για “επιστροφή”, να αναφέρουμε και την επιστροφή του Γιώργου Παπανδρέου στην πολιτική σκηνή διά μέσω του ΠΑΣΟΚ. Και έχουν σχέση αυτές οι δυο επιστροφές;

Βεβαίως και έχουν!! Γιατί, εμείς έχουμε μνήμη ελέφαντα και σας θυμίσουμε, ότι ο ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη υπήρξε εξαπτέρυγο του ΠΑΣΟΚ!!

Αυτό τουλάχιστον εκμυστηρευόταν ο Αντιπρόεδρος του ΛΑΟΣ και υπουργός στην κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου, Γεώργιος Γεωργίου το βράδυ της Τετάρτης 30 Ιουνίου 2010 – μερικούς μήνες μετά την ψήφιση του πρώτου Μνημονίου – από την Θεσσαλονίκη, όταν προσπαθούσε να πείσει τους ψηφοφόρους του κόμματος που αποχωρούσαν ομαδικώς για την προδοτική κυβίστηση που εκείνο πραγματοποίησε.

«Είχαμε πληροφορίες ότι εννέα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν θα το ψήφιζαν και δεν μπορούσαμε να το αφήσουμε να καταψηφισθεί».

Καταλάβατε γιατί ο ΛΑΟΣ ψήφισε το Μνημόνιο; Για το καλό μας!! Για να σώσει την Πατρίδα, μας οδήγησε στην ασφαλή αγκαλιά του ΔΝΤ, της ΕΚΤ και της ΕΕ.

Ή μήπως δεν είναι έτσι κ. Γεωργίου;

Όπως τότε που ως ευρωβουλευτής αποκαλέσατε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, δις και τρις την FYROM ως “Μακεδονία”!! Πατούλης και Novartis 

Τον Μάιο του 2016 η Novartis Hellas οργάνωσε εκδήλωση Προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας «Μετρήσεις Ζωής». Επίσημος καλεσμένος ήταν ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γεώργιος Πατούλης. Στην φωτογραφία που δημοσιεύουμε, o κ. Πατούλης είναι μαζί με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Novartis Hellas κ. R. Canevari. Σύμφωνα με τη Novartis αυτή “η πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο της διαρκούς δέσμευσης της Novartis για να στηρίζει έμπρακτα τους ασθενείς, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας πρωτοποριακά προγράμματα με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους καθώς και του προσδόκιμου επιβίωσής τους. Για το λόγο αυτό, συνεργάζεται με την επιστημονική κοινότητα και φορείς διασφαλίζοντας καινοτόμες λύσεις για  πρόσβαση στην υγεία, πάντα με υψηλά επίπεδα ευθύνης και ακεραιότητας”.

Προς το παρόν, χωρίς άλλα λόγια…Η Μαρίνα του Αμαρουσίου

Πριν από τις Δημοτικές εκλογές του 2014, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης “εκλιπαρούσε” τον υποψήφιο Δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης Αναστάσιο Μαυρίδη προκειμένου να πάρει την σύζυγό του Μαρίνα Σταυράκη στο συνδυασμό του, παρ΄ ότι πολλοί άλλοι προσπαθούσαν να τον προφυλάξουν για να μην κάνει το απονενοημένο διάβημα. Πάντως αρχικά δεν έχασε, αφού η κ. Σταυράκη εξελέγη πρώτη σε ψήφους.

Όμως από εκεί ξεκίνησαν τα προβλήματα για τον Δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης και τα οποία ήταν συνεχή και πολλά.

Τελευταίο κρούσμα η “παραίτηση” της κ. Σταυράκη – Πατούλη από τη θέση της προέδρου του ΠΕΑΠ (Περιβάλλον-Αθλητισμός-Πολιτισμός).

H ηλεκτρονική σελίδα aftodioikisi.gr θεωρεί αυτή την παραίτηση ως κίνηση ανεξαρτητοποίησης της Μαρίνας Σταυράκη από το πλευρό του Δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης, για να θέσει τα θεμέλια της διεκδίκησης αυτού του Δήμου στις επόμενες Δημοτικές εκλογές!!

Αμ δεν τα ξέρουν καλά τα γράμματα, εκεί στην aftodioikisi.gr.

Γιατί, τον κ Γιώργο Πατούλη δεν μπορεί πλέον να τον χωρέσει το “μικρό” Μαρούσι (έχει ορίζοντα το Δήμο της Αθήνας ή την Περιφέρεια Αττικής) και για την φιλόδοξη Μαρίνα καλό είναι, αρχικά, το Μαρούσι. Όχι όμως, ο “ασήμαντος” Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης!!  Τράγκας ο …παιχνιδιάρης

 

 

Επί μήνες ο βαθυστόχαστος δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας από τη ραδιοφωνική συχνότητα του Real fm λοιδορούσε, χλεύαζε και περιγελούσε τον Ντόναλντ Τραμπ.

Προφανώς θεωρούσε – και αυτός – σίγουρη την εκλογή της Χίλαρι Κλίντον, αφού έτσι θα του είχαν “υποσχεθεί”.

Γιατί, ως γνωστόν ο Γιώργης ο Τράγκας επιλέγει πάντα να πηγαίνει με τους δυνατούς!!

Ωστόσο, ω του θαύματος, ο Ντόναλντ Τραμπ εξελέγη Πρόεδρος των ΗΠΑ και ο Γιώργης ο Τράγκας έπρεπε να κάνει μια εισπήδηση (ξενικώς ρεσάλτο) στο μέρος του δυνατού. Έτσι, με πληροφόρησαν ότι στις τελευταίες του έκπομπές υπερθεματίζει υπέρ του νέου Αμερικανού Προέδρου.

Άλλωστε, ο πάντα καλά “στρατολογημένος” κ. Γιώργος μας, έχει κάνει πολλές τέτοιες εισπηδήσεις κατά το παρελθόν, χωρίς να έχει ιδιαίτερο πρόβλημα.

Α!! Μου θύμισαν μια!! Όταν από το μικρόφωνό του στοχοποιήθηκε ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στα γεγονότα της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου!!     Στα σκαριά οι νέοι σωτήρες μας 

 

Σε αυτήν την Μνημονιακή Ελλάδα, πολλά νέα κόμματα δημιουργήθηκαν ή θα δημιουργηθούν για να χρησιμεύσουν ως ο βατήρας προς την Εξουσία. Ποιος ξέρει μπορεί την Ελλάδα μας να την σώσουν τηλεπερσόνες και τηλεβιβλιοπώληδες.

Οι οποίοι με τον άριστο τρόπο επικοινωνίας που διαθέτουν αλλά και τις κατά καιρούς επαφές με εκδότες – καναλάρχες – διαφημιστές, αποφάσισαν να επανέλθουν δυναμικά στον χώρο της πολιτικής μέσω νέου κόμματος που ίδρυσαν.

Έτσι ελπίζουν παρότι ψήφισαν Μνημόνια, ότι μπορούν να κοροϊδεύουν ακόμη το λαό μας, θεωρώντας τον ως πρόβατο της νέας δημιουργούμενης “σωτήριας” στάνης.  Φυσικά δεν φταίνε μόνο οι ίδιοι  αλλά όλοι εκείνοι που στον περίγυρό τους έχουν καταλάβει ότι ο λαός αυτός είναι ευκολόπιστος, αγαπάει τα μεγάλα λόγια, το ψέμα και τις επικοινωνιακές εκρήξεις που οι ίδιοι οι καναλάρχες τους δίνουν χρόνο στην τηλεόραση για να μπορούν να επηρεάζουν έναν αριθμό ψηφοφόρων, τέτοιο που να μπορούν να χρησιμοποιήσουν ως συμπίεση της απογοήτευσης του λαού στο πολιτικό Σύστημα.

Τέτοια νέα κόμματα επί παραδείγματι, είναι η «Εθνική Ενότητα» του Γιώργου Καρατζαφέρη και η «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου!!

Τρέξτε και βάλτε σημάδι στο χέρι, για να μην ξεχάσετε να τους ψηφήσετε!!

Τους “νέους” σωτήρες μας, αυτούς που με τα τέσσερα ψήφισαν το Πρώτο καταστροφικό Μνημόνιο, που ως αποτέλεσμα έφερε τα άλλα δυο!! ……
Δήλωσε σε Κυριακάτικη εφημερίδα ο Αρτέμης Σώρρας: “Βέβαια είμαι ο εωσφόρος, καθένας που φέρνει το φως λέγεται εωσφόρος… Είμαι ο εωσφόρος και θα πάρω την Ελλάδα με κάθετη κυριαρχία…”!!

Βέβαια κε Σώρρα, στην Ορθοδοξία άλλο εννοούμε, όταν λέμε εωσφόρος!!

Ωστόσο, το ζήτημα σήμερα που θέτω είναι άλλο!!

Ποιος σημερινός πολιτικός αρχηγός, πριν ονομάσει το κόμμα του όπως ακριβώς είναι σήμερα, ήθελε να το ονομάσει “εωσφόρος”;

Μήπως και εκείνος εννοούσε ότι και ο Αρτέμης Σώρρας;

Ας μας το πει, πριν το αποκαλύψουμε εμείς!!

.