10 εταιρείες που έχουν υποσχεθεί να Πρόσθεση θέσεις εργασίας στης Ηνωμένες Πολιτείες Από Trump εξελέγη

28 Ιανουαρίου 2017

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ Ρεπορτάζ του    A. Τ. …Ένα από τα βασικά πράγματα που προεδρίας Trump θα κριθούν μετά είναι η ικανότητά του να ενθαρρύνει τη δημιουργία καλών αμειβόμενες θέσεις εργασίας για τους Αμερικανούς εργαζόμενους, και μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα ήταν αρκετά ελπιδοφόρα. Από την έκπληξη εκλογική νίκη ατού το Νοέμβριο, ένα σωρό εταιρείες είτε έχουν υποσχεθεί να φέρει θέσεις εργασίας πίσω στην χώρα ή έχουν δεσμευθεί για τη δημιουργία νέων. Τελικά ο χρόνος θα δείξει αν αυτές οι θέσεις εργασίας που πράγματι υλοποιηθεί, αλλά προς το παρόν υπάρχει ένα τεράστιο ποσό της αισιοδοξίας στον αέρα.Στην πραγματικότητα, δεν ξέρω αν έχουμε δει ποτέ τίποτα αρκετά όπως αυτό στην αρχή μιας νέας προεδρίας. Τα παρακάτω είναι 10 εταιρείες που έχουν υποσχεθεί να προσθέσει θέσεις εργασίας στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά την εκλογή του Donald Trump …

# 1 Kroger λέει ότι σκοπεύει να συμπληρώσετε 10.000 μόνιμες θέσεις  στις Ηνωμένες Πολιτείες φέτος.

# 2 Η IBM ανακοίνωσε ότι θα προσλάβει επιπλέον 25.000 εργαζομένων στις Ηνωμένες Πολιτείες για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

# 3 Foxconn μελετά τη δημιουργία ενός εργοστασίου 7000000000 δολάρια στις Ηνωμένες Πολιτείες, που θα δημιουργούσε μεταξύ 30.000 και 50.000 θέσεις εργασίας .  .

# 4 Amazon.com έχει δεσμευθεί να προσθέσει 100.000 θέσεις πλήρους απασχόλησης στις Ηνωμένες Πολιτείες από τα μέσα του 2018.

# 5 Wal-Mart ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να προσθέσει περίπου 10.000 θέσεις εργασίας λιανικής πώλησης  στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2017.

# 6 Sprint ανακοίνωσε ότι 5.000 θέσεις εργασίας θα φέρει πίσω στις Ηνωμένες Πολιτείες αντί να πάει στο εξωτερικό.

# 7 Μετά από συνάντηση με τον Trump, ο Διευθύνων Σύμβουλος της SoftBank δήλωσε την πρόθεσή του να δημιουργήσει 5.000 θέσεις εργασίας στις Ηνωμένες Πολιτείες.

# 8 Μετά από ένα τηλεφώνημα από Trump, βιομηχανικές Carrier κατασκευή γίγαντας υποσχέθηκε να κρατήσει 5.000 θέσεις εργασίας στις Ηνωμένες Πολιτείες, αντί να μετακινούνται εκτός της χώρας.

# 9 Hyundai έχει υποσχεθεί να δαπανήσει 5.000 θέσεις εργασίας που υποστηρίζουν την τρέχουσα εργοστάσιά τους στη Γεωργία και την Αλαμπάμα, και είπαν ότι εξετάζουν τώρα το ενδεχόμενο προσθέτοντας ένα επιπλέον εργοστάσιο στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς και.

# 10 GM έχει δεσμευθεί να επενδύσει5.000 θέσεις εργασίας σε εργοστάσια των ΗΠΑ και να προσθέσετε ή να διατηρήσει 7.000 θέσεις εργασίας στις Ηνωμένες Πολιτείες.Σε αντίθεση με τους περισσότερους πολιτικούς, μέχρι στιγμής Donald Trump φαίνεται αποφασισμένη να κρατήσει στην πραγματικότητα πολλές από τις υποσχέσεις που έκανε κατά τη διάρκεια της εκστρατείας. Και τη Δευτέρα κράτησε μια πολύ σημαντική υπόσχεση τραβώντας τις ΗΠΑ από την εταιρική σχέση Trans-Pacific. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με την εταιρική σχέση Trans-Pacific, τα ακόλουθα είναι μια πολύ καλή περίληψη

.