Οκτώ UH-60 Black Hawk ελικόπτερα και πάνω από 70 άλλα κομμάτια του εξοπλισμού έφτασε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκη

27 Φεβρουαρίου 2017

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Ελλάδα, 27 του Φεβρουαρίου, 2017 – Οκτώ ελικόπτερα και πάνω από 70 άλλα κομμάτια του εξοπλισμού έφτασε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης εδώ 25η Φεβρουαρίου ως μέρος του 10ου Combat Αεροπορίας Ταξιαρχία περιστροφής εννέα μήνες ανάπτυξης ‘s στην υποστήριξη Επίλυση Λειτουργίας του Ατλαντικού .

OAR σχεδιάστηκε για να καθησυχάσει τους Ευρωπαίους συμμάχους υπό το φως της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Τα ελικόπτερα που φθάνουν στην Ελλάδα αποτελούν μέρος ενός Ευρωπαϊκού περιστροφής θέατρο που περιλαμβάνει πανοπλία και αέρα περιουσιακά στοιχεία που άρχισαν να καταφθάνουν τον Ιανουάριο. Τα στρατεύματα θα εκπαιδεύσει με τους συμμάχους και τους εταίρους των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς ανταποκρίνεται σε κρίσεις, θα πρέπει να απαιτείται. Αυτή είναι η πρώτη πλήρης αεροπορίας περιφερειακό διατεθεί δύναμη για να OAR και των ΗΠΑ στην Ευρώπη Στρατού.

“Αυτό είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ Ελλήνων και Αμερικανών στρατιωτών, προκειμένου να αναπτυχθεί η ικανότητα, μαθήματα μετοχή, και την τεχνογνωσία ακονίσετε», δήλωσε ο Πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ελλάδα Geoffrey Pyatt, ο οποίος επισκέφθηκε το λιμάνι για να παρατηρήσουν και να μιλήσει με τις ΗΠΑ και Έλληνες στρατιωτικούς ηγέτες και οι στρατιώτες του 10ου CAB.

ΗΠΑ στρατιωτικές μονάδες εργάζονται με τους συμμάχους του ΝΑΤΟ και οι εταίροι στην Πολωνία, τα κράτη της Βαλτικής, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και τη Γερμανία για την περιστροφική αναπτύξεις έμφαση στην εκπαίδευση, τις ασκήσεις και τη συντήρηση.

“Αυτή είναι η πιο επιτυχημένη συμμαχία στην ιστορία του κόσμου”, δήλωσε ο στρατός υπολοχαγός Γεν Ben Hodges, ο διοικητής USAREUR. «Το λιμάνι της Θεσσαλονίκης είναι μια πύλη προς την Ευρώπη, και στον Ατλαντικό στρατοί δεν θα μπορούσε να ευημερήσει χωρίς συμμάχους μας.”

προετοιμασία USAREUR για μια αυξημένη παρουσία σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή θέατρο συμβάλλει και ενισχύει την αποτροπή και την άμυνα της συμμαχίας. Η προς τα εμπρός παρουσία των αμερικανικών στρατευμάτων είναι απαραίτητη για να εξασφαλιστεί συμμάχους, να αποτρέψει τους αντιπάλους και να postured να δράσει εγκαίρως αν η αποτροπή αποτύχει.

«Η αποτροπή είναι για την ευκινησία του Ηνωμένος στρατός. Αυτά τα ελικόπτερα ήρθαν από το Fort Drum, της Νέας Υόρκης, και λίγες ώρες μετά το αεροσκάφος έρχεται από το πλοίο πρόκειται να πετάξει μακριά από εδώ και περίπου τρεις ημέρες πρόκειται να διεξαγάγει μια λειτουργία αεροπορική επίθεση στη Ρουμανία, “δήλωσε ο Hodges. «Σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, αυτό το είδος της ευελιξίας έχει κεντρική σημασία για αυτό που κάνουμε.”Η 10η CAB είναι που φθάνουν σε τρεις λιμένες και τα τρία αεροδρόμια σε όλη Φεβρουάριο και στις αρχές Μαρτίου.Αυτή η διευκόλυνση της κίνησης έχει βοήθεια από πολλούς οργανισμούς που κυμαίνονται από στρατιωτικές μονάδες της εφοδιαστικής στην πολιτική ομολόγους και σε αυτή την περίπτωση, Έλληνες συμμάχους.

“Αυτή η λειτουργία είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια ότι ο στρατός των ΗΠΑ έχει χρησιμοποιηθεί το λιμάνι της Θεσσαλονίκης», δήλωσε ο στρατός Αντισυνταγματάρχη Jason Alvis, το 839ο διοικητής Μεταφορές τάγμα.

Το λιμάνι ήταν βασικό σημείο εισόδου εμπορευμάτων Δύναμη Κοσσυφοπεδίου από τις 1999-2001, όταν οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ επεξεργασία πάνω από 557 πλοία.

Ελληνική στρατιωτική αεροπόρους και τους βασικούς ηγέτες χαιρέτισαν τις στρατιωτικές τους συμμάχους και τους είπαν ότι ανυπομονεί να συνεργαστεί μαζί πιο συχνά. Κατά τη διάρκεια της συναρμολόγησης ελικοπτέρων, Αμερικανός αρχηγούς πληρώματος και οι πιλότοι καλούνται Έλληνες ομολόγους τους να συμμετάσχουν στη δράση και νοσηλευτικό προσωπικό από τις δύο χώρες αντάλλαξαν γνώση της τακτικής, τεχνικές και διαδικασίες.”Αυτή είναι η μεγάλη ευκαιρία για να ενισχύσουμε τη συνεργασία μας”, δήλωσε ο Έλληνας Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Στρατηγός Αλκιβιάδης Στεφανής. «Η ελληνική θέση προσφέρει σταθερότητα, και εμείς επίσης να προσφέρει η Συμμαχία και τον επαγγελματισμό των στρατιωτών μας. Είμαστε πολύ περήφανοι που έχετε εδώ και ανυπομονούμε για την ενίσχυση της συνεργασίας μας.”

.