Πάνος Κιάμος και Νίκος Κουρκούλης ένα από τα δυνατότερα λαϊκά σχήματα

28 Φεβρουαρίου 2017

Το Club 22 με τον Πάνο Κιάμο έχει γίνει συνώνυμο της διασκέδασης τα τελευταία χρόνια για το κοινό της Αθήνας. Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης έχει μακρά πορεία στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού. Τα πρώτα του μουσικά βήματα τα έκανε το 1994 που ξεκίνησε να ασχολείται με τη θεωρία της μουσικής και παράλληλα άρχισε τις εμφανίσεις του σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης δίπλα σε μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής όπως ο Τόλης Βοσκόπουλος και ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος. Από τότε ξεχώριζε για την ιδιαίτερη χροιά της φωνής του!

Το 1998 πραγματοποίησε την πρώτη δισκογραφική του προσπάθεια με τίτλο «Ένας έρωτας λατρεία και ανάγκη» και το τραγούδι που ξεχώρισε ήταν το «Όλα για σένανε μιλάνε» και την αμέσως επόμενη χρονιά μπήκε πάλι στο στούντιο όπου ηχογράφησε το δεύτερο δίσκο του με τίτλο «Δεν είσαι μόνη». Το 2000 το τραγούδι «Γύρνα πίσω» ήταν αυτό που έθεσε τις βάσεις για τη μελλοντική του άνοδο!

Το 2004 ήταν χρονιά ορόσημο για τον Πάνο Κιάμο. Ο δίσκος του «Πάνος Κιάμος Live» απέκτησε διθυραμβικά σχόλια και ο νεαρός καλλιτέχνης τότε έγινε φαινόμενο και με τις εμφανίσεις του στο Fix στη Θεσσαλονίκη να γίνεται το αδιαχώριτο και να γεμίζει το μαγαζί ασφυκτικά σε κάθε του εμφάνιση. Η επόμενη χρονιά τον βρίσκει στα Αστέρια Γλυφάδας όπου οι αρχικές 20 εμφανίσεις έγιναν τελικά 9 συνεχόμενοι μήνες σπάζοντας ρεκόρ προσέλευσης κόσμου και κατατάσοντας τον Πάνο Κιάμο ανάμεσα στους κορυφαίους Έλληνες τραγουδιστές. Ο επόμενος δίσκος του περιείχε μέσα τις επιτυχίες «Άσε με μια νύχτα μόνο» και το «Ανεμοθύελλα» δείχνοντας ότι στο άστρο του δε θα σταματήσει να λάμπει με τίποτα. Παράλληλα επιστρέφει το 2008 στα Αστέρια με την αγάπη του κόσμου να είναι και αυτή τη φορά καταλυτική με τον Πάνο Κιάμο να σαρώνει και να περνάει τις καλύτερες στιγμές τις καριέρας του! Τον Ιανουάριο του 2009 βρίσκεται στην Πύλη Αξιού και 7000 κόσμος κάθε εβδομάδα κατακλύζει το νυχτερινό κέντρο, ενώ τον Απρίλιο και πάλι επιστρέφει στα Αστέρια και το τραγούδι του «Ένα μαγαζί απόψε, θα σηκώσω στον αέρα» το κάνει πράξη.

Αξιοσημείωτο και πάλι η παρουσία του στο νυχτερινό κέντρο Ποσειδώνιο όπου πραγματοποιεί 11 συνεχόμενους μήνες σεζόν και το τραγούδι του «Σφύριξα και έληξες» γίνεται η μεγαλύτερη επιτυχία της εποχής.

Η μεγάλη του απόφαση για αλλαγή στέγης ελήφθει και έτσι το Νοέμβριο του 2012 επιλέγει να πάει στο Club 22 που έμελλε να γίνει το σπίτι του! Το τραγούδι του «Φωτιά με φωτιά» γίνεται η μεγαλύτερη επιτυχία στην Ελλάδα και όπου και αν βρισκόσουν το άκουγες, Δεν υπήρχε μαγαζί που να μην το άκουγες, δεν υπήρχε ραδιόφωνο που δεν ήταν πρώτο στη λίστα επιλογών. Μιλάμε για τον ύμνο του Πάνου Κιάμου. Οι εμφανίσεις του συνεχίστηκαν μέχρι το Μάιο του 2013, ενώ και την επόμενη σεζόν ακολούθησε το ίδιο επιτυχημένο μοτίβο από το Νοέμβρη έως το Μάιο. Την προηγούμενη σεζόν ο κορυφαίος λαϊκός τραγουδιστής της τελευταίας δεκαετίας έχοντας στο πλευρό του τις επιτυχίες του από τους δίσκους του, με τελευταίο το «Δε θέλω επαφή» πραγματοποιεί άλλη μία μαγική σεζόν στο Club 22. Η συνέχιση των εμφανίσεων του ήταν δεδομένη και συνδέεται και με την κυκλοφορία του νέου του δίσκου που θα περιέχει τεράστιες επιτυχίες!

Μαζί του για τη φετινή χρονιά θα είναι ο Νίκος Κουρκούλης δημιουργώντας ένα δίδυμο φωτιά στην νυχτερινή διασκέδαση!

.