Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

13 Μαΐου 2017

 

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Την Παρασκευή το βράδυ στις 21:00 ο κ. Στέργιος Καλόγηρος και η κ. Άννα Τσίμου στον τηλεοπτικό δίαυλο Attica TVγια την Πρωτεύουσα και ΒΕΡΓΙΝΑ TV για την Θεσσαλονίκη, είχαν προσκεκλημένο τον κ. Γεώργιο Καρατζαφέρη, τον αυτό-προσδιοριζόμενο ως Πρόεδρο του ΛΑΟΣ, αφού το εγχείρημα ιδρύσεως της “Εθνικής Ενότητας” απέτυχε, μετά και την αποχώρηση του Τάκη Μπαλτάκου, επιστρέφοντας στα καθ΄ υμάς!

Σε αυτήν τη συνέντευξη ο Γιώργος Καρατζαφέρης ξεπέρασε και τον ίδιο τον εαυτό του, λέγοντας πως, “είναι αντιμνημονιακός και δεν έχει καμιά σχέση με το 90% της σημερινής Βουλής που είναι Μνημονιακοί”!

Είπε πως, έκατσε μερικές εβδομάδες στην κυβέρνηση Παπαδήμου και αποχώρησε για πατριωτικούς λόγους!

Είπε πως, τον ενέπλεξαν δικαστικά και πλέον είναι καθαρός, πεντακάθαρος!

Είπε πως, οι Βορίδης – Γεωργιάδης μετεξελίχθησαν σε νεοφιλελεύθερους και δεν τους ήθελε στο κόμμα του!

Ως εκ τούτου, είμαι αναγκασμένος να απαντήσω στον “ψεύτη” και μυθομανή, κύριο Γιώργο Καρατζαφέρη! 

Η απάντησή μου στον Γιώργο Καρατζαφέρη!

 

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης και η 14μελής Κ.Ο. του ΛΑΟΣ παραβίασαν τις αποφάσεις της λαϊκής βάσεως του κόμματος, που έλαβε το Εκτελεστικό Γραφείο της Κεντρικής Επιτροπής του ΛΑΟΣ, ανωτάτου θεσμικού οργάνου, την Παρασκευή 7 Μαίου 2010, καταψηφίζοντας με συντριπτική πλειοψηφία 9 προς 2 την πρόταση του Γιώργου Καρατζαφέρη περί στηρίξεως από το κόμμα του πρώτου Μνημονίου (η άλλη θετική ψήφος ήταν του Άδωνη Γεωργιάδη)!

Έτσι, η 15μελής Κ.Ο. του ΛΑΟΣ κατά παράβαση της λαϊκής βάσεως του κόμματος που εκφράζεται από το Εκτελεστικό Γραφείο της Κεντρικής Επιτροπής του, ψήφισε μερικές ημέρες μετά την άθλια και μονομερή απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου, για παράδοση της Πατρίδος στα κοφτερά δόντια και τα αρπαχτικά νύχια του ΔΝΤ! Ψήφισε, δηλαδή, το πρώτο Μνημόνιο που άνοιξε το δρόμο και στα επόμενα Μνημόνια!

Η πολλάκις εκφρασθείσα από τον Γιώργο Καρατζαφέρη απολογία του πως, έπραξε την ψήφιση του Μνημονίου, προκειμένου να πάρουν οι συνταξιούχοι τη σύνταξή τους ή γιατί η Ελλάς δεν θα είχε χρήματα να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της, είναι παντελώς έωλη και ψευδής!

Υποχρέωσε εκβιαστικά και τους Βουλευτές του κόμματος να ψηφίσουν το Μνημόνιο, καταστρατηγώντας την απόφαση του Εκτελεστικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του, γιατί ήθελε πάση θυσία να στηρίξει την εισβολή του ΔΝΤ στην χώρα με την αρπαγή της Πατρίδος μας! Παράτυπα, παράνομα, αντιδημοκρατικά, εκβιαστικά!

Γιατί βέβαια, λίγοι πιθανότατα θυμούνται ότι τότε το ΠΑΣΟΚ διέθετε άνετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία 163 εδρών και δεν χρειαζόταν τη στήριξη του Λαϊκού, Εθνικού, Πατριωτικού Κινήματος. Απλά χρειαζόταν την ευρύτερη νομιμοποίηση της Βουλής προκειμένου να επιβάλλει τη βάρβαρη εισβολή των διεθνών τοκογλύφων – δανειστών στην Ελλάδα μας!

Το τελευταίο διάστημα ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ζήτησε για την ψήφιση του Μνημονίου, μια ψεύτικη και περιστασιακή συγγνώμη!

Έτσι, νομίζει ότι, αυτή η συγγνώμη τον εντάσσει στους Αντιμνημονιακούς;;;

Η απάντησή μου στον Γιώργο Καρατζαφέρη!

 

Μετά την ψήφιση του Μνημονίου από τον Γιώργο Καρατζαφέρη και της Κ.Ο του ΛΑΟΣ (μεταξύ των οποίων κι ο άλλος “υπερπατριώτης” Κυριάκος Βελόπουλος), ο Γιώργος Καρατζαφέρης κι ο ΛΑΟΣ συμμετείχαν στην μειοδοτική κυβέρνηση του τραπεζίτη, ανθρώπου των αγορών, Λουκά Παπαδήμου! Με τέσσερεις (4) εκλεκτούς του σε υπουργικές θέσεις: Τον Μάκη Βορίδη, τον Άδωνη Γεωργιάδη, τον Αστέριο Ροντούλη και τον Γεώργιο Γεωργίου (ο οποίος Γεωργίου, σε συνεχείς αγορεύσεις του στην ευρωβουλή αποκαλούσε τα Σκόπια ως “Μακεδονία”)!

Η δε απόσυρσή του από τη δοτή κυβέρνηση Παπαδήμου, έγινε όχι για τους λόγους που επικαλείται τακτικά (επικαλέσθηκε και στην παρούσα συνέντευξη), αλλά έγινε όταν αντιλήφθη ότι τα δημοσκοπικά του ποσοστά κατέρρεαν καθημερινώς, μετά τη συμμετοχή του ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση Παπαδήμου! Μια επιλογή για τη θέση του Πρωθυπουργού – υπαλλήλου της Goldman Sachs – που επιβλήθηκε από την Άγκελα Μέρκελ και το Νικολά Σαρκοζί στην σύσκεψη κορυφής της ΕΕ στις Κάννες της Γαλλίας και την οποία ο Καρατζαφέρης στήριξε μετά μανίας! Θυμηθείτε την αποχώρησή του από την κοινή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όταν “έπεσε” στο τραπέζι το όνομα του τότε Προέδρου της Βουλής, Φίλιππου Πετσάλνικου! Έπρεπε δηλαδή, ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ως υποτακτικός του Συστήματος, υπακούοντας στις άνωθεν εντολές να επιβάλλει τον Παπαδήμο ως Πρωθυπουργό για να “περάσει” το εγκληματικό PSI!

Η απάντησή μου στον Γιώργο Καρατζαφέρη!

Τα ΜΜΕ έχουν αναφερθεί πολλάκις στον Γιώργο Καρατζαφέρη και τις δικαστικές του περιπέτειες! Επί παραδείγματι, η εφημερίδα “Καρφί” του Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου 2016, με επικεφαλίδα: “Οι περιπέτειες του Γ. Καρατζαφέρη”, έγραφε: «Συνεχίζονται οι δικαστικές περιπέτειες για τον Γιώργο Καρατζαφέρη. Όπως πληροφορούμαι από έγκυρη πηγή αναμένεται η άσκηση ποινικής δίωξης για δόλια μεταβίβαση μετοχών του τηλεοπτικού σταθμού ΑΡΤ. Η έρευνα έχει ολοκληρωθεί, έχει διαπιστωθεί σωρεία παρανομιών και τις επόμενες μέρες αναμένεται να ασκηθούν διώξεις κατά παντός υπευθύνου. Στο μεταξύ ο Γ. Καρατζαφέρης έχασε τη μάχη στο Εφετείο όπου είχε προσφύγει μετά την καταδίκη του σε 12 μήνες φυλακή για το πόθεν έσχες. Το εφετείο επικύρωσε την ίδια ποινή που συνεπάγεται και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων. Επίσης προσδιορίστηκε η δίκη για τις 1050 λίρες που βρέθηκαν σε θυρίδα που διατηρούσε σε τραπεζικό κατάστημα της οδού Καλλιρρόης (σ.σ. όπου τα γραφεία του ΛΑΟΣ) και τις οποίες ξέχασε να δηλώσει στο πόθεν έσχες»! Εμείς θα ρωτήσουμε τον κ. Καρατζαφέρη: Τα παραπάνω αληθεύουν ή είναι συκοφαντίες της εφημερίδος “Καρφί”! Έχει ο κ. Καρατζαφέρης να μας παρουσιάσει δικαστικές αποφάσεις απαλλαγής του;;

Η απάντησή μου στον Γιώργο Καρατζαφέρη!

 

Στις 11 Νοεμβρίου 2010 έστειλα επιστολή στον Άδωνη Γεωργιάδη (βουλευτή και Γραμματέα της Κ.Ε. του ΛΑΟΣ) με τη θεσμική μου ιδιότητα, αυτή του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, αλλά και της Εκτελεστικής του Γραμματείας, καταγγέλλοντας μεταξύ των άλλων:

«…από την πολιτική της συγκατοίκησης στη γαλάζια πολυκατοικία του Κώστα Καραμανλή και της Ντόρας Μπακογιάννη, καταλήξαμε στην πράσινη μεζονέτα του Γιώργου Παπανδρέου και των νεοταξιτών ποικιλώνυμων φίλων του, εμπνευστών του διαβόητου Μνημονίου… Το κόμμα διολισθαίνει καθημερινώς, ιδεολογικώς, ένα κόμμα που ύψωσε τη σημαία της “ρήξης και της ανατροπής” με το σάπιο πολιτικό κατεστημένο… ποιος σας έδωσε το δικαίωμα, εσένα και του Μάκη Βορίδη, να γίνετε κήρυκες του νεοφιλελευθερισμού με ακραίες διατυπώσεις νεοταξισμού μεταλλάσσοντας τον ΛΑ.Ο.Σ από ένα Πατριωτικό κόμμα, σε κόμμα της μεγαλοαστικής τάξης…»!

Αυτές οι καταγγελίες μου δημοσιεύθηκαν σε εφημερίδες της εποχής. Ωστόσο η έκρηξη έγινε όταν, αυτές οι καταγγελίες μου παρουσιάσθηκαν τηλεοπτικά από τον δίαυλο Kontra Channel τον Νοέμβριο του 2011!

 

https://www.youtube.com/watch?v=idtKQY2GK_k

 

Έτσι, στις 18 Νοεμβρίου 2011 ο Καρατζαφέρης με διέγραψε αντικαταστατικά, επειδή κατήγγελλα την ιδεολογική μετάλλαξη του κόμματος, χωρίς την απόφαση του Συνεδρίου του! Αυτή η απόφαση προκάλεσε τα ΜΜΕ, στα οποία έγινε ευρύτατη αναφορά της διαγραφής μου, ως του ιστορικότερου στελέχους του ΛΑΟΣ (2000-2011) και διάφορες  συνεντεύξεις μου, όπως στην “Ελευθεροτυπία”!

Μετά λίγους μήνες οι Βορίδης και Γεωργιάδης “μετακόμισαν” στη ΝΔ και ο Γιώργος Καρατζαφέρης τους συνόδευσε με ύβρεις, του τύπου: “τα αδέσποτα της ΝΔ”!

Σήμερα τους καταγγέλλει ως νεοφιλελεύθερους, ενώ όταν η αφεντιά μου τους κατήγγειλε στα Όργανα του κόμματος ως τέτοιους, ο Καρατζαφέρης ως συνήγορος υπεράσπισης εκείνων, διέγραφε εμένα!

Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα!!

Elliniko Fenomeno W.R – Apostolou Pan. milaei gia LAOS, Papadimo, Karatzaferi, Lesxi Bilderberg k.a

Ο Παναγιώτης Αποστόλου, οικονομολόγος και ενας απο τους ιδρυτές του κόμματος του ΛΑΟΣ που πλέον έχει αποστασιοποιηθεί μιλάει στο Νίκο Βάνη μεταξύ άλλων για την καυτη επικαιρότητα στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, την ιδεολογία του ΛΑΟΣ όταν ξεκινήσε και το πώς έφτασε σήμερα να είναι αλλα και την στημένη δημοσιογραφία στην Ελλάδα.. ΜΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ -XEIMAΡΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ

 

 

.