Με εμφατικό τρόπο ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις ο Νίκος Βέρτης μετά από συνολικά Δώδεκα εβδομάδες   εμφανίσεων στην συμπρωτεύουσα

27 Σεπτεμβρίου 2017

Με εμφατικό τρόπο ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις ο Νίκος Βέρτης στο ORAMA The Music Show στην Θεσσαλονίκη. Έπειτα από μια βδομάδα παράτασης στο σχήμα και  συνολικά δώδεκα εβδομάδες   εμφανίσεων στην συμπρωτεύουσα, ο πετυχημένος λαϊκός τραγουδιστής αναχωρεί για την Αθήνα όπου οι προγραμματισμένες του εμφανίσεις αναμένονται να ξεκινήσουν στα τέλη του Οκτώμβρη .Ο απολογισμός της παρουσίας του Νίκου Βέρτη στην Θεσσαλονίκη είναι εντυπωσιακός, όπως και η λατρεία που γνώρισε από το κοινό της πόλης. Κατάμεστες και οι 24 εμφανίσεις, κρατήσεις γεμάτες τουλάχιστον μια βδομάδα πριν, ουρές στην είσοδο του μαγαζιού από πολύ νωρίς κάθε βράδυ και ένα κοινό να απoθεώνει αυτό το υπερθέαμα (χωρίς καμιά δόση υπερβολής) που για ακόμα μια φορά παρουσίασε ο Βορειολλαδίτης ερμηνευτής. Αν και

εντυπωσιακό φυσικά τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθώς το κοινό αποδεικνύει με τον πιο χαρακτηριστικό ότι ξέρει να ανταμείβει αυτόν που τον σέβεται τόσο με την ποιότητα των τραγουδιών και των δισκογραφικών του δουλειών όσο και με την ποιότητα της προσφοράς υπηρεσιών στο χώρο των εμφανίσεων. Την ήδια ώρα που η κρίση αμείλικτη έχει πλήξει την διασκέδαση και έχει «αφανίσει» στην κυριολεξία ονόματα του χώρου. Στο παρασκήνιο των εμφανίσεων του Νίκου Βέρτη, κάποιοι “παράγοντες” της πόλης και μη έκαναν αποτυχημένα “βρόμικη” δουλειά προσπαθώντας με κάθε τρόπο να πετάξουν λάσπη χρησιμοποιώντας μεταξύ άλλων κάποια sites του πενηντάρικου και “δημοσιογράφους” του κίτρινου χρώματος και ανύπαρκτης ηθικής με σκοπό φυσικά να δυσφημίσουν εξυπηρετώντας έτσι τα συμφέροντα τους.  Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο “πόλεμος” που επιχειρήθηκε για να μην ανοίξει το  ORAMA The Music Show και φυσικά να αποθαρυνθεί το κοινό. Η κατάληξη λιγο πολύ γνωστή και φυσικά όπως και πέρσι ο αγαπητός καλλιτέχνης και επιχειρηματίας τοὺς πέρασε τα γυαλιά και οι γνωστοί “αντίπαλοι” μείναν με την όρεξη.

Ο Κόσμος αποδεικνύετε ότι θα τιμήσει αυτόν που το αξίζει . Σε αυτήν την κατηγορία βρίσκεται δικαιωματικά ο Νίκος Βέρτης ο οποίος ξέρει να προσφέρει στο κοινό γι΄ αυτό και ανταμείβεται με την επιτυχία που απολαμβάνει σήμερα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Επόμενο βήμα για τον αγαπητό καλλιτέχνη, ο νέος πολυχώρος ΥΤΟΝ στην Αθήνα στον οποίο και θα εμφανίζεται τον ερχόμενο χειμώνα. Μια κίνηση που δείχνει και το επιχειρηματικό άστρο του Νίκου Βέρτη, ο οποίος για ακόμη μια φορά βάζει τα γυαλιά στους επιχειρηματίες του χώρου με σύμμαχο φυσικά ένα κοινό που τον ακολουθεί πιστά και υποστηρίζει τις επιλογές του. 

.