Μπορεί ο διευθυντής του «ΒΗΜΑτος» Αντώνης Καρακούσης να δέχθηκε μια άνευ προηγουμένου επίθεση την περασμένη εβδομάδα από τον Γιάννη Πρετεντέρη

30 Σεπτεμβρίου 2017

Μπορεί ο διευθυντής του «ΒΗΜΑτος»Αντώνης Καρακούσης να δέχθηκε μια άνευ προηγουμένου επίθεση την περασμένη εβδομάδα από τον Γιάννη Πρετεντέρη κατηγόρησε για «αγιογράφο του Τσίπρα», δεν φαίνεται όμως να έβαλε μυαλό!
Σε ρεπορτάζ που υπογράφει και δημοσιεύθηκε στο χθεσινό φύλλο της εφημερίδας αποκαλύπτει «δύσοσμες» πτυχές και συμπεριφορές ανώτατων τραπεζικών στελεχών τα προηγούμενα χρόνια που εμποδίζουν σήμερα την ανάκαμψη… Μάλιστα εστιάζει στην περίπτωση στελεχών της Τράπεζας Πειραιώς που φέρεται να έχουν αναμειχθεί σε ύποπτες συναλλαγές (πώλησης δανείων, αλλά και διακίνησης κεφαλαίων εν μέσω capital control).
Θέμα που εκτός του οτι αναφέρεται σε αμαρτίες παρελθόντων χρόνων (και παλιά γινόντουσαν.. όλα μια χαρά κατά τον Γιάννη Πρετεντέρη), ανέδειξε αρχικά το νέο «φιλοκυβερνητικό» ΕΘΝΟΣ (και τώρα οΚαρακούσης το πάει παρακάτω)!
Αν μάλιστα λάβει κανείς υπόψιν του και τον τίτλο που χρησιμοποιεί ο διευθυντής της εφημερίδας για το ρεπορτάζ του, «Ενα φάντασμα πλανάται πάνω από τις τράπεζες» που παραπέμπει ευθέως στη γνωστή φράση από το Κομμουνιστικό Μανιφέστο, τότε δεν μιλάμε απλώς για αγιογράφο, αλλά για σχίσμα προ των πυλών! enimerosi

.