“ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ”ΣΤΑΘΗΣ Θ. ΤΣΟΜΙΔΗΣ κατάθεση αγωγής για την ακύρωση την υποχρεωτική τοποθέτηση POS,

27 Οκτωβρίου 2017

Ο Υποψήφιος Πρόεδρος για το ΔΣΘ και επικεφαλής της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,κ. Στάθης Τσομίδης,με αφορμή την κατάθεση αγωγής για την ακύρωση των δυσβάστακτων χρεώσεων που επέβαλαν οι Τράπεζες στους ελεύθερους επαγγελαματίες, με την υποχρεωτική τοποθέτηση POS,έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“…Περίμενα έως και την έσχατη στιγμή,ότι τα αρμόδια συνδικαλιστικά μας όργανα, ΔΣ ΔΣΘ και Ομομέλεια, πέραν των ακίνδυνων ανακοινώσεων, θα προέβαιναν στην πιό λογική, αλλά και φυσική,για μας τους Δικηγόρους,κίνηση, την προσφυγή στην Δικαιοσύνη.

Οχι μόνον διαψεύστηκα, αλλά αδυνατώ να καταλάβω πώς, ενώ υπάρχει κοινοτικός κανονισμός, η Κυβέρνηση, αλλά και οι ίδιες οι Τράπεζες ανευ καμίας δικαιολογίας, επιτρέπουν να καταληστεύονται οι Δικηγόροι ,αλλά και το σύνολο των ελεύθερων επαγγελαματιών και των εμπόρων.

Η ελληνική δικαιοσύνη, καλείται να εφαρμόσει τους κοινοτικούς νόμους, όχι πλέον υπερ των δανειστών, αλλά υπέρ των ελλήνων φορολογουμένων. Είμαι σίγουρος, οτι θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.”

.