ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ένας πράκτορας των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών διέσχισε τα εμπιστευτικά έγγραφα για τη Σαουδική Αραβία!

26 Νοεμβρίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ένας πράκτορας των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών διέσχισε τα εμπιστευτικά έγγραφα για τη Σαουδική Αραβία!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΙ ΤΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΛΟΙΘΗΤΗ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΙΜΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ Η¨ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ;

E6F61C40-AB02-4566-9BAE-F5C91B02776CΝέα, πρωτοφανής διάσταση παίρνει την υπόθεση της πώλησης του στρατιωτικού υλικού στη Σαουδική Αραβία.Όπως αποκαλύπτει ο Επικευτήρας, ο συντονιστής αυτής της υπόθεσης που προσπαθεί να παρουσιαστεί ως σκάνδαλο, είναι στρατευμένος πράκτορας των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, ο οποίος καταζητείται με διεθνή εντολή σύλληψης από την Interpol!

Οι υποψήφιοι πλέον αποκτούν διαστάσεις εθνικής προδοσίας, διότι όπως φαίνονται τα έγγραφα που χρησιμοποιούν τα μέλη της αντιπολίτευσης και μέρος του μέσου μαζικής ενημέρωσης, έχουν διαρρεύσει από τον συγκεκριμένο πράκτορα.
Αυτό αποκαλύφθηκε από την αναφορά του πρώτου θέματος, το οποίο δημοσιεύει εμπιστευτικό έγγραφο του Υπουργείου Εξωτερικών, το οποίο όμως έχει διαρρεύσει από την ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε από τον εν λόγω πράκτορα.

Ο άνθρωπος αυτός, ο οποίος απομονώθηκε στην Τουρκία μετά από μεγάλο οικονομικό σκάνδαλο, ονομάζεται Εμμανουήλ Χατζηβασββάς , και εδώ και χρόνια παρουσιάζει τον πρώην πράκτορα της ΕΥΠ, κάνει συστηματική δολιοφθορά και προπαγάνδα υπέρ των τουρκικών συμφερόντων. Στόχοι του εκτός του υπουργού Εθνικής Προστασίας ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλολόπουλος , ο διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφόρησης Γιάννης Ρουμπάτης και άλλοι στελέχη που είναι προφανές ότι ενοχλούν το τουρκικό κράτος.

C5DE07EC-D79C-4B25-B0A7-AEEB81FE40B6

Σε μια κοινή επιχείρηση το 2015 στην Τελ Αβίβ, οι ελληνικές και ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες επιχείρησαν να παγιδεύσουν τον εν λόγω πράκτορα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του Πάνου Καμμένου στην Ισραήλ, ο οποίος όμως φαινομενικά ενημερωμένος κατάφερε να διαφύγει.

Η συγκεκριμένη υπόθεση πλέον αποτελεί το ύψιστο θέμα της εθνικής ασφάλειας, καθώς οι βουλευτές της αντιπολίτευσης που έχουν εμπλακεί στη συγκεκριμένη υπόθεση και προσκομίζουν στοιχεία προερχόμενα από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες όπως αποδεικνύεται πρέπει να απολογηθούν και να αποδείξουν ότι έχουν εξαπατηθεί. Διότι, αντίθετα, θα μιλήσουμε για ελληνες πολιτικούς που συνεργάζονται άμεσα και σε γνώση τους με τούρκους πράκτορες.

 

Σε κάθε περίπτωση, δημιουργήθηκε μείζον εθνικό θέμα διότι η Τουρκία μετά την πρόσφατη κατάρρευση της με τη Σαουδική Αραβία και την Αίγυπτο, είχε κάθε λόγο να ακυρώσει αυτή την πώληση πυρομαχικών. Οι αυτοί που συνέβαλαν σε αυτό το εθνικό, όπως αποδεικνύεται σαμποτάζ, είναι πλέον υπόλογοι με την κατηγορία της τελευταίας προδοσίας.

Ποιός είναι ο Εμμανουήλ Χατζησάββα

5592F366-49D4-4FDC-887B-4BC695127770

Ο Εμμανουήλ Χατζησάββας, κάτοικος Ρόδου, καταδικάστηκε για έκπτωση 8 εκατομμυρίων ευρώ από το Δημόσιο. Με μία σκανδαλώδη απόφαση λίγο μετά την εκλογή του Γιώργου Παπανδρέου στο κυβερνητικό σώμα, αφέθηκε ελεύθερος να υποσχεθεί ότι θα υποβληθεί ενοχοποιητικά στοιχεία για τον Γιώργο Βουλγαράκη και τον Κώστα Καραμανλή. Στην συνέχεια όπως ήταν φυσικό εξαφανίστηκε, μαζί με τα χρήματα που είχε εξαπατήσει.

AE69A342-C46C-4816-977E-B3FEF524A543
Συνελήφθη στη Δανία, αλλά μετά από εγκληματική παράλυση της τότε κυβέρνησης Παπαδημού, κατάφερε να αφεθεί ελεύθερος καθώς η Ελλάδα δεν ζήτησε την έκδοση του! Η έρευνα της εθνικής υπηρεσίας πληροφοριών το 2015 έδειξε ότι ο Εμμανουήλ Χατζησάββα πήρε άσυλο από την Τουρκία μεταφέροντας εκεί τα χρήματά του, προκειμένου να συνεργαστεί με τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες και να προβαίνει σε δολιοφθορές εναντίον της Ελλάδας.

FA0410D7-AC15-466C-8D1E-AD0C4E35B743
Στις πράξεις δολιοφθορισμού, περιλαμβάνονται εκτός από τις απογοητευτικές επιθέσεις σε πρόσωπα που αποτελούν στόχους της Τουρκίας, η διαρροή ψευδών ειδήσεων για υποτιθέν παραβιάσεις τουρκικών πλοίων στο Αιγαίο, πληροφορίες ακόμη και για γεωτρήσεις Τουρκικών συμφερόντων σε ελληνικά χωρικά ύδατα και άλλα.
Από το 2015 ζητείται πλέον διεθνής εντολή σύλληψης από την Ιντερπόλ, ενώ το τελευταίο κομμάτι εκτός Τουρκίας βρισκόταν στην τουρκική αντιπροσωπεία στη Βουλγαρία το 2016. epikairo

σημιτης-μητσοτάκης

.