κωνσταντίνος βέργος Ανώτερος καθηγητής Ρίτσμοντ Κτίριο Πόρτλαντ Street Portsmouth

18 Νοεμβρίου 2017

Η κυβέρνηση πρέπει να αντικαταστήσει ΑΜΕΣΑ αυτο το τσούρμο των ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ επίορκων που παριστάνουν τους ανώτατους δικαστικούς Η παρούσα δικαστικη ηγεσία ειναι Πιθανότατα η πλέον διεφθαρμένη, διότι διορίστηκε απο την πιο διεφθαρμενη πολιτικη ηγεσία των τελευταίων 40 ετων. Να φυγει αυτο το απόστημα, που αρνειται να δηλωσει πόθεν εσχες, που δεχτηκε ολες τις επιταγες της τροικας που εξαθλίωσαν τη χωρα, που αυξησε τους μισθους του εαυτού τους, που ΑΠΕΡΡΙΨΕ την χτεσινη προσφυγη για τη ΖΗΜΕΝΣ. ΕΙναι ντροπη για τη χωρα, την πατρίδα της Δημοκρατίας, αυτοι οι ΕΠΙΟΡΚΟΙ υπηρετες των Γερμανων να αποκαλουνται δικαστικοι. το Ανώτατο Δικαστήριο (ΣτΕ) απέρριψε την προσφυγή του σωματείου Ελλήνων Φορολογουμένων οι οποίοι υποστήριζαν ότι η “συμφωνία συμβιβασμού” του 2012 μεταξύ της εταιρίας ΖΗΜΕΝΣ και του ελληνικού δημοσίου είναι αντίθετη σε διατάξεις του Συντάγματος.
Συγχαρητηρια στους Ανωτατους Δικαστικους που δικαίωσαν τη ΖΗΜΕΝΣ! Ειναι πατριωτες! Προκειται για αυτούς που αρνουνται να κανουν δηλωση ποθεν εσχες.    κωνσταντίνος βέργος 

 • Ανώτερος καθηγητής
 • Διεύθυνση: Ρίτσμοντ Κτίριο Πόρτλαντ Street Portsmouth 
 • Τμήμα Οικονομικών Επιστημών και Οικονομικών 

  Βιογραφία

  Ο Κωνσταντίνος Βέργος είναι Ανώτερος Λέκτορας στο Πανεπιστήμιο του Πόρτσμουθ, διδάσκοντας στο παρελθόν Χρηματοοικονομική Ανάλυση, Μικροοικονομική, Μακροοικονομική και Χρηματοοικονομική Διοίκηση σε μεταπτυχιακό επίπεδο στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, στην Οικονομική Διεύθυνση του Πανεπιστημίου του Κεντάκι, Οικονομική Ανάλυση στο Πανεπιστήμιο του Τορούν , Πολωνία, Διαχείριση Κινδύνων Χρηματοπιστωτικού Ιδρύματος στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Οικονομική Διαχείριση, Χρηματοοικονομική Μηχανική και Διαχείριση Πολυεθνικών Εταιρειών για υποψήφιους στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, Επιχειρηματικούς Κύκλους και Χρηματοοικονομικούς Κύκλους στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, διδάσκοντας επίσης Οικονομικά , Εταιρική αποτίμηση και χρηματοοικονομικά παράγωγα σε υποψηφίους για τις επαγγελματικές πιστοποιήσεις αναλυτών CIIA και CEFA. Ο κ. Κωνσταντίνος έχει πάνω από 20 χρόνια εργασιακής εμπειρίας, συμπεριλαμβανομένης 14ετούς διοικητικής εμπειρίας στον κλάδο Τραπεζών / Χρηματιστηριακών, διευθυντής ή επικεφαλής του Τμήματος Ανάλυσης & Εταιρικής Διακυβέρνησης των τεσσάρων εταιρειών μεσιτείας / τραπεζικών εργασιών. Είχε αναλάβει τη διαχείριση των κεφαλαίων των εταιρειών επενδύσεων και ήταν μέλος της Επιτροπής Επενδύσεων των Χρηματιστηριακών εταιρειών.Είναι πιστοποιημένος αναλυτής και έχει συστηματική παρουσία τα τελευταία 20 χρόνια στα ελληνικά ΜΜΕ και παγκοσμίως (Bloomberg, Reuters, Times κλπ.) Ως ειδικός στην αποτίμηση των εταιρειών, στις κεφαλαιαγορές και στα θέματα χρηματοοικονομικής πολιτικής. Ο κ. Κωνσταντίνος είναι Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Εγκεκριμένων Χρηματιστηριακών Αναλυτών (HACSA), μέλος του EFFAS από το 2002 έως το 2010 και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της HACSA από το 2010. Είναι επίσης μέλος του Συλλόγου Οικονομικής Διαχείρισης από το 1995. Έχει βραβευτεί από το Ινστιτούτο Διαχείρισης (UK).

  Διδακτικές Ευθύνες

  Διδασκαλία και αξιολόγηση των μονάδων στα επίπεδα 1-Μ στα μαθήματα: Εταιρική Οικονομία, Εταιρική Εκτίμηση, Ανάλυση Χαρτοφυλακίου, Σύγχρονη Θεωρία Χαρτοφυλακίου, Σταθερό Εισόδημα, Επιχειρηματικά Οικονομικά, Εργαλειοθήκη για Επαγγελματίες Χρηματοδότησης, Επιχειρήσεις Οικονομικών, Ανεξάρτητο Έργο. Συντονιστής μονάδων: Εταιρικά Οικονομικά, Ανάλυση Χαρτοφυλακίου, Εργαλειοθήκη για Επαγγελματίες Χρηματοοικονομικών, Εταιρική Αξιολόγηση και εφαρμογές Bloomberg. Επίκουρος Καθηγητής Διδακτορικού, MSc, Υποψήφιοι Πτυχίο, Ανάπτυξη Προγράμματος CFA και Εφαρμογές Bloomberg στο Τμήμα A & FM Διδάκτορες υπό την επίβλεψη: Hatem Elfeituri, Christianna Chimonaki, Yousuf Al Awfi, Hui Zhi.

  Ερευνα

  Εταιρική αποτίμηση, Χρηματιστηριακές αγορές, Συγχωνεύσεις & Εξαγορές, Πραγματικές Επιλογές, Πιστωτικός Κίνδυνος, Θέματα Κοινωνικής και Εταιρικής Διακυβέρνησης (ESG) και Ανακοινώσεις.

  Συμβουλευτική & Χρηματοδοτούμενη έρευνα

  • Δεκατέσσερα (14) χρόνια εμπειρίας συμβούλων στους τομείς των δημόσιων εγγραφών, της εταιρικής αναδιάρθρωσης, των αξιολογήσεων, των συγχωνεύσεων και εξαγορών (M & A), της χρηματοοικονομικής συμβουλευτικής.
  • Χρηματοδοτούμενα έργα ακαδημαϊκής έρευνας: ” Παρεμβάσεις αντισταθμίσεων πιστωτικού κινδύνου κρατικού χρέους και διαταραχές πιστωτικής αγοράς κατά τη διάρκεια της χρηματοπιστωτικής κρίσης ” (με τους Ν. Παλταλίδη και Ρ. Γκίζες).

.