Ο πράκτορας της πρώην μυστικής υπηρεσίας Dan Bongino απείλησε να αποκαλύψει νέες λεπτομέρειες σχετικά με τις πτήσεις του Μπιλ Κλίντον στο “Lolita Express”, το περίφημο ιδιωτικό αεροσκάφος που ανήκει στον δράστη παιδικής σεξ Τζέφρι Εστέιν

27 Νοεμβρίου 2017

 Ο πράκτορας της πρώην μυστικής υπηρεσίας Dan Bongino απείλησε να αποκαλύψει νέες λεπτομέρειες σχετικά με τις πτήσεις του Μπιλ Κλίντον στο “Lolita Express”, το περίφημο ιδιωτικό αεροσκάφος που ανήκει στον δράστη παιδικής σεξ Τζέφρι Εστέιν
Ο Μπόνγκινο μπήκε σε Twitter με τον πρώην βοηθό Χίλαρι Κλίντον Νικ Μέριλ, αφού ο Μέρριλ αμφισβήτησε τον Μπόνγκινο για τον ισχυρισμό του ότι ο Χίλαρι ήταν ο πιο «χειραγωγικός πολιτικός άνθρωπος σε θέση εξουσίας που είχε συναντήσει ποτέ σε όλη μου τη ζωή».

Η Merrill ισχυρίστηκε ότι η Χίλαρι “έχει τεράστιο σεβασμό για τη Μυστική Υπηρεσία και μια μεγάλη σχέση με τους πράκτορες στη λεπτομέρεια της” και ότι ο Μπόνγκινο δεν ήταν ποτέ στην λεπτομέρεια του Κλίντον.

Ο Μπονγκίνο πυροβολήθηκε κατηγορώντας τον Merrill ότι ήταν «απάτη», προτού αφαιρέσει την απειλή του για να εκθέσει περισσότερα.

“Να είστε προσεκτικοί Nick, οι άνθρωποι γνωρίζουν τα πράγματα που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα δημοσίως για τον Μεσσίας σας Hillary. Μη χτυπάτε την χαμένη αρκούδα, μπορεί να μην σας αρέσουν τα αποτελέσματα.#Epstein #EmailGate, “tweted Bongino.

 Το 2008, ο χρηματοδότης Jeffrey Epstein, του οποίου οι φίλοι συμπεριέλαβαν μερικούς από τους ισχυρότερους ανθρώπους του πλανήτη, καταδικάστηκε για την πρόσληψη ενός κοριτσιού κάτω από ηλικία για πορνεία.

Σύμφωνα με την Fox News , Epstein, “Υποτίθεται ότι είχε μια ομάδα εμπόρων που αγόραζαν κορίτσια ηλικίας 12 ετών για να εξυπηρετήσουν τους φίλους της στο” Orgy Island “, ένα κτήμα στο νησί των 72 στρεμμάτων του Epstein, που ονομάζεται Little St James, Νησιά. “

Ο Μπιλ Κλίντον πραγματοποίησε τουλάχιστον 26 ταξίδια στο Lolita Express, ένα πολυτελές αεροπλάνο εξοπλισμένο με κρεβάτια όπου εξέχοντες ελιτιστές φέρεται ότι έκαναν σεξ με νεαρά κορίτσια, βυθίζοντας τις λεπτομέρειες της μυστικής υπηρεσίας για 5 από αυτά τα ταξίδια.

Η Κλίντον επέλεξε να συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Epstein ακόμα και μετά, σύμφωνα με τη Συμμαχία για τη διάσωση των θυμάτων εμπορίας ανθρώπων, “όλοι μέσα στους κύκλους του γνώριζαν ότι ήταν παιδεραστής”.

Ο Epstein είχε επίσης 21 διαφορετικούς αριθμούς τηλεφώνου για τον Bill Clinton.

Ο απογοητευμένος ηθοποιός Kevin Spacey, ο οποίος έχει πληγεί από διάφορες κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησηςε τον Bill Clinton όταν έφτασε από το αεροδρόμιο JFK στις Αζόρες, ενώ ο πρώην Πρόεδρος και ο Spacey απολάμβαναν μια περιοδεία στην Αφρική.

.