Επεξεργαζόμαστε την διοργάνωση ενός φεστιβάλ, του 1ου φεστιβάλ χορού-θεάτρου του NorForSale Art Net.

16 Δεκεμβρίου 2017

Επεξεργαζόμαστε την διοργάνωση ενός φεστιβάλ, του 1ου φεστιβάλ χορού-θεάτρου του NorForSale Art Net. Το κίνητρο μας προέρχεται από όλους εσάς που πιστεύετε, ακολουθείτε και στηρίζετε την ομάδα με την πολύτιμη, συνεχή παρουσία και συμμετοχή σας σε κάθε δραστηριότητά της.

Το φεστιβάλ, αρχικώς επιθυμούμε να λειτουργήσει ως ένα μικρό εργαστήρι που σύντομα, κατά την πορεία του, φιλοδοξούμε να εξελιχθεί σε φάρο και πόλο τέχνης, για το ευρύτερο καλλιτεχνικό κοινό. Όραμά μας είναι, καταβάλλοντας συγχρόνως κάθε δυνατή προσπάθεια σε εύθετο χρόνο, να παράξουμε ένα ακέραιο έργο παραστατικών τεχνών.

Με ενέργεια και χαρά, επιθυμούμε να προσκαλούμε όλους σας σε μια αυθεντική καλλιτεχνική γιορτή, κατά τη διάρκεια της οποίας Ευρωπαίοι και εγχώριοι καλλιτέχνες θα σας μυούν, παράλληλα, εκπαιδεύοντάς σας στην τέχνη.

Η ομάδα οργανώνεται και επεξεργάζεται ένα καλλιτεχνικό πρόγραμμα του 1ου φεστιβάλ, που επιθυμούμε να αποτελέσει μια ρηξικέλευθη εμπειρία, η οποία θα εκπλήξει μαθητές και θεατές. Με μια ευρεία ποικιλία εργαστηρίων, καθώς και με ένα καινοτόμο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, πιστεύουμε βαθιά, πως το χρονικό διάστημα διδασκαλίας, παραστάσεων και εργαστηρίων, δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.

Όλοι δικαιούμαστε τη συμμετοχή σε κάθε πολιτισμική έκφραση και συνέχεια, με κάθε τρόπο. Επενδύοντας στις θεατρικές τέχνες, δημιουργούμε πολιτισμό, αξιώνοντας τον άνθρωπο και τη βαθύτερη ύπαρξη. Από την πλευρά μας, θα προσπαθούμε, χρόνο με το χρόνο, να ανεβάζουμε τον πήχη, να τον διατηρούμε ψηλά, έτσι ώστε να στεριώσει αυτή η καινούρια διάσταση, που αποπειρόμαστε στην τέχνη του χοροθεάτρου.

.