Ζέλικο Ομπράντοβιτς.Ταξίδεψε στην Αθήνα για μια βόλτα από τα… μπουζούκια ΥΤΟΝ”, το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης.

19 Δεκεμβρίου 2017

Εκεί που δεν απέφυγε τις χαιρετούρες και τις φωτογραφίες ήταν στο “ΥΤΟΝ”, το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης. Φυσικά και δεν ήρθε στην Αθήνα για να κοιμηθεί νωρίς ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, ο οποίος πήρε θέση στη δεύτερη σειρά των κεντρικών τραπεζιών (με την ίδια παρέα) και απόλαυσε αφενός τις επιτυχίες του Έλληνα καλλιτέχνη αφετέρου ένα από τα ακριβότερα και σπανιότερα ουίσκι.Τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς πάντα θα τον μαγεύει η ασύγκριτη νυχτερινή ζωή της Αθήνας. Οι… δύο κυριακάτικες στάσεις του προπονητή της Φενέρμπαχτσε στην πρωτεύουσα ..

Η γεμάτη Κυριακή του “Ζοτς” ολοκληρώθηκε στην ελληνική πρωτεύουσα.

Ο κορυφαίος Ευρωπαίος προπονητής, μετά το μεσημεριανό παιχνίδι της ομάδας του στην Τραπεζούντα και το επιβλητικό 119-90, πήρε το… πρώτο αεροπλάνο από την Κωνσταντινούπολη για την αγαπημένη Αθήνα του προκειμένου να δει οικεία πρόσωπα σε στέκια που σύχναζε παλιότερα.

Η αρχή τον βρήκε κέντρο. Κολωνάκι μεριά, πίνοντας τα πρώτα ποτά στο “Rock” παρέα με λίγους καλούς φίλους. Όσο, άλλωστε, ήταν στην Ελλάδα ήταν θαμώνας του εν λόγω χώρου, μια κυριακάτικη συνήθεια που σπάνια άλλαζε.

Πάντως ο Ομπράντοβιτς φρόντισε να περάσει σχετικά απαρατήρητος, αφού κάθισε σε μια γωνιά για να μην δώσει στόχο.Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της τηλεφημερίδας Ελληνικό Φαινόμενο, πληροφορίες που πουθενά αλλού δεν έχουν γραφτεί, είμαστε σε θέση να δώσουμε ρεπορτάζ εκ των έσω,Η απόλυτη τηλεφημερίδα elliniko-fenomeno.gr, η εφημερίδα Fenomeno News που διανέμεται δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα συνεχίσουν τα καλλιτεχνικά ρεπορτάζ, καθώς και ο δημοσιογράφος Νίκος Βάνης θα σας ενημερώσει γαι τα καλλιτεχνικά δρώμενα από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου elliniko fenomeno.com

.