Ο Σταύρος Σιόλας Για μια βραδιά με ελεύθερα «Διόδια»

15 Δεκεμβρίου 2017

Μια φωνή ιδιαίτερη, φερμένη από αλλού..Ένας τραγουδοποιός ξεχωριστός, με παραδοσιακή μουσική ρίζα αλλά και σύγχρονη αισθητική. Με μια χροιά που αποτελεί ταυτότητα και μια φιλοσοφία που προσδίδει ένα τόσο προσωπικό στίγμα. Ο Σταύρος Σιόλας, έρχεται στο ΞΕΦΩΤΟ, μόνο για ένα βράδυ, την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου. Έτσι το «λίγο», γίνεται ξαφνικά πολύ..

Από «της Άρνης το νερό» μέχρι τα «Διόδια», το «Κάθε φορά», το «Χωρίς Εσένα», τα «σύννεφα» και πολλά άλλα, τα τραγούδια του Σταύρου Σιόλα αναστατώνουν τα «μέσα μας».

Συνδυάζοντας μοναδικές ερμηνείες γνωστών και αγαπημένων τραγουδιών του αλλά και τραγουδιών των Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, Τσιτσάνη, Ξαρχάκου, Λοϊζου καθώς και νεότερων, σύγχρονων όπως του Θανάση Παπακωνσταντίνου, Ορφέα Περίδη, Παντελή Θαλασσινού κ.α., η μουσική παράσταση εξελίσσεται σε εκπληκτικό ταξίδι.
Ανάμεσα στ’ άλλα θα ακουστούν τραγούδια που ερμήνευσε ντουέτο με μεγάλους καλλιτέχνες, όπως η «Καταιγίδα» με τη Γλυκερία, «Μ’ έπαιξες και μ’ έχασες» με την Όλγα Βενετσιάνου, «Άνθρωπος είμαι» με τη Γιώτα Νέγκα, «Χωρίς Εσένα» με την Ελευθερία Αρβανιτάκη, «Μάνα» με τον Μανώλη Μητσιά.
Μαζί του στη σκηνή και οι υπέροχοι μουσικοί Στέλιος Φράγκους (πλήκτρα), Δημήτρης Καζάνης (βιολί), Ευγενία Πανταζόγλου (γκάϊντα, κλαρίνο)

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, 22.30 Ξέφωτο, Λυκούργου 5 Λαδάδικα

.