Σόρος υπέστη μια “μαζική καρδιακή προσβολή”το χέρι του Θεού με άρπαξε από το σβέρκο

26 Δεκεμβρίου 2017

Ισχυρή καρδιακή προσβολή την Κυριακή το πρωί φέρεται να υπέστη ο 87χρονος αμφιλεγόμενος δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Τζορτζ Σόρος υπέστη την καρδιακή προσβολή ενώ επιθεωρούσε μια νέα πτέρυγα στο ιδιωτικό πανεπιστήμιο που ίδρυσε και χρηματοδοτεί στη Βουδαπέστη.

α ουγγρικά δημοσιεύματα σημειώνουν ότι νωρίτερα ο δισεκατομμυριούχος είχε παραπονεθεί για δυσπεψία και ζαλάδες και ότι άρχισε να «πέφτει» ενώ συναντούσε το προσωπικό στη νέα πτέρυγα, λέγοντας χαρακτηριστικά πριν καταρρεύσει και τη φράση ότι «το χέρι του Θεού με άρπαξε από το σβέρκο».

Περιγραφές αναφέρουν ότι ζήτησε καθαρό αέρα και όταν βγήκε έξω για να ανασάνει καλύτερα, εκεί κατέρρευσε ακουμπώντας πάνω σε έναν τοίχο πριν σωριαστεί στο έδαφος.

Ιατρικό προσωπικό που εργάζεται στο Πανεπιστήμιο του έδωσε τις πρώτες βοήθειες, ενώ σε 15 λεπτά είχε φτάσει και το ασθενοφόρο που τον μετέφερε για επέμβαση μπάι πας.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επιβεβαίωση για το περιστατικό από την οικογένεια του δισεκατομμυριούχου ή από το Ίδρυμα Ανοιχτής Κοινωνίας.

Ο 31χρονος Sebastian Kurz, ο νεότερος ηγέτης της Αυστρίας, δήλωσε στους συναδέλφους ότι πρέπει να αναληφθεί άμεση δράση, αφού έσπασε η είδηση ​​πως ο George Soros έχει δωρίσει 18 δισεκατομμύρια δολάρια από την περιουσία του 24 δισεκατομμυρίων δολαρίων στο Ίδρυμα Ανοικτής Κοινωνίας.

Η κατάσταση έχει καταστεί κρίσιμη, δήλωσε ο Kurz. “Ο Σόρος ρίχνει ό, τι έχει πίσω από την ώθηση του για παγκόσμιο έλεγχο. Η παραπληροφόρηση και ο χειρισμός των μέσων ενημέρωσης έχουν ήδη αυξηθεί εκθετικά κατά τη διάρκεια της νύχτας. Δεν έχουμε χώρο για εφησυχασμό.

Ο Kurz, ένας αυτοαποκαλούμενος τραγουδιστής, ο οποίος λέει ότι ήταν ” κοκκινισμένος ” από την ταινία ” Loose Change ” της 11ης Σεπτεμβρίου , ισχυρίζεται ότι κατανοεί την ατζέντα του Soros και ότι «δεν υπάρχει τρόπος στην κόλαση ότι αυτή η χώρα θα είναι το πέμπτο θύμα ».

Είναι αυτονόητο ότι ο Αυστριακός καγκελάριος αναφέρεται στον αριθμό των εθνικών οικονομιών. Ο Σόρος έχει καταρρεύσει για να κερδίσει τεράστιο προσωπικό κέρδος και πολιτική επιρροή.

Ερωτηθείς γιατί απαγορεύει τα ιδρύματα της ανοιχτής κοινωνίας του George Soros, ο Kurz είπε: “Επειδή είναι το 2017.

Η είδηση ​​ότι ο Σόρος έχει απελευθερώσει το 75% της τεράστιας περιουσίας του για να προωθήσει την πολιτική και κοινωνική ατζέντα του έχει προκαλέσει σοκ σε όλο τον κόσμο, με πολλούς δημοκρατικά εκλεγμένους ηγέτες να εκφράζουν φόβο ότι το βάρος των δισεκατομμυρίων του, που αγοράζαν πολιτικούς και δημοσιογράφους δύσκολο να καταπολεμηθεί.

Ο Kurz συμφωνεί. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έλαβε γρήγορα μέτρα.

Το φάντασμα του Σόρος είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που η ανθρωπότητα αντιμετωπίζει στον κόσμο το 2017. Είναι ένα μεγάλο καλαμάρι βαμπίρ τυλιγμένο γύρω από το πρόσωπο της ανθρωπότητας, ανεμπόδιστα μπλοκάρει τη χοάνη του αίματος σε οτιδήποτε μυρίζει σαν χρήμα, χρησιμοποιώντας αυτά τα χρήματα σε διεφθαρμένους πολιτικούς, τους δημοσιογράφους και τον δημόσιο τομέα, και προσπαθώντας να δημιουργήσει τον κόσμο στην εικόνα του.

Ο λαός της Αυστρίας απέρριψε τη Νέα Παγκόσμια Τάξη και είναι δικό μου καθήκον και το προνόμιο μου να υποστηρίξω τη θέλησή τους “.

.