“Έτσι οι άνδρες του Σόρο έγραψαν το σχέδιο μετανάστευσης M5S”

14 Ιανουαρίου 2018

 Οι «άνδρες του Τζορτζ Σόρος » από μια ένωση που χρηματοδοτείται από το Soros θα είχαν καταρτίσει μέρος του προγράμματος των μεταναστών. Εδώ είμαι ποιος είμαι Οι «άνδρες του Τζορτζ Σόρος » θα είχε βοηθήσει να γράψει το πρόγραμμα της κυβέρνησης Κίνημα 5 αστέρια για τους μετανάστες: l ‘ “κατηγορία” προέρχεται από Francesca Totolo ότι του Εθνικού Υπεροχή , έγραψε ένα άρθρο το οποίο δείχνει τις συνδέσεις μεταξύ των Open Society Foundations και τη σύνταξη τμημάτων του εγγράφου σχάρας σχετικά με τα μεταναστευτικά φαινόμενα.

«Το δεύτερο σημείο – είπε ο δημοσιογράφος – δηλαδή» Η

μετεγκατάσταση των αιτούντων άσυλο «γράφτηκε από τον Maurizio Veglio, διακεκριμένου δικηγόρου μεταξύ των μελών της ASGI (Ένωση νομικών μελετών για τη μετανάστευση)», αλλά αυτή τη συσχέτιση, σύμφωνα με όπως γράφεται σε θα ιδρυθεί και θα χρηματοδοτηθεί από τα ιδρύματα ανοικτής κοινωνίας. «ASGI – συνέχισε Totolo – έχει προσχωρήσει σε αρκετές εκστρατείες υπέρ των μεταναστών και προ-ius soli συμπεριλαμβανομένου» Η Ιταλία είναι πάρα πολύ, που μάχονται για τα δικαιώματα του πολίτη «» Out of Limbo «για προώθηση των δικαιωμάτων των Ρομά ανιθαγενείς ή σε κίνδυνο της ανιθαγένειας, «ήμουν ένας ξένος – ανθρωπότητας που είναι καλό», «δεν πρέπει να φοβόμαστε. Ανοίξτε τον εαυτό σας με τους άλλους, ανοικτή για τα ανθρώπινα δικαιώματα», και πολλά άλλα, σε συνεργασία με τις θρησκευτικές οργανώσεις (ιταλική Caritas, Fondazione Migrantes, Astalli Κέντρο, η Κοινότητα του Αγίου Αιγιδίου), άλλες ενώσεις και οργανώσεις sorosiane (A Good νόμου, CIR, ARCI, Αμνηστίας Διεθνής, Αντιγόνη), Ριζοσπαστικό Κόμμα και αρκετά μέλη του Δημοκρατικού Κόμματος “. Ο εν λόγω φορέας, εν συντομία, θα συμμετείχε συγκεκριμένα σε μια σειρά πρωτοβουλιών με στόχο την ευνοϊκή υποδοχή των μεταναστών. Και μέχρι στιγμής, τίποτα περίεργο. Αυτό που φαίνεται να αναδύεται, όμως, είναι μια άμεση σύνδεση μεταξύ ορισμένων τμημάτων του προγράμματος για τους μετανάστες από τις Κίνημα 5 αστέρια και ASGI, την ίδια ένωση, όπως αναφέρεται, δεν περιφρόνηση συχνά λόγω των κεντροδεξιών δημάρχους.

Σημείο 3, για παράδειγμα, ότι είναι αυτό που αφορά τις «εδαφικές επιτροπές», ή αρμοδιότητα για τις αποφάσεις της για τη χορήγηση του καθεστώτος του πρόσφυγα των αιτούντων άσυλο, που γράφτηκε από τον Guido Σάβιο, άλλο δικηγόρο ASGI. Η διατριβή Σάβιο θα είχε ήδη περιέχεται σε έγγραφο του σωματείου στο οποίο ανήκει, και θα έχουν την τάση να κινηθεί προς τα επάνω γραμμές των πολιτικών «παγκοσμιοποίησης», τόσο μακριά από την τιτλοδότηση του προγράμματος pentastellato, η οποία αντί να έχει ως εξής: «Μετανάστευση: προσγειώσεις Στόχος μηδέν – Η Ιταλία δεν είναι ο προσφυγικός καταυλισμός της Ευρώπης “. Ένας τίτλος, επομένως, που θα κρύβει πραγματικά ένα είδος “εξαπάτησης”. Σημείο 4, πάλι, ήταν «συντάχθηκε» από Nancy Porsia, ότι Totolo ορίζει ως «δημοσιογράφος ειδικός στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική και συνεργάτης πολλών ιταλικών και ξένων ΜΜΕ είναι πολύ mainstream μέσα ενημέρωσης».

Αυτοί οι συντάκτες του προγράμματος, όπως έμαθαν από ορισμένες πηγές τουIlGiornale.it , θα είχαν κληθεί από την Grillini ως εμπειρογνώμονες για τη μετανάστευση.Οι σύμβουλοι, ίσως, αλλά όχι άμεσα πολιτικοί εκπρόσωποι του κόμματος του Beppe Grillo. Αυτό το τελευταίο επεξεργαστή, τότε, δεν θα ήταν άμεσα με τα Ιδρύματα Ανοικτής Κοινωνίας, αλλά θα κερδίσει ένα «εργασίας επιδότησης», «ευρωπαϊκές προτεραιότητες, της Λιβύης πραγματικότητα», το οποίο θα πρέπει να ανατεθεί σε Journalismfund ότι μια άλλη οργάνωση θα πρέπει να χρηματοδοτείται από τον Σόρος , με σκοπό την “τόνωση της διασυνοριακής δημοσιογραφίας στην Ευρώπη”. Για Totolo, με λίγα λόγια, δεν υπάρχει αμφιβολία: «Έτσι, τα σημεία 2, 3 και 4 του προγράμματος μετανάστευσης 5 αστέρων Κίνημα συνδέονται με ένα κοινό νήμα: τα Ιδρύματα Open Society του George Soros,» τόνισε ο δημοσιογράφος. Ένα κυβερνητικό πρόγραμμα, εν συντομία, όπου θα ήταν δύσκολο να βρεθεί η πρόθεση να διασφαλιστεί ότι η Ιταλία δεν θα συνεχίσει να είναι “το προσφυγικό στρατόπεδο της Ευρώπης”ilgiornale.it

.