Αλλαγή σελίδας στον Παναθηναϊκό: “Ναι” Αλαφούζου στην πρόταση της Pan Asia

20 Απριλίου 2018

Αλλαγή σελίδας στον Παναθηναϊκό: “Ναι” Αλαφούζου στην πρόταση της Pan Asia

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αφού ο Γιάννης Αλαφούζος γνωστοποίησε στην Pan Asia Investments ότι κάνει δεκτή την πρότασή της!

Αν και δεν υπάρχει ακόμη επίσημη συμφωνία, ο Αλαφούζος αναμένεται να αποχαιρετήσει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά από 6 χρόνια στο “τιμόνι”, παραδίδοντας την στο fund που εκπροσωπείται από τον Ταϊλανδό, Πάιρο Πιεμπονγκσάντ.

σχετική ανακοίνωση του Γιάννη Αλαφούζου:

“Από το γραφείο του κ. Ιωάννη Αλαφούζου ανακοινώθηκαν τα εξής:

Ο κ. Αλαφούζος με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης απέναντι στην ιστορική ομάδα του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζει με σοβαρότητα κάθε πρόταση η οποία θα μπορούσε να διασφαλίσει το μέλλον της ομάδας.

Τις τελευταίες ημέρες συζήτησε ενδελεχώς την πρόταση της PanAsiaInvestmentsγια αγορά της ομάδας. Σήμερα ο κ. Ιωάννης Αλαφούζος με επιστολή του γνωστοποίησε στην PanAsiaInvestments ότι κάνει δεκτή την πρότασή της.

Η επιστολή του κ. Αλαφούζου έχει ως εξής:

«Αγαπητέ κύριε Πιεγκπονσάντ,

Σας ευχαριστώ για τις επιστολές σας με ημερομηνίες 28 Μαρτίου 2018 και 16 Απριλίου 2018.

Όπως συζητήθηκε στην τελευταία μας συνάντηση, προτίθεμαι να μεταβιβάσω όλες τις μετοχές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που έχω στην κατοχή μου άμεσα ή έμμεσα, έναντι €1 (ενός ευρώ) συνολικά, με αντάλλαγμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, από το επενδυτικό σας σχήμα απευθείας στην ΠΑΕ, ύψους €27 εκ. (είκοσι επτά εκατομμυρίων ευρώ), σύμφωνα με την δεσμευτική προσφορά σας της 16ης Απριλίου 2018.

Αναμένουμε την άμεση αντίδρασή σας για την υλοποίηση της συμφωνίας μας.

Με εκτίμηση,

Ιωάννης Αλαφούζος»”

 

.