ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑ

22 Απριλίου 2018

Θεόδωρος Πάγκαλος μας “καθοδηγεί”…

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής Στρατηγικού Σχεδιασμού

της “Ελλήνων Πολιτείας”

Η εγκληματικότητα στην Πατρίδα μας – κυρίως από εγκληματικά αλβανικά στοιχεία – έχει ξεπεράσει το κατακόκκινο σήμα κινδύνου! Οι Έλληνες βρίσκονται παραδομένοι και απροστάτευτοι στην εγκληματική

αλβανική διάθεση που καθοδηγείται από την αλβανική Μαφία! Για τη δράση της οποίας, έχουμε πολλάκις γράψει και ο Υπουργός “Προστασίας” του Πολίτη Νίκος Τόσκας, όχι μόνο σφυρίζει αδιάφορα, αλλά με τις προκλητικές του δηλώσεις μετατρέπει τους θύτες σε θύματα “προστατεύοντας” το οργανωμένο αλβανικό έγκλημα στην Πατρίδα! Η οποία αλβανική Μαφία υποκινείται καθοδηγούμενη από τους γκρίζους λύκους της Τουρκίας! Αφού η επίδραση της Τουρκίας είναι καταλυτική, τόσο στην Αλβανία, όσο και στα Σκόπια! Μετατρέποντας την Ελλάδα σε μια μπαρουταποθήκη, που θα χρησιμοποιηθεί την κατάλληλη ώρα για να πνίξει στο αίμα τον ελληνικό λαό! Συμμετέχοντας σε αυτό το παιχνίδι, καθημερινώς, κρυφές γιάφκες που δημιουργούνται σε διαμερίσματα πόλεων της Ελλάδος ή φανερές γιάφκες μέσω ιδρύσεως ΜΚΟ!

Εχθρικές ΜΚΟ ξεπηδούν ανά την Ελλάδα…

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, κατήγγειλε προ ημερών την ίδρυση φιλοσκοπιανής Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης (ΜΚΟ) στην Ηράκλεια Σερρών με την επωνυμία “Αδελφότητα Ντόπιων Σερραίων Κύριλλος και Μεθόδιος”! Αυτή η ΜΚΟ υποστηρίζει ότι οι γηγενείς Μακεδόνες στις Σέρρες, όπως άλλωστε και σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, δεν είναι Έλληνες αλλά …Σκοπιανοί! Που σύμφωνα με πληροφορίες μας, στελεχώνεται και από ανθρώπους της αλβανικής Μαφίας! Ωστόσο, εκτός αυτής της νεοσύστατης ΜΚΟ στην Ηράκλεια Σερρών, υπάρχει πλήθος άλλων τέτοιων ΜΚΟ στην Ελλάδα, που ξεπηδούν ως δηλητηριώδη μανιτάρια για να θανατώσουν τον Εθνικό ιστό της Πατρίδας μας! Με χρηματοδότηση – σύμφωνα με την υψηλή μας πληροφόρηση – από την Τουρκία, το Κατάρ και τη Γερμανία! Ναι… την “εταίρο” στην ΕΕ και “σύμμαχό” μας Γερμανία! Όμως, ιδιαίτερο πρόβλημα εντοπίζεται στις περιοχές της Ξάνθης, της Ροδόπης και του Έβρου! Άραγε, τι κάνει η ελληνική Πολιτεία; Τι ακριβώς κάνει η ελληνική κυβέρνηση; Η ΕΥΠ περί άλλων τυρβάζει;

Ο “μπροστινός” κ. Πάγκαλος…

Λίγες ημέρες πριν τη δημιουργία αυτής της ανθελληνικής ΜΚΟ στην Ηράκλεια Σερρών, είχαν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, τα όσα είχε ισχυριστεί ο πρώην υπουργός κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκαλος, γι΄ αυτήν την κωμόπολη της Μακεδονίας και τους κατοίκους της, μιλώντας στο Ρ/Σ “Παραπολιτικά”: «Διαμαρτυρήθηκε ο πληθυσμός της περιοχής και επιτέθηκε για να κάψει το Κέντρο Υγείας. Το πρόβλημα είναι απλό και είναι ευθύνη του ΠΑΣΟΚ. Δεν έπρεπε στην Ηράκλεια Σερρών να υπάρχει Κέντρο Υγείας. Έχετε πάει στην Ηράκλεια Σερρών; Περάστε μια φορά να δείτε. Είναι ένα χωριό με δέκα σπίτια και τους κατοίκους τους είχαν φέρει εκεί οι Τούρκοι ως δούλους από την Αίγυπτο»!

Τι συμβαίνει άραγε με αυτόν τον άνθρωπο των “ειδικών αποστολών”; Όπως της υποθέσεως Οτσαλάν και των Ιμίων; Ξέρει κάποιος για να μας ενημερώσει; Ξέρει κάποιος να μας ενημερώσει εάν ο κ. Πάγκαλος είχε χρηματοδοτήσει μέσω της κυβερνήσεως του ΠΑΣΟΚ τις σπουδές του “αριστούχου” μαθητού Οδυσσέα Τσενάι, τον οποίο επέλεξαν εκείνος και ο Γιώργος Παπανδρέου για σημαιοφόρο της αιματοβαμμένης Σημαίας μας στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου του 2003; Τον Αλβανό Οδυσσέα Τσενάι, τον οποίο ακολούθως έστειλαν στα καλύτερα κολέγια των ΗΠΑ, προετοιμάζοντάς τον οσονούπω, κάποιοι, για ηγέτη του αλβανικού κόμματος στην Ελλάδα; Αφού ο ίδιος σε συνέντευξή του, αρκετά χρόνια μετά, δήλωνε πως ό,τι είχε πει παλαιά δεν ίσχυε, αλλά κάποιοι τον βάλανε να τα πει, μη αισθανόμενος ποτέ Έλληνας!

Επικίνδυνα σημεία τουρκικής επιθέσεως…

Όλα τα παραπάνω, έχουν συνάφεια με τις καθημερινώς αυξανόμενες προκλήσεις λόγων και έργων από την Τουρκία! Όταν, ο χαριτζής – “γκρίζος λύκος” Ρετζέπ – Ταγίπ Ερντογάν, προσφάτως εκφώνησε λόγο μίσους κατά των Ελλήνων (σ.σ. από το λιμάνι της Μερσίνας, από όπου ξεκίνησε η επιχείρηση απόβασης στην Κύπρο το ΄74 και σήμερα κομβικό σημείο διακίνησης λαθρομεταναστών), στέλνοντας συνειρμικά μηνύματα για επικείμενη απόβαση – εισβολή σε ακριτικά νησιά μας στο Αιγαίο Πέλαγος! Συντασσόμενος απόλυτα με τη ρητορική των “γκρίζων λύκων”, της ισλαμοφασιστικής οργάνωσης της Τουρκίας, οι οποίοι έχουν ως κύριο στόχο τους, μέχρι την 29η Μαΐου 2018 να προσπαθήσουν να μετατρέψουν Αιγαίο, Θράκη, Κύπρο σε “λίμνη” αίματος! Έτσι, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, στην περιοχή απέναντι από τη Σάμο έχει συγκεντρωθεί ένας ιδιαίτερα μεγάλος αριθμός στρατευμάτων που σχηματίζουν ένα δόρυ. Έχοντας ως αιχμή του το τρίγωνο που σχηματίζεται από τις κωμοπόλεις – με βαθιές ελληνικές ρίζες – Σελτζούκ, Κουσάντασι και Σώκια! Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, αυτός ο σχηματισμός των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων υποδηλώνει την πρόθεση επιθέσεως και καταλήψεως του νησιωτικού συμπλέγματος της Σάμου (σ.σ. Σάμου, Φούρνων, Ικαρίας) καθώς και του νησιωτικού συμπλέγματος της Χίου (σ.σ. Χίος, Οινούσες, Ψαρά, Αντίψαρα, Κυρα-Παναγιά)!

Επαφές του Τούρκου πρέσβη στην Αθήνα με Έλληνες δημοσιογράφους…

Έχουμε ανησυχήσει αφάνταστα τον τουρκικό παράγοντα με όλες τις αποκαλύψεις που έχουμε κάνει μέσω της Ελεύθερης Ώρας, ειδικότερα τον τελευταίο χρόνο!

Αποκαλύψεις για την επιχειρηματική προσπάθεια των Τούρκων στην αγορά καταστημάτων – επιχειρήσεων, διαμερισμάτων και ολόκληρων πολυκατοικιών, ακόμη και του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού! Σε μια εξαγορά αλώσεως της Αθήνας, που πρωτεύοντα ρόλο έπαιξε και εξακολουθεί να παίζει ο “άνθρωπος” του Ερντογάν στην Ελλάδα, ο παραγωγός του Survivor Ατζούν Ιλιτζαλί!

Στο πλαίσιο αυτής της ανησυχίας πιστεύουμε, ότι ο Τούρκος πρέσβης στην Αθήνα, ο οποίος είχε διατελέσει Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Τουρκίας στα Ηνωμένα Έθνη, ζήτησε να έχει κάποιες συναντήσεις με γνωστούς Έλληνες δημοσιογράφους – καλοθελητές του Συστήματος και του χρήματος – προκειμένου να τους καθησυχάσει και να τους διαβεβαιώσει, πως είναι ακλόνητη η ελληνοτουρκική φιλία (;;;)…

Δεν έχουμε συμμάχους…

Οι πληροφορίες που μας έρχονται, έχουν καταιγιστικό ρυθμό! Έτσι ρωτάμε τον κ. Νίκο Τόσκα:

Σε διαμέρισμα της Κυψέλης του πρώτου ορόφου διαμένουν οκτώ αλλοδαποί που λέγεται πως είναι Τούρκοι; Τους επισκέπτεται τακτικά νεαρός Αλβανός; Οι εν λόγω 8 ισχυρίζονται στους περίοικους, ότι είναι αραβικής καταγωγής και οι οποίοι χρησιμοποιούν την αγγλική γλώσσα;

Στην περιοχή του Γκύζη, λειτουργεί καφενείο – μεζεδοπωλείο με θαμώνες Τούρκους και Αλβανούς, που ακούγεται ότι είναι υπό την υψηλή προστασία του Τούρκου πρέσβη της Αθήνας; Εκεί μας είπαν, παραδίδονται και μαθήματα εκμάθησης της τουρκικής γλώσσας!

Αληθεύουν αυτές οι πληροφορίες; Ανησυχεί η κυβέρνησή μας και η ΕΥΠ;

Εμείς όμως ανησυχούμε, όταν ακούμε τον επίτιμο αρχηγό του Ναυτικού Γιώργο Γιακουμάκη να δηλώνει: “Η Τουρκία ισχυροποιείται καθημερινά και οι σύμμαχοι της Ελλάδος έχουν άλλες… προτεραιότητες»!

Πρέπει λοιπόν να ανησυχούμε;;

.