ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.Όχι στο έδαφος της Αμερικής, ούτε της Βρετανίας, ούτε της Γαλλίας.

20 Απριλίου 2018

ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Δεν έχω να σας πω πολλά σήμερα.
Περίμενα με αγωνία αν θα χτυπήσει ο Τραμπ. Μόνο ένας ανεγκέφαλος και ηλίθιος θα το έκανε. Δυστυχώς το έκανε.
Όπως έχω γράψει και σε άλλα άρθρα μου, η μετακίνηση και η αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως Πρωτεύουσα του Ισραήλ, αυτή η μεγαλύτερη ηλιθιότητα που με τόσο κόπο όλοι οι προηγούμενοι κράταγαν μακριά από την πολιτική σκηνή, οι Σιωνιστές μέσω του ανεγκέφαλου Τραμπ, κατάφεραν να φέρουν στο προσκήνιο, τινάζοντας την παγκόσμια Ειρήνη στον αέρα!!!

Ο ερασιτέχνης και μίσθαρνο όργανο των Εβραίων Τραμπ, μαζί με την Μεγάλη Π@ρνη των Εθνών που γέννησε την Αμερική, δηλαδή την Αγγλία, συνεπικουρούμενη και με τη Γαλλία (μικρότερη πλην ικανή π@ρνη και αυτή), χτύπησαν τη Συρία, αν και γνώριζαν ότι η ενέργειά τους αυτή θα επιφέρει κυρώσεις από τη Ρωσία και τους συμμάχους της.
«Η Ρωσία καταγγέλλει με τη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα την επίθεση στη Συρία, όπου Ρώσοι στρατιωτικοί βοηθούν τη νόμιμη κυβέρνηση να αγωνισθεί κατά της τρομοκρατίας», προστίθεται στην ανακοίνωση του Κρεμλίνου. Τι σημαίνει αυτό;
Αυτό σημαίνει αντίποινα.
Όχι στο έδαφος της Αμερικής, ούτε της Βρετανίας, ούτε της Γαλλίας. Εκεί, στην “γεωγραφική τρύπα” της περιοχής: Συρία, Νότια Τουρκία, Ισραήλ και όσοι “ενδιαφέρθηκαν για τα κοιτάσματα φυσικού αερίου και του δρόμου του πετρελαίου δια της Συρίας.
Τα αντίποινα των Ρώσων θα επιφέρουν αντίποινα των Αμερικανών και των Συμμάχων τους. Όλες οι διαφορές θα λυθούν δια των όπλων πλέον, πράγμα που σημαίνει το χειρότερο ίσως θέατρο ενός Γ΄Παγκοσμίου Πολέμου, του πλέον καταστρεπτικού που γνώρισε η Ανθρωπότητα.
Να υπενθυμίσω ότι το μιαρό γένος των Σιωνιστών ήταν που αιματοκύλησε την Ανθρωπότητα τόσο στην Κόκκινη επανάσταση το 1918 στη Ρωσία, όσο και στο Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, ενώ κρύβεται πίσω από κάθε γνωστό αιματοκύλισμα όπως ο διαμελισμός της πρώην Γιουγκοσλαβίας, η καταστροφή του Ιράκ που το έκαναν ερείπια, η δολοφονία του Καντάφι που ζούσαν σαν βασιλιάδες και τώρα λιμοκτονούν και το τελευταίο έγκλημα κατά του ειρηνικού λαού της Συρίας, του λαοπρόβλητου και ανθρώπου ηγέτη τους Άσαντ, που αγάπησε το λαό του, αλλά δεν έσκυψε στη ΝΠΤ.
Για μας τους Έλληνες τώρα, η μιαρή ράτσα που προανέφερα είναι οι απόγονοι των Ατλάντων που κυριευμένοι από το μεθύσι του πλούτου, καθοδηγούμενοι από τον καθαρά ερπετικό τους εγκέφαλο, έκαναν από τότε τα ίδια απάνθρωπα εγκλήματα.
Αυτή ήταν και η αφορμή του πολέμου με τους “Αθηναίους”, που δεν ήταν οι Αθηναίοι που γνωρίζουμε του 500 πΧ, αλλά οι Πρόγονοι των σημερινών Ελλήνων, οι Πελασγοί Δραβίδες, που ζούσαν σε όλη την Αιγηίδα (όπου σήμερα είναι το Αιγαίο), μέχρι τις Πυραμίδες που είναι και αυτές ελληνικές (Πυρ+ άμις).
Όπως τους διαλύσαμε τότε αφήνοντας (κακώς) λίγη από τη φύτρα τους, με ακριβό ασφαλώς τίμημα, έτσι, το ίδιο θα συμβεί και τώρα, γι΄αυτό οι Σιωνιστές μέσω του Χένρυ Κίσσιγκερ ήθελαν να μας ισοπεδώσουν, λίγο πριν αρχίσει το θέατρο του Γ΄Παγκοσμίου Πολέμου.
Με 4 εκατομμύρια λαθροπιθήκους και ξένους προς την Ελλάδα στο εσωτερικό μας, νόμισαν ότι η επιχείρηση αυτή τέλειωσε, οπότε μπορούν να βάλουν πάλι το μαχαίρι στο λαιμό των λαών.
Τη συνέχεια την γνωρίζουμε όλοι. Δεν υπάρχει πλέον επιστροφή στην ομαλότητα.
“Όταν θα δείτε Στρατούς γύρω από το Ισραήλ θα συμβούν όλα αυτά”, οι διαχρονικές ρήσεις όλων των γνωστών Προφητειών και προρρήσεων φωτισμένων ανθρώπων, πραγματοποιούνται με μαθηματική ακρίβεια.
“Οι συνετοί, ας καταφεύγωσι εις τα όρη”. Για τους Έλληνες που μαζεύτηκαν στις μεγαλουπόλεις, ειδικά όσοι είναι άνεργοι να σηκωθούν να πάνε στην επαρχία να ανοίξουν το πατρικό και να φτιάξουν ένα μικρό κήπο, συλλέγοντας σιτάρι (αλεύρι), ελιές που διατηρούνται, λάδι και αλάτι.
Τώρα να γίνει αυτό. Όσο είναι ακόμη καιρός.
Όπως είπα και σε προηγούμενο άρθρο μου μας περιμένει ένα δύσκολο Εξάμηνο πείνας και στέρησης από τα βασικά αγαθά. Οι συνετοί και οι νοικοκύρηδες ας το προβλέψουν.
Επειδή χτες η Παρασκευή και 13 ήταν σημαδιακή ημέρα της ΝΠΤ που περίμενα, αφ΄ενός θρηνούμε τον πιλότο μας, αφ΄ετέρου ο Τραμπ πάτησε το κουμπί του Γ΄Παγκοσμίου Πολέμου, τώρα καλούμαστε ο καθένας να επιτελέσει το καθήκον του, αφ΄ενός προφυλάσσοντας την Οικογένειά του, αφ΄ετέρου και όλοι μαζί να προασπίσουμε την Ελλάδα μας, με όποιον τρόπο μπορούμε, μη εξαιρουμένων και αυτών των όπ – λων, αφού μπήκαμε σε εμπόλεμη κατάσταση.
Η Αρχιστράτηγος των Ελλήνων ΑΘΗΝΑ (η Παναγιά του Ελληνικού Μετώπου για όσους γνωρίζουν) είναι και τάσσεται στο πλευρό των Ελλήνων δια του Φωτοδότη ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ που δεν θα επιτρέψουν “φωτιά” και “μαχαίρι” στη Χώρα που Φώτισε την Οικουμένη!
Δεν έχω να σας γράψω περισσότερα, πλην ίσως και αν προλάβω στις 26 Μαΐου εις τους Δελφούς, όπου θα καλέσω όσους αδελφούς και Μαχητές για ενεργοποίηση του ελληνικού DNA με το θείο ΙΧΩΡ δια της Ηλιακής Χρηστικής Ενώσεως, που οδηγούν στην πλήρη αφύπνιση και ενεργοποίηση των επί μέρους Αποστολών του καθενός μας.

Αδελφοί μου, εσείς οι ολίγοι Έλληνες που έχετε απομείνει αλώβητοι και αμόλυντοι, ανοίξετε τους Οφθαλμούς της Ψυχής σας, διότι από χτες την αποφράδα ημέρα Παρασκευή 13/04/2018 εισήλθαμε εις το τελικό στάδιο της ερημώσεως.
Οι υπόλοιποι, οι ήδη έτοιμοι για τον κάδο της ανακύκλωσης, ας μη τους ενοχλούμε, να συνεχίσουν να παρακολουθούν SURVIVOR.

Δημήτριος Μαντές

.