ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ Η ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ – Η κυβέρνηση των μεταλλαγμένω

27 Ιουνίου 2018

 

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής Στρατηγικής Πολιτικής

της “Ελλήνων Πολιτείας” – αρθρογράφος

Από το 1922 προετοιμαζόταν η απόσχιση της Μακεδονίας μας, αρχικά με την αυτονόμησή της και ακολούθως την ένταξή της στην Βαλκανική Κομμουνιστική Ομοσπονδία, υπό την επιρροή της Μόσχας. Έτσι η Μόσχα της Σοβιετικής Ενώσεως χρησιμοποιούσε το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος (ΚΚΕ), μέχρι και το 1949 προκειμένου να επιτύχει του στόχου της.

Που δυστυχώς γι΄ αυτούς, δεν τα κατάφερε.

Ωστόσο, σήμερα οι διεθνείς ισορροπίες άλλαξαν, αλλά δεν άλλαξε ο στόχος. Γι΄ αυτό οι σημερινοί “σύμμαχοί” μας έχουν τον ίδιο ακριβώς στόχο με την πάλαι ποτέ κραταιά Σοβιετική Ένωση! Θέλουν την Μακεδονία μας, αυτονομημένη αρχικά, για την εντάξουν βραχυπρόθεσμα σε μια Βαλκανική Οικονομική Ομοσπονδία. Ένα σχέδιο που εξυφαίνεται σε σκοτεινές αίθουσες, από σκοτεινούς ανθρώπους του περιβάλλοντος του Ούγγρο-Αμερικανό-Εβραίου κερδοσκόπου Τζωρτζ Σόρος!<

/p>

Στη συνέχεια σκοπό έχουν την ενσωμάτωση της Μακεδονίας μας στην πλαστή και ψεύτικη “Βόρεια Μακεδονία” των Τσίπρα – Κοτζιά!

Αυτής της κυβέρνησης των γιαλαντζί κομμουνιστών, που είναι πιο επικίνδυνοι των γνήσιων κομμουνιστών, γιατί είναι παραλλαγμένοι.

Αφού η τότε ηγεσία του ΚΚΕ, ήταν ο στιλβωτής των υποδημάτων της τρόικας του Κρεμλίνου και του Τίτο και η σημερινή ελληνική κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ  είναι οι στιλβωτές των υποδημάτων της τρόικας της Ουάσιγκτον, του Βερολίνου και των Βρυξελλών.

Ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ συνεπικουρούμενος από τους ΑΝ.ΕΛ του “πατριώτη” Πάνου Καμμένου, είναι τα κόμματα του εγκλήματος και της προδοσίας, όπως θα έλεγε ο “Γέρος της Δημοκρατίας” Γεώργιος Παπανδρέου! Αφού έλεγε, πως οι κομμουνιστές έχουν πατρίδα τη Μόσχα! Αλλά κάποιοι συνοδοιπόροι του ΚΚΕ, είναι πιο επικίνδυνοι από τη στιγμή που κινούνται, έρποντας και ανάμεσα στις τάξεις των πατριωτών, με πατριωτική ρητορική! Αυτοί είναι οι μεταλλαγμένοι προς το χειρότερο, κομμουνιστές!

Κυβέρνηση μεταλλαγμένων κομμουνιστών…

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος Αλέξης Τσίπρας, από μικρή ηλικία εντάχτηκε στον χώρο της αριστεράς και το 1988 οργανώθηκε στην Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδος (ΚΝΕ), πρωτοστατώντας σε αγώνες κατά της ντόπιας Εξουσίας και κατά της πολιτικής των Αμερικανών! Σήμερα όμως είναι το βαποράκι των θέλω των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της Γερμανίας! Αποχώρησε από την ΚΝΕ το 1991!

Ο ΥΠΕΞ της Ελλάδος Νίκος Κοτζιάς, υπήρξε επί πολλά έτη μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ!

Έτσι, αυτοί οι δυο, ο υφαρπάξας την ψήφο του λαού με τα ασύστολα πολιτικά ψεύδη του Αλέξης Τσίπρας και ο μη εκλεγμένος, αλλά διορισμένος ΥΠΕΞ, ο Νίκος Κοτζιάς, ξεπούλησαν τα ιερά και τα όσια της Πατρίδος στους γείτονες Σκοπιανούς, παρακάμπτοντας τη δεδηλωμένη θέληση του ελληνικού λαού! Παρακάμπτοντας το ελληνικό κοινοβούλιο, αλλά και το ίδιο το υπουργικό συμβούλιο της κυβερνήσεως! Ανέλαβαν διά της υπογραφής τους, την πλήρη ευθύνη για το χάρισμα του ονόματος της Μακεδονίας μας, της εθνικής μας ταυτότητας, της γλώσσας μας στους βάρβαρους γείτονές μας!

Όμως να ήταν μόνον αυτοί;

Ο Γιάννης Δραγασάκης, αντιπρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης στη σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, υπήρξε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και το 1991 διεκδίκησε την γραμματεία της ΚΕ από την Αλέκα Παπαρήγα, μετά την παραίτηση του Γρηγόρη Φαράκου, συγκεντρώνοντας 53 ψήφους έναντι 57 της Αλέκας Παπαρήγα! Δηλαδή, αν είχε εκλεγεί θα ήταν ο Γ.Γ. του ΚΚΕ!

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος, αναπληρωτής ΥΠΕΞ υπεύθυνος για ευρωπαϊκές υποθέσεις, υπήρξε ηγετικό στέλεχος της Πανσπουδαστικής, που ήταν και είναι ο  φοιτητικός φορέας του ΚΚΕ στα πανεπιστήμια!

Θα σταματήσω εδώ, γιατί θα μπορούσα να απαριθμήσω ακόμη πάρα πολλούς μεταλλαγμένους κομμουνιστές της σημερινής κυβερνήσεως!

Όταν έκαψαν την Αθήνα…

…προκειμένου να ανατρέψουν την κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή και να φέρουν τον Γιώργο Παπανδρέου, τον “πατέρα” των Μνημονίων και της υποταγής της χώρας στος ξένους δανειστές του Τζωρτζ Σόρος!

Έτσι, γνωρίζουν πολλοί ότι ο πάλαι ποτέ κομμουνιστής Αλέξης Τσίπρας, είχε άριστες σχέσεις με το ΠΑΣΟΚ του Κώστα Σημίτη και του Γιώργου Παπανδρέου!

Εξ ου και πρωτοκλασάτα στελέχη εκείνου του ΠΑΣΟΚ, σήμερα είναι στο ΣΥΡΙΖΑ και πλαισιώνουν την κυβέρνησή του! Όπως ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, όπως ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, και πολλοί άλλοι…

Ακούγεται επίσης έντονα πως, ο Αλέξης Τσίπρας στα θλιβερά γεγονότα του 2008 έπαιξε βασικό ρόλο στην κινητοποίηση των μαθητών μέσω sms στα 15μελή συμβούλια των σχολείων! Σε συνεργασία με την ΠΑΣΠ του ΠΑΣΟΚ! Σε συνεργασία με τον Γιώργο Παπανδρέου, τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, τον Χρήστο Παπουτσή (από το 2013 υπηρετεί ως επίσημος αντιπρόσωπος της Ελλάδας στην Παγκόσμια Τράπεζα) και τον Μιχάλη Καρχιμάκη!

Σύμφωνα δε με αξιόπιστη πηγή μας, ο συντονισμός του ξένου παράγοντα γινόταν από διαμέρισμα της οδού Υψηλάντους στο Κολονάκι!

Τότε, που οι αναρχικοί μπαχαλάκηδες έκαψαν την Αθήνα με τη συμμετοχή των Ουτσεκάδων!

Αχ και να μπορούσαν αυτές οι πληροφορίες να επιβεβαιωθούν κάποτε!

Δώσε θάρρος στο χωριάτη, να σου ανέβει στο κρεβάτι…

Μετά από την άνευ όρων παράδοση της Μακεδονίας μας, μήπως έχει σειρά η Θεσπρωτία;

Αφού με την ανοχή της κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, οι Αλβανοί υποκινούν εντονότατα για μια ακόμη φορά ζήτημα Τσαμουριάς! Παρ΄  ότι η αιματοβαμμένη ιστορία των Τσάμηδων – συνεργατών των Ναζί του Χίτλερ – έχει διεθνώς και ιστορικώς χαθεί για τους Αλβανούς! Όμως, οι Αλβανοί δεν σταματούν να δημιουργούν εντάσεις στα ΒΔ σύνορά μας, ειδικότερα τώρα, μετά την παράδοση της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς! Έτσι, συντηρούν την ιδέα της “Μεγάλης Αλβανίας” στην υπερευαίσθητη περιοχή της Θεσπρωτίας!

Όταν ο αλβανικός αναθεωρητισμός θεωρεί δικές του, την περιοχή της Ηγουμενίτσας, της Παραμυθιάς, της Πάργας, των Φιλιατών και του Μαργαριτίου Ηπείρου!

Προς τούτο, οι ακραίες φωνές του μεγαλοϊδεατισμού ης Αλβανίας – συντηρούμενες και υποστηριζόμενες από τον Πρωθυπουργό της Αλβανίας Έντι Ράμα – εκμεταλλευόμενες την υποχωρητικότητα και τη δουλικότητα της ελληνικής κυβερνήσεως στο Σκοπιανό ζήτημα, δεν χάνουν την ευκαιρία και ξεσηκώνουν το λαό σε πορείες στα Ελληνοαλβανικά σύνορα!

Αξιώνοντας την Τσαμουριά! Με ταμπούρλα και ζουρνάδες, τραγουδώντας:

«Έτοιμος για τα εδάφη μου, είμαι καλά μόνο όταν είναι και η Αλβανία. Είμαι από το Κόσσοβο, τη Λουγκίνα και το Μαυροβούνιο, από την Ιλλυρία, την Τσαμουριά. Είμαι από τα εδάφη μου που δεν έχουν σύνορα. Είμαι από εκεί που πετάει ο αετός»!

Ο αλβανικός αετός του αλυτρωτισμού…

Εξ ου και ο σχηματισμός του αλβανικού αετού με τα χέρια τους, όταν τραγουδούν για τη “Μεγάλη Αλβανία”! Όπως προσφάτως η λαϊκή αοιδός Ελένη Φουρέιρα (αλβανιστί Eντέλα Φουρεράι (Entela Foureraj) και παλαιότερα οι ποδοσφαιριστές που έφαγαν και τρώνε ακόμη παντεσπάνι στην φιλόξενη και ανυποψίαστη Ελλάδα! Όπως, ο Άντι Λίλα (ΠΑΣ Γιάννινα), Εργκούς Κάτσε (ΠΑΟΚ – ΠΑΟ), Ο Παϊτίμ Κασάμι (ΟΣΦΠ) και τόσοι άλλοι…

Όπως αρκετοί εκ των χιλιάδων Αλβανών που σε δύσκολους καιρούς για τους ίδιους, φιλοξενήθηκαν στην Ελλάδα και εργαζόμενοι σκληρά πολλοί από αυτούς έκαναν περιουσίες…

Τσαμουριά και Θεσπρωτία λοιπόν, δυο λέξεις που δεν λείπουν από τα προπαγανδιστικά τους τραγούδια!

Βόρειος Ήπειρος βρε….

Βέβαια, στην ανακίνηση του υποτιθέμενου ζητήματος της Τσαμουριάς, έχει μεγάλη εμπλοκή και η Τουρκία! Αφού Τουρκία και Αλβανία είναι αδέλφια δίδυμα!

Μια εμπλοκή που αποκάλυψε ο ίδιος ο ΥΠΕΞ της Ελλάδος Νίκος Κοτζιάς, προσφάτως, όταν σχολίασε τη συγκέντρωση Αλβανών εθνικιστών που ανάρτησαν πανό και όπου η Ελλάδα παρουσιαζόταν ένοχη για τη “γενοκτονία” εκατό χιλιάδων Τσάμηδων μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο!

Αλλά δυστυχώς, όταν οι ελληνικές κυβερνήσεις του παρελθόντος, αλλά και η σημερινή (ειδικότερα) δεν τολμά να αποκαλέσει το νότιο κομμάτι της Αλβανίας, ως Βόρειο Ήπειρο, αυτά θα τραβάει ο ελληνισμός!

Όταν, το εν ισχύ Πρωτόκολλο της Κέρκυρας (17 Μαΐου 1914), που αναγνωρίζει την αυτονομία της Βορείου Ηπείρου, μαζί με μια σειρά δικαιωμάτων για την ελληνική μειονότητα σε αυτήν, δεν μνημονεύονται συνεχώς από τις κυβερνήσεις μας, ε… τότε, εκεί που μας χρωστούσαν θα μας πάρουν και το βόδι!

Σε τιμή ευκαιρίας και η Θεσπρωτία…

Λαβαίνοντας υπόψη μας, ότι ο αλβανικός παράγοντας μιλάει για μια σημαντική συμφωνία μεταξύ Τσίπρα – Ζάεφ, να περιμένουμε σύντομα τις αλβανικές διεκδικήσεις!

Μήπως έχει σειρά το ψευτο-τσάμικο;

Αφού στη συνάντηση στη Ρόδο – στο περιθώριο της Συνόδου υπουργών Εξωτερικών χωρών της ΝΑ Μεσογείου – μεταξύ του Νίκου Κοτζιά και του ομόλογού του Αλβανού Ντιτμίρ Μπουσάτι, συζητήθηκε να γίνει συμφωνία μεταξύ Ελλάδος και Αλβανίας για όλες τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ των δυο χωρών!

Δηλαδή, της οριοθέτησης της ΑΟΖ, της ρύθμισης περιουσιών (που αξιώνουν οι ψευτοτσάμηδες) κλπ.

Έτσι, θα τολμήσει ο κομμουνιστής Κοτζιάς, ο διορισμένος ΥΠΕΞ, να πουλήσει και τη Θεσπρωτία μετά την Μακεδονία;

Αφού εάν υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δυο υπουργών, είναι αποφασισμένη συνάντηση Τσίπρα – Ράμα για να προχωρήσουν σε επικύρωση της συμφωνίας, που θα ανοίξει – όπως και στα Σκόπια – την πόρτα εισόδου της Αλβανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση;

Αληθεύει πως η Γερμανία πιέζει να γίνει πράξη και αυτή η Συμφωνία πριν από τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ στις 28 και 29 Ιουνίου;

Αληθεύει ότι ο Νίκος Κοτζιάς σε συνάντηση υψηλού επιπέδου με αξιωματούχο Αλβανό τον μήνα Φεβρουάριο, του ζήτησε να μεσολαβήσει η Αλβανία ώστε στη συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ, το αλβανικό στοιχείο των Σκοπίων να κάτσει φρόνιμα, αποδεχόμενο αυτήν την προδοτική Συμφωνία για την Ελλάδα;

Υπήρξε απαίτηση ανταλλαγμάτων από τον αλβανικό παράγοντα;

Μήπως ως πρώτο μέτρο της συμφωνίας θα είναι η οικονομική αποζημίωση των ψευτοτσάμηδων;

Ανοίγοντας έτσι, νέος Ασκός του Αιόλου, αφού θα αναγνωρίζεται επίσημα και για πρώτη φορά από ελληνική κυβέρνηση η ύπαρξη τσάμικου προβλήματος;

Που στην συνέχεια θα εγερθούν κυριαρχικά αλβανικά δικαιώματα στην Θεσπρωτία;

Δυστυχώς συνέλληνες, δεν αρκεί μόνο η στεντόρεια φωνή του Μητροπολίτη Πωγωνιανής – Δρυϊνουπόλεως και Κονίτσης κ. Ανδρέου, που φωνάζει συνεχώς γι΄ αυτά τα ζητήματα!

Εάν δεν ανησυχήσετε πραγματικά, εάν δεν αντιδράσετε, αυτοί οι πρώην κομμουνιστές θα πουλήσουν και τα μνήματα των γονιών σας!

Επανέρχομαι…

.