ΟΙ “ΚΑΚΕΣ” ΠΑΡΕΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – “Κρατούν” τον Αρχιεπίσκοπο

20 Ιουνίου 2018

 

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής Στρατηγικής Πολιτικής

της “Ελλήνων Πολιτείας” – αρθρογράφος

Έγραφα – αποκάλυπτα την περασμένη Κυριακή 10 Ιουνίου 2018 στο άρθρο μου στην Ελεύθερη Ώρα: «Η Siemens το “διαβατήριο” του Κούλη στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ» μεταξύ των άλλων:

Οι σχέσεις της Siemens με την Αρχιεπισκοπή – επί εποχής Χριστοφοράκου – ήταν διαχρονικά άριστες. Και δεν μιλάμε μόνο για τον δωρεάν εξοπλισμό που δινόταν στην Αρχιεπισκοπή, όπως μηχανήματα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης κλπ.

Μιλάμε, για ιδιαίτερα στενές σχέσεις που ανέπτυξε ο διαβολικός Μιχάλης Χριστοφοράκος με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών, εμπλέκοντας στα σχέδιά του και το μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Χριστόδουλο, εν τη αφελεία του θέλω να πιστεύω, προς εξυπηρέτηση των “φίλων” του, από τους οποίους η γερμανική εταιρεία στην πορεία θα αποκόμιζε τα οφέλη της…

Σε αυτήν την κατηγορία “στενών σχέσεων” Χριστοφοράκου – Αρχιεπισκοπής, εντάσσεται και η παρασημοφόρηση του μεγαλύτερου ισχυρού άνδρα της Siemens AG (Γερμανίας) – ίδιας χρονικά εποχής με την παντοδυναμία Χριστοφοράκου στην Ελλάδα – Χάινριχ Φον Πίρερ!

Αυτή η παρασημοφόρηση, προετοιμάσθηκε από τον Απρίλιο του 2004 και όπως αναφέρεται στο ημερολόγιο Χριστοφοράκου, κανονίζεται συνάντηση για τις 27 Απριλίου 2004 μεταξύ του Χριστοφοράκου και της Αρχιεπισκοπής (με τον Δημήτρη Φουρλεμάδη, πρώην επικεφαλής της μη κυβερνητικής οργάνωσης της Εκκλησίας “Αλληλεγγύη”), με θέμα: “…εβδομάδα, συνάντηση, παρασημοφόρηση”.

Έτσι, στις 21 Αυγούστου 2004 πραγματοποιήθηκε η παρασημοφόρηση του τότε ισχυρού άνδρα της Siemens Γερμανίας, που σήμερα είναι κατηγορούμενος στη δίκη των 64άρων, ως ο διακινητής των “μαύρων” ταμείων της Siemens, από τα οποία εξαγοράζονταν πολιτικά πρόσωπα της Ελλάδος, προκειμένου να παίρνει δουλειές του Δημοσίου η Siemens και έτσι, να αυξάνονται τα κέρδη της γερμανικής εταιρείας…

Ωστόσο, αυτή η βράβευση δεν επιδιώχθηκε τυχαία, από τον πολυπράγμονα Μιχάλη Χριστοφοράκο, από τη στιγμή που ο Φον Πίρερ έχει διατελέσει και σύμβουλος της Άνγκελα Μέρκελ…

Ο Μιχάλης Χριστοφοράκος δημιουργούσε ισχυρές γέφυρες με την Μέρκελ και τη Siemens της Γερμανίας. Γι΄ αυτό στη βράβευση, η κοινή λογική έλεγε πως, θα μετείχε η ηγεσία της Αρχιεπισκοπής (Χριστόδουλος), της Siemens (Χριστοφοράκος) και το “τιμώμενο” πρόσωπο (Φον Πίρερ) για τις πολυετείς υπηρεσίες της Siemens στην οικονομία της Ελλάδος…

Τι δουλειά όμως θα είχε, στην “κλειστή” εκδήλωση στην Αρχιεπισκοπή, η παρουσία ενός βουλευτή μετά της συζύγου του; Τι δουλειά είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι; Τόσους άρρηκτους δεσμούς είχε με το ζευγάρι ο Μιχάλης Χριστοφοράκος;

Τι ακριβώς σηματοδοτούσε αυτή η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη “βράβευση” του ισχυρού άνδρα (αρχιμιζαδόρου) τηςSiemens Γερμανίας;

Καταδικάστηκε “εκλεκτός” του Χριστοφοράκου και του Μητσοτάκη…

Έτσι εξασφαλίζει η κυβέρνηση την αφωνία Ιερώνυμου;

Όπως διαπιστώνετε στο ημερολόγιο του Μιχάλη Χριστοφοράκου αναφέρεται, ότι αυτήν την συνάντηση την διαχειρίστηκε επί μακρόν χρονικό διάστημα και την διεκπεραίωσε ο Δημήτρης Φουρλεμάδης, πρώην επικεφαλής της μη κυβερνητικής οργάνωσης της Εκκλησίας της Ελλάδος “Αλληλεγγύη”!

Στις 12 Ιουνίου 2018 ενημερωνόμαστε από ΑΠΕ-ΜΠΕ (Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων) πως, ο Δημήτρης Φουρλεμάδης καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε ποινή κάθειρξης 16 ετών, για υπόθεση υπεξαίρεσης εκατομμυρίων ευρώ δημοσίου χρήματος που προορίζονταν, πριν από περίπου 12 χρόνια για φιλανθρωπικούς σκοπούς σε τρίτες χώρες!

Με 10 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε και η πρώην οικονομική διευθύντρια της ΜΚΟ. Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων καταδίκασε τον Δημήτρη Φουρλεμάδη ομόφωνα για το κακούργημα της υπεξαίρεσης, κατ΄ εξακολούθηση περί κατάχρησης του δημοσίου χρήματος (Νόμος 1608/50).

Σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστηρίου ο Δημήτρης Φουρλεμάδης, ιδιοποιήθηκε παράνομα 5,1 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία προορίζονταν ως προκαταβολή χορηγίας του ΥΠΕΞ για αποστολή κατεψυγμένων πουλερικών στο Ιράκ. Ακόμη 450 χιλιάδες ευρώ που αφορούσαν πέντε διαφορετικές χορηγίες του ΥΠΕΞ από το 2005 – 2007.

Αυτά τα χρήματα, δέχτηκε το δικαστήριο ότι, ξοδεύτηκαν “σε ανοίκειες πληρωμές” για δαπάνες, άσχετες με φιλανθρωπίες.

Να σημειωθεί ότι το ΥΠΕΞ ζητάει από την ΜΚΟ “Αλληλεγγύη”, την επιστροφή 6,4 εκατομμυρίων ευρώ και γι΄ αυτό έχουν δεσμευτεί ακίνητα της Οργάνωσης αλλά και της Αρχιεπισκοπής Αθηνών!

Ωστόσο, γι΄ αυτά τα κακουργηματικής φύσεως αδικήματα, η ποινές έχουν ανασταλτικό χαρακτήρα! Ενώ, αν ήταν κάποιος άγνωστος μέσα στο ανώνυμο πλήθος του λαού ο Δημήτρης Φουρλεμάδης, θα μέτραγε αυτήν την στιγμή τα κάγκελα της φυλακής!

Από την άλλη μεριά μας προξενεί μεγάλη εντύπωση η συνεχιζόμενη αφωνία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου και για το ζήτημα της παραδόσεως της Μακεδονίας μας, από την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, στους γείτονες Σκοπιανούς!

Στη Βουλή για τον Μητσοτάκη Τούρκο-εβραίος δισεκατομμυριούχος…

Επανερχόμενος στις “κακές” παρέες του Κυριάκου Μητσοτάκη, θα σας ενημερώσω για μια συνάντηση που “διέλαθε” των ΜΜΕ (;;;)!

Στις αρχές του Ιουνίου επισκέφτηκε την ελληνική Βουλή ένας 83χρονος δισεκατομμυριούχος – συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στους 50 πιο πλούσιους του Πλανήτη – προκειμένου να δει τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Αυτή η συνάντηση του δισεκατομμυριούχου – η περιουσία του εκτιμάται στα 10 δις δολάρια – δεν είχε καν ανακοινωθεί στα ΜΜΕ!

Ο κύριος λοιπόν που πήγε στη Βουλή για να δει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, πριν εκείνος αναχωρήσει για τη Σύνοδο του ΕΛΚ στο Μόναχο, όπου θα συναντηθεί και με την Καγκελάριο της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ, ήταν ο Τούρκο-εβραίος (ντονμέ = εξισλαμισμένοι Εβραίοι της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας) Ραχμί Κοτς!

Ακούστηκε ότι συζήτησαν για επενδύσεις! Το πιστεύετε;

Αφού ουδέποτε διέρρευσε προς τα έξω το τι ακριβώς συζήτησαν!

Πάντως – όπως πολλές φορές έχουμε γράψει ότι, πολλοί Τούρκοι αγοράζουν την Ελλάδα – έχει κάνει επενδύσεις, ήδη στην Πατρίδα, όπως στην Folli Follie Group, στο λιμάνι της Λέσβου, όπου ανέλαβε (2012) την διαχείρισή του (σ.σ. εκεί συναντάμε και τον Ατζούν Ιλιτζαλί, παραγωγό του Survivor στο ΣΚΑΙ του Γιάννη Αλαφούζου) κ.α.

Να σημειωθεί επίσης πως, ο Ραχμί Κοτς ενδιαφέρεται και για πετρέλαια! Αφού το 2005 εξαγόρασε το 51% της κρατικής τουρκικής εταιρείας πετρελαίου, μαζί με την αμερικανική Shell

Πιθανότατα λοιπόν, ο Ραχμί Κοτς να πληροφορήθηκε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ο επόμενος Πρωθυπουργός και “έτρεξε” να κάνει από τώρα το επιχειρηματικό του deal

Μετά τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ στον Νετανιάχου, ο Μητσοτάκης…

Στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης (7-10 Ιουνίου 2018) βρέθηκε στο Τορίνο προκειμένου να συμμετάσχει ως προσκεκλημένος της τρισκατάρατης Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, στην ετήσια συνάντηση, όπου καθορίζονται σε κλειστό κύκλο και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας (όπως στις Μασονικές στοές)! Εκεί όπου μετέχουν εκπρόσωποι πολιτικών κυβερνήσεων, πολιτικών που θα έχουν πολιτικό ρόλο στις χώρες τους στο μέλλον ή και σε διεθνές επίπεδο, παράγοντες της παγκόσμιας οικονομικής ελίτ…

Αμέσως μετά, στις 11 Ιουνίου 2018 ο Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποίησε επίσκεψη στο Ισραήλ και συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό Μπέντζαμιν Νετανιάχου!

Ακούγεται ότι εκεί συζήτησαν ζητήματα στρατηγικής συνεργασίας, αλλά λέτε να έμειναν μόνο εκεί; Για σκεφτείτε λιγάκι και ενώστε όλα τα κομμάτια του παζλ, που παραπάνω σας αναφέρω…

Έχουν αλληλουχία όλα τα παραπάνω μεταξύ τους;

.