Ο άρχοντας της νύχτας Νότης Σφακιανάκης Καίτη Γαρμπή, συναντιούνται

25 Ιουνίου 2018

Ο άρχοντας της νύχτας Νότης Σφακιανάκης και η φωνή της καρδιάς μας Καίτη Γαρμπή, συναντιούνται στο ανανεωμένο «Ακρωτήρι  τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό. Παρασκευή 29 Ιουνίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Δύο ξεχωριστοί καλλιτέχνες, δύο ξεχωριστές φωνές, δυο σημαντικές μουσικές πορείες, εννέα χρόνια μετά την επιτυχημένη τους συνύπαρξη,

για να βάλουν «φωτιά» στα καλοκαιρινά μας βράδια.

Ο άρχοντας της νύχτας Νότης Σφακιανάκης ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες τραγουδιστές στο λαϊκό τραγούδι, άρχοντας στην σκηνή για περισσότερα από 25 χρόνια, παραμένει στην πρώτη γραμμή με τις τεράστιες επιτυχίες του.

Τα τραγούδια του Νότη Σφακιανάκη έχουν διαγράψει τη δική τους πορεία και έχουν σημαδέψει την εποχή τους και ο ίδιος μια μοναδική παρουσία μέσα στο ελληνικό τραγούδι.

Η  Καίτη Γαρμπή έχει τη δική της καταξιωμένη ιστορία. Αμέτρητες επιτυχίες στο ενεργητικό της την κάνουν να ξεχωρίζει στη νυχτερινή διασκέδαση. Οι δυνατές της ερμηνείες σε αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια της 30ετους σταδιοδρομίας της θα μονοπωλήσουν τα καλοκαιρινά μας βράδια.

Ο Νότης Σφακιανάκης και η Καίτη Γαρμπή υπόσχονται να παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με βάση το καλό λαϊκό τραγούδι που τόσα χρόνια υπηρετούν. παλιό του φίλο και συνεργάτη για χρόνια τον  παλαίμαχος μετρ Γιώργο Κατσάμπαλη, που θα  του οργανώνει και πάλι όλο το κέντρο  θα σας κάνει αν μη τι άλλο καλό στα ρεζερβέ. Το τηλέφωνο 690 9404677

 

.