Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ… – Η παγίδα του δημοψηφίσματος

16 Ιουνίου 2018

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής Στρατηγικής Πολιτικής

της “Ελλήνων Πολιτείας” – αρθρογράφος

Δάκρυα και πόνο έφερε το απόγευμα της Τρίτης 12 Ιουνίου 2018 στον ελληνικό λαό η απόφαση δυο ανδρών, του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του ΥΠΕΞ Νίκου Κοτζιά , στην αυθαίρετη απόφασή τους – πέρα από τη βούληση του ελληνικού λαού, την ιστορία και την λογική – να ξεπουλήσουν το όνομα της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς! Παραδίδοντας την ιστορία, τον πολιτισμό, την εδαφική ακεραιότητα της Μακεδονίας μας στους απολίτιστους βόρειους γείτονές μας, επειδή εκείνοι που μας φτωχοποίησαν, εκείνοι που αρπάζουν τον ενεργειακό πλούτο μας, οι τάχατες σύμμαχοί μας ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και Γερμανία, επιβάλουν τη συρρίκνωση της Ελλάδος μας! Αφού πλέον θα υπάρχει κράτος που θα φέρει το όνομα της Μακεδονίας και είναι επόμενο εν ευθέτω χρόνο να θελήσει να διεκδικήσει την ελληνική επαρχία της Μακεδονίας!

Πού κρύβεται η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων;

Ωστόσο, ο ελληνικός λαός δεν πρέπει να θεωρήσει πως χάθηκε κάτι. Ο αγώνας συνεχίζεται – και θα είναι πολυμέτωπος – μέχρι την τελική δικαίωση! Ήδη ξεκίνησε η “επανάστασή” του, που δεν θα είναι και τόσο “βελούδινη”!

Στο σημείο αυτό, αξίζει να σημειωθεί η άμεση αντίδραση των πρώην στρατηγών Φράγκου Φραγκούλη, Ελευθέριου Συναδινού και Κωνσταντίνου Ζαζιά στην αυθαίρετη απόφαση Πρωθυπουργού και ΠτΔ να χαρίσουν το όνομα της Μακεδονίας μας στους βάρβαρους γείτονές μας!

Αλλά, θα ήθελα να θέσω πάλι το ερώτημα: Πού έχει λουφάξει η ηγεσία των Ενόπλων μας Δυνάμεων; Δεν εκχωρούνται κυριαρχικά δικαιώματα της Πατρίδος με αυτήν την κατάπτυστη απόφαση των Τσίπρα – Κοτζιά, κυριαρχικά δικαιώματα που έχουν ορκιστεί να υπερασπίζονται μέχρι της τελευταίας ρανίδας του αίματός τους;

Γιατί, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, ο αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, ο αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου και ο αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης, αφού δεν τους υπολογίζει ο ΥΠΕΘΑ Πάνος Καμμένος και ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, δεν ζητούν ακρόαση από τους παραπάνω αναγραφόμενους πολιτικούς προϊσταμένους τους και – τουλάχιστον – αντρίκια να τους υποβάλουν τις παραιτήσεις τους;

Δεν πιστεύουν πώς η προδοσία της Μακεδονίας μας, είναι του ίδιου βεληνεκούς με την Μικρασιατική καταστροφή και τη συρρίκνωση του Έθνους μας;

Τι ακριβώς περιμένουν για να πράξουν τα δέοντα, ώστε να συνταχτούν με τον ελληνικό λαό στον υπέρ βωμών και εστιών αγώνα;

Πάλι μπροστά οι Παμμακεδονικές Ενώσεις…

…οι οποίες την ίδια ημέρα (12/6/2018) απέστειλαν επιστολή καταπέλτη προς τον ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλο και η οποί λέει:

Εξοχότατε κ. Πρόεδρε,

Οι Μακεδόνες ανά την Υφήλιο με αγωνία παρακολουθούμε τις τελευταίες εξελίξεις και τις απαράδεκτες κινήσεις στο ονοματολογικό των Σκοπίων. Βλέπουμε μια κυβέρνηση που προχωρά παράλογα ακάθεκτη να επιλύσει ένα φοβερά επιζήμιο για την ακεραιότητα της χώρας και την διαιώνιση του έθνους Επιπλέον αγνόησε την βούληση του ελληνικού λαού έναντι της σύνθετης ονομασίας που θα περιέχει τον όρο Μακεδονία στο ονοματολογικό για την γείτονα χώρα, που εκφράστηκε στα δυο μεγαλειώδη συλλαλητήρια της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας, στα συλλαλητήρια της διασποράς και τα συλλαλητήρια της 6ης Ιουνίου σε 24 πόλεις της Ελλάδας. Αμέσως μετά το συλλαλητήριο των Αθηνών, στις 4 Φεβρουαρίου 2018, εκπρόσωποι των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου σας παραδώσαμε το ψήφισμα του ελληνικού λαού, ο οποίος είναι και ο δικός σας εντολέας. Ο πρώην Πρόεδρος του Αρείου Πάγου, κ. Βασίλειος Νικόπουλος σε επιστολή του προς εσάς, μεταξύ άλλων πρόσθεσε: Η Ελληνική Κυβέρνηση φαίνεται πως συμφωνεί με την λύση αυτή του προβλήματος. Αυτό εάν παρ’ ελπίδα συμβεί θα είναι ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ η οποία μπορεί να μην εμπίπτει στη νομοτυπική μορφή του γνωστού εγκλήματος που προβλέπει ο ποινικός κώδικας πλην όμως εμπίπτει εξ ολοκλήρου στην Εθνική και Ηθική υπόσταση της επαίσχυντης και αξιοκατάκριτης αυτής Εθνικοπροδοτικής πράξης. Ο μόνος που θα μπορούσε να αποτρέψει το επερχόμενο αυτό Εθνικό κακό είστε εσείς Εξοχότατε κε Πρόεδρε. Ο δε πρώην Πρόεδρος του Αρείου Πάγου τελειώνει την επιστολή του ως εξής: Ζητήστε να γίνει δημοψήφισμα για το τεράστιο αυτό και κρισιμότατο εθνικό ζήτημα και αν η Κυβέρνηση αρνηθεί, ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ κε Πρόεδρε. Θα προσφέρετε έτσι την μεγαλύτερη υπηρεσία στο Έθνος και την Πατρίδα. Φανείτε αντάξιος των Μεγάλων Ανδρών του Γένους μας και του πρώτου κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια και τέλος ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Οι Παμμακεδονικές Ενώσεις ανά την υφήλιο σας ζητούν να πράξετε αυτό που σας λέει ο πρώην Πρόεδρος του Αρείου Πάγου, ο κ. Βασίλειος Νικόπουλος.

Με εκτίμηση

ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΥΦΗΛΙΟΥ

Οι παγίδες ενός δημοψηφίσματος…

Η μοναδική μας ένσταση στο παραπάνω πατριωτικό κείμενο των Παμμακεδονικών Ενώσεων, είναι ΜΟΝΟ η διενέργεια δημοψηφίσματος προς τον λαό μας. Και την άποψή μου σας την έχω διατυπώσει πολλές φορές.

Ωστόσο, σήμερα θα σας καταγράψω την άποψη ενός πολύ καλού μου φίλου, που συμπορευθήκαμε στον πάλαι ποτέ πατριωτικό ΛΑΟΣ, του δικηγόρου – ποινικολόγου Φλώρινας και πρώην Νομάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Παύλου Αλτίνη:

«Προσοχή!

Η μόνη θέση που πρέπει να έχουμε είναι: “ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ”. Να εφαρμοστεί αυτό που είχαν

αποφασίσει οι πολιτικοί αρχηγοί την 18/2/1992, δηλαδή δεν δεχόμαστε όνομα που περιέχει την λέξη “Μακεδονία” ή παράγωγά της. Είναι η μόνη θέση που είναι εθνικά συμφέρουσα και ιστορικά συνεπής.

Όχι στην διενέργεια δημοψηφίσματος! Το δημοψήφισμα κρύβει παγίδες. Τα ΜΜΕ ελέγχονται από αυτούς που θέλουν να δοθεί το όνομα της Μακεδονίας. Αυτοί θα κάνουν προπαγάνδα, θα πουν ψέματα, θα κάνουν πλύση εγκεφάλου, θα παραπλανήσουν. Έχουν τα ΜΜΕ, κανάλια τηλεόρασης, ραδιοφωνικούς σταθμούς, εφημερίδες, διαδικτυακούς ιστότοπους. Επίσης έχουν έναν στρατό πουλημένων καθηγητάδων, δημοσιογράφων, πολιτικών, ακτιβιστών, χαφιέδων, ρουφιάνων, προδοτών και ηλιθίων που θέλουν να πουλάνε μούρη, να γίνεται ντόρος γύρω από το όνομά τους. Επίσης έχουν πολύ, πάρα πολύ χρήμα. ΘΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΟΥΝ!
Οι ίδιοι, αυτοί που θέλουν να δοθεί το όνομα της Μακεδονίας, ελέγχουν  τα οικονομικά του “Ελληνικού” κράτους και ολόκληρο το “Ελληνικό” κράτος. Έχουν την δυνατότητα να κάνουν “ρουσφέτια”, να κάνουν χάρες, διορισμούς, να σβήσουν κλήσεις της τροχαίας, να διαγράψουν πρόστιμα, να χαρίσουν φόρους. Και αν δεν τα κάνουν, θα τα υποσχεθούν. ΘΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΟΥΝ!

Και όπου δεν μπορούν να εξαγοράσουν, θα απειλήσουν. Θα απειλήσουν με διακοπή των συμβάσεων αυτών που εργάζονται με συμβάσεις ορισμένου χρόνου. Θα απειλήσουν με ελέγχους της εφορίας. Θα απειλήσουν με κάθε τρόπο με τον οποίο μπορεί να απειλήσει ένα διεφθαρμένο κράτος. ΘΑ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ!
Δηλαδή, θα κάνουν ό,τι γίνεται εδώ και πολλά χρόνια στις εκλογικές αναμετρήσεις.

Θα παραπλανήσουν, θα εξαγοράσουν και θα εκβιάσουν.

Μην ξεχνάτε ότι ΟΛΑ τα μεγάλα κόμματα, τα “δημοκρατικά”, τα “καθωσπρέπει” κόμματα ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ να δοθεί το όνομα της Μακεδονίας. Όλοι αυτοί θα ξαμοληθούν να πείσουν, να εξαγοράσουν υποσχόμενοι ρουσφέτια, να απειλήσουν και να εκβιάσουν όσους δεν πειθαρχήσουν στην κομματική τους γραμμή, που είναι ΙΔΙΑ για όλα τα κόμματα. Μέχρι και το ΚΚΕ συμπορεύεται με τον Μέρτζο!
Έστω ένα μικρό ποσοστό Ελλήνων θα ψηφίσει να δοθεί το όνομα “Μακεδονία”. Ήδη υπάρχουν Έλληνες που θέλουν να δοθεί το όνομα. Και αυτοί που το θέλουν αυτοπροσδιορίζονται και ως δεξιοί, και ως κεντρώοι, και ως αριστεροί. Υπάρχουν μέχρι και άνθρωποι σαν τον Μ. Ι. Μέρτζο, που μια ζωή εμφανιζόταν ως “μακεδονομάχος” και ήταν το “χαϊδεμένο Μακεδονόπουλο” της “σκληρής και πατριωτικής δεξιάς”, και τώρα θέλει να δοθεί το όνομα της Μακεδονίας! Αναρωτιέμαι εάν ο Μέρτζος συμφωνεί να γίνει δημοψήφισμα.
Έστω και ένα μικρό ποσοστό υπέρ του να δοθεί το όνομα της Μακεδονίας, θα σημαίνει ότι θα έχουμε διχαστεί και πάλι σε “πατριώτες” και “προδότες”, σε “φασίστες” και “δημοκράτες”.

Και αυτός θα είναι διχασμός πιστοποιημένος με δημοψήφισμα.  Θα αρχίσει και πάλι η διχόνοια. Ξένες δυνάμεις και οι εγχώριοι υποτακτικοί τους θέλουν είτε να υποταχθούμε και να δεχθούμε την παράδοση της Μακεδονίας, είτε να επέλθει διχασμός μεταξύ μας, για να εφαρμόσουν το “διαίρει και βασίλευε”. Θέλουν να μας βάλουν να σφαχτούμε μεταξύ μας, για να επιβάλουν την πολιτική τους. Θέλουν να επαναλάβουν αυτό που έκαναν μετά το 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, και πολλές άλλες φορές στην ιστορία μας.

Στα Σκόπια είναι ήδη διχασμένοι, είναι εύκολο να τους βάλουν αν σφαχτούν μεταξύ τους. Μέσω του δημοψηφίσματος θέλουν να μας διχάσουν κι’ εμάς. Και αφού μας διχάσουν, θα μας βάλουν να σφαχτούμε, για να κάνουν την δουλειά τους.
Όταν ακούμε “βολεμένους” μια ζωή, που τα ξένα αφεντικά της Ελλάδος τους κράτησαν στα πούπουλα, τους έδωσαν αξιώματα, θέσεις και χρήμα, να μας λένε ο,τιδήποτε, να ξέρουμε ότι έχουν εντολές να το πουν. Δεν το λένε επειδή το πιστεύουν, αλλά επειδή τους συμφέρει. Δεν το λένε για το καλό της Ελλάδος, αλλά για το καλό των ξένων αφεντικών τους, που το βλέπουν και σαν δικό τους καλό. Όταν ακούμε τέτοιους να λένε ότι κάτι καλό για την Ελλάδα, να είστε σίγουροι ότι είναι κακό για την Ελλάδα.

Όχι στην διενέργεια δημοψηφίσματος! Είναι παγίδα»!

Μετά ταύτα, επανέρχομαι…

.