Κύριοι, ΥΠΟΘΕΣΗ -MERCEDES …!!! Το απόλυτο δικαστικό “ΘΡΙΛΕΡ” μετακομίζει στον ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας ….!!!!!

29 Αυγούστου 2018

Κύριοι,
ΥΠΟΘΕΣΗ -MERCEDES  …!!! Το απόλυτο δικαστικό “ΘΡΙΛΕΡ”  μετακομίζει στον ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας ….!!!!!
Αφού είχε εγκατασταθεί στην Ευελπίδων και στο Εφετείο Αθηνών , για πάνω από οχτώ (8) χρόνια , δεν έχει ξανά συμβεί στην Ελλάδα να   διεκδικούνται δικαιώματα από άλλο καταναλωτή  ,  να ακούγεται  η φωνή  αθώων σέ όλα τα διαστήρια ….(!!!)

Στέλνει ο 2ος Εισαγγελέας την υπόθεση με την υπ’ αριθ. Β54/2015 απορρριπτική -απόφασή Του στις  3/9/2015 , που αφορά το αποδεδειγμένα πλέον  ελαττωματικό Γερμανικό αυτοκίνητο της  MERCEDES  (με ομολογία των Γερμανών κατασκευαστών )  στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών , για να επιλύσουν  οι συνάδελφοί Τους την υπόθεση, αφού αφορά τα πολιτικά δικαστήρια όπως αναφέρει  και  αφού διαπίστωσε ότι , δεν έχουν διαπράξει ποινικό αδίκημα,……..!!! Αυτά , πριν την υπ’ αριθ. 2996/2015 απόφαση του Πολυμελους Πρωτοδικείου Αθηνών , Κρατήστε αυτή την πληροφορία για αργότερα …!!!!!!!!

Στη συνέχεια οι Γερμανοί , δικαιώνονται με την απόφαση  του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών υπ’ αριθ. 2996/2015  στις 22/9/2015 , ( αμέσως την επιδίδουν σε εμένα , μήπως και χάσω τις προθεσμίες ενός μηνός που ορίζει ο Νόμος να καταθέσεις Έφεση , χάσω για πάντα όλα τα δικαιώματά μου αν δεν είμαι εμπρόθεσμος , το έπαιξαν , αλλά πρόλαβα  ) αν και έχουν παραδεχτεί ότι το αυτοκίνητο έπασχε αθεράπευτα από ΑΓΝΩΣΤΗ-ΒΛΑΒΗ στο υπουργείο το 2011 , με την υπ’ αριθ. πρωτ.  43435/3961 επιστολή τους , http://katohika.gr/wpcontent/ uploads/2015/11/117.jpg      και το υπουργείο  δεν έλαβε υπόψη του την  βλάβη που ΟΛΟΙ οι επισκευαστές της MERCEDES  έψαχναν από το 2006, αλλά ΔΕΝ έβρισκαν, και την βρήκαν οι ίδιοι οι κατασκευαστές , ενώ οι επισκευαστές είχαν ήδη αλλάξει  σχεδόν όλα τα εξαρτήματα.!!  Και οι αρμόδιοι  του υπουργείου – υπουργοί έχουν  θεωρήσει την καταγγελία , ενώ υπάρχει ομολογία ……….λήξασα , ενώ είχε ενημερωθεί το Τμήμα Οδικής Ασφάλειας

με όλα τα πραγματικά στοιχεία -τιμολόγια  που είχαν εκδόσει οι επισκευαστές της MERCEDES-BWENZ- DAIMLER  , και με την ομολογία των Γερμανών , έτσι μετά απο δέκα εννεά (19)  ημέρες από την δημοσιεύση  της απορριπτικής απόφασης- διάταξης του Εισαγγελέα με αριθ. Β54/2015 στις  3/9/2015 , οι Έλληνες Ανώτατοι δικαστές στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών στις22/9/2015 ………..Με την απόφασή Τους

 Αγνόησαν το αρ. 6 παρ. 3 του Νόμου 2251/1994 , διάταξη η οποία όφειλε να είναι σε γνώση του δικάσαντος δικαστηρίου και ορίζει ότι :« όποιος εισάγει ένα προϊόν για πώληση, χρηματοδοτική ή απλή μίσθωση ή άλλης μορφής διανομή στα πλαίσια της επαγγελματικής εμπορικής του δραστηριότητας , ευθύνεται όπως ο παραγωγός»  

Ορθή, δε, αναγκαία κρίνεται η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ που παρέχει ο Νόμος 2251/1994 στους καταναλωτές.
Το Εφετείο ΑΣθηνών με την υπ’ αριθ. 1482/2018 απόφασή Του , εξαφανίζει την υπ’ αριθ. 2996/2015 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών
Περιμένετε ΝΕΕΣ αποκαλύψεις , που θα σας συνταράξουν , σύντομα όλα τα έγγραφα που θα απασχολήσουν όλες τις Ελληνικές Ανεξάρτητες Δικαστικές Αρχές και οποσδήποτε τους Αρεοπαγίτες που θα διαβάσουν όλα όσα έχουν συμβεί , και θα διαπιστώσουν ότι οι ΝΟΜΟΙ έχουν αγνοηθεί από όλους τους δικαστές  , και θα αναγκαστούν να εκδώσουν , δικαια την απόφασή Τους ….!!!!!!!
Με εκτίμηση
Παν. Σπίνουλας

.