ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018 Όλοι μαζί για να “σώσουν” την Πατρίδα…

27 Αυγούστου 2018

Όλοι μαζί για να “σώσουν” την Πατρίδα…

 

Όλοι μιλούν πως τάχιστα οδηγούμεθα σε εκλογές!

Είναι λοιπόν μοιραίο να γίνονται πολλές συζητήσεις στα κόμματα, ιδιαίτερα σε εκείνα που διαπιστώνουν ότι δεν είναι ικανά να πιάσουν το εκλογικό όριο εισόδου του κόμματός τους στη Βουλή!  

Έτσι, οι ζυμώσεις σε αυτά είναι καθημερινές, επί της βάσεως της πολιτικής συνεργασίας προκειμένου να επιτύχουν την εκλογική επιτυχία της εισόδου τους στη Βουλή!

Γι΄ αυτό στην πολιτική πιάτσα ακούγεται εντονότατα, πως ενδεχομένως να προκύψει πολιτική συνεργασία μεταξύ της Νέας Ελληνικής Ορμής” (ΝΕΟ), το κόμμα της Κατερίνας Παπακώστα (σ.σ. που βρίσκουν αλήθεια τους πιασάρικους τίτλους για να υφαρπάζουν την ψήφο του λαού;) με το υπό δημιουργία κόμμα του Παναγιώτη Μπαλτάκου (μπροστάντζας του Αντώνη Σαμαρά) και του Δημήτρη Καμμένου! Ο οποίος, αφού έκανε την “επανάστασή” του από την διαδικτυακή πλατφόρμα “πόρτα – πόρτα”, που τον έκανε βουλευτή με τους ΑΝΕΛ, στην πορεία πορεύτηκε χέρι – χέρι με τον Καρατζαφέρη, συγνώμη λάθος εκ παραδρομής, με το ΣΥΡΙΖΑ στην συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και τώρα θυμήθηκε να κάνει νέα “επανάσταση” για να μας σώσει για άλλη μια φορά! Ακούγεται εντονότατα, ότι στις διεργασίες μετέχει και η “Νέα Δεξιά” του κ. Φαήλου Κρανιδιώτη!

Επίσης ακούγεται εντονότατα, ότι σε αυτές τις διεργασίες μετέχει και ο πρώην Χρυσαυγίτης Δημήτρης Κουκούτσης!

Αλλά μια και θυμηθήκαμε πάλι τον “υπερπατριώτη” Γιώργο Καρατζαφέρη, να σας πω, πως τελικά, ο άνθρωπος δεν έχει το Θεό του!

Αφού συγκυβέρνησε με Σαμαρά και Παπανδρέου στην κυβέρνηση του τραπεζίτη και ανθρώπου των σκληρών Αγορών, Λουκά Παπαδήμου, κι αφού ψήφισε με την 15μελή Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΛΑΟΣ το πρώτο Μνημόνιο, που αλυσόδεσε τον ελληνικό λαό και την Πατρίδα, “ζεσταίνει” πάλι τις “μηχανές” του, “ξεθάβοντας” από το χρονοντούλαπο της ιστορίας το σύνθημα των πρώτων χρόνων του ΛΑΟΣ! Δηλαδή, “Το ρήξη και ανατροπή”! Που το φωνάζει πάλι κάθε μέρα από την εκπομπή του στον τηλεοπτικό δίαυλο ΑΡΤ!

Βρε τον αθεόφοβο; “Ρήξη και ανατροπή” του Συστήματος εεεε;

Αυτό που υπηρέτησε πάρα πολύ καλά; Και τώρα που τον “πέταξε” σαν λεμονόκουπα το Σύστημα, θέλει πάλι να το ανατρέψει;

Άσε, σε μάθανε Πρόεδρε Γεώργιε!  

Αλλά να μην ξεχάσω και τον Κυριάκο Βελόπουλο! Τον Πρόεδρο του κόμματος “Ελληνική Λύση”! Που εκείνη τη ζοφερή εποχή ήταν βουλευτής του ΛΑΟΣ (ένας από τους 15 της Κ.Ο.), που ψήφισε το πρώτο Μνημόνιο και στήριξε με τα δυο χέρια την καταστροφική κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου! 

Σήμερα όλοι αυτοί είναι πατριώτες (;;;) και ζητούν την ψήφο του ελληνικού λαού!

Δηλαδή, ζητούν να μας σώσουν, όταν κάποιοι από αυτούς μας κατέστρεψαν!

Θα τους πιστέψετε;

Ή θα βροντοφωνάξετε: Μαύρο στους Μαυρογιαλούρους!!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι μόνο για “βουτιές”…

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε το Μαράθι των Χανίων για να κάνει τις βουτιές του! Σε αυτό και μόνο μοιάζει με τον πατέρα του Κωνσταντίνο Μητσοτάκη! Μόνο στον τόπο όπου έριχνε τις βουτιές του και ο αείμνηστος πατέρας του!

Πουθενά αλλού δεν μοιάζουν!

Αφού δεν μπορούμε να κάνουμε καμιά πολιτική σύγκριση μεταξύ των δυο ανδρών!

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης πήρε τη ΝΔ στο 35% το 1984 (1η Σεπτεμβρίου) και μέσα σε λίγα χρόνια την εκτίναξε στο 48%, παρά τον γκαιμπελικό  – αυταρχικό εκλογικό νόμο έκτρωμα του αλήστου μνήμης Μένιου Κουτσόγιωργα!

Χωρίς να υφίσταται την εποχή εκείνη η καταστροφή της Μάνδρας με τα 23 θύματα, ούτε η καταστροφή στο Μάτι με τα 94 (;;;) θύματα! Και με πολιτικό αντίπαλο έναν Ανδρέα Παπανδρέου, που ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι μπροστά του, ούτε μια τρίχα από τους γεννητικούς του αδένες!

Έτσι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχοντας “σύμμαχο” μια ανείπωτη εθνική καταστροφή (παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς), και τις βιβλικές καταστροφές της Δυτικής και της Ανατολικής Αττικής, δεν μπορεί να επιτύχει την αυτοδυναμία της ΝΔ, όταν ο εκλογικός νόμος με τον οποίο θα οδηγηθούμε σε εκλογές δεν έχει καμιά σχέση με τον εκλογικό νόμο Κουτσόγιωργα!

Αλλά, πού ακριβώς διαφέρει η πολιτική Μητσοτάκη από την πολιτική Τσίπρα;

Γιατί να τον ψηφίσει ο ελληνικός λαός; Για να κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του, όπως έκανε στο επίμαχο νομοσχέδιο για τις Μουφτείες της Θράκης, όπου ο ίδιος και το κόμμα του δήλωσαν “παρών”;

Τι σημαίνει παρών κύριε Μητσοτάκη;

Έτσι σε συμβούλευσαν τα “αφεντικά” σου; Να μην διαχωρίσεις τη θέση σου από το ξεπούλημα της Θράκης μας στον Ερντογάν;

Είχες την χρυσή ευκαιρία – για άλλη μια φορά – να ανατρέψεις την κομμουνιστική κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και δεν το έπραξες!

Γιατί;;;

 

Πασοκίζει κι άλλο ο ΣΥΡΙΖΑ…

 

Ανασχηματισμός εν όψει!

Και ο Αλέξης Τσίπρας σκέφτεται να Πασοκίσει κι άλλο το ΣΥΡΙΖΑ! Αφού η πολιτική συνταγή κατά το παρελθόν αποδείχτηκε πολύ σοφή!

Μόνο που τώρα υπάρχει και η σκέψη της ιδεολογικής μετάλλαξης! Από τη στιγμή που η ιδεολογία της ριζοσπαστικής αριστεράς, απωλέστηκε εξ΄ ολοκλήρου!

Άρα, η προσέγγιση κι άλλο του σοσιαλιστικού μετώπου, φαντάζει μια επιτυχής πολιτική συνταγή για την επόμενη δύσκολη πολιτική ημέρα!

Έτσι, ακούγεται εντονότατα, ότι προς το παρόν, έχουν αποδεχτεί την προσέγγιση του Αλέξη Τσίπρα, οι πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Ραγκούσης και Στέφανος Τζουμάκας!

Και έπεται συνέχεια…

 

Δήμαρχε Ψινάκη, ντροπή…

 

Γίνεται μια εξαιρετική δουλειά, άξια επαίνων σε Ραφήνα και Κινέτα για τους πυρόπληκτους των τελευταίων πυρκαγιών!

Ένα από τα σημεία, όπου ο Δήμος Ραφήνας συγκεντρώνει απαραίτητα για τους πυρόπληκτους, είναι και το Αθλητικό Κέντρο Νέας Μάκρης!

Εκεί συγκεντρώνονται με εθελοντική εργασία:

Είδη υγιεινής, κλινοσκεπάσματα, εσώρουχα, απορρυπαντικά, μάσκες μιας χρήσης – γάντια μιας χρήσης! Βαζελινούχες γάζες fucidin, αποστειρωμένες γάζες μεσαίο μέγεθος, αποστειρωμένες γάζες μεγάλο μέγεθος, φιάλες ορού ringers, φιάλες ορού dextrose, παλμικά οξύμετρα, ηλεκτρονικά πιεσόμετρα, τζελ εγκαύματος τύπου flagyl/ flogocalm, pulvo spray, γάντια νιτριλίου, αλουμινοκουβέρτες, μάσκες μιας χρήσης v2, αυτοκόλλητα ράμματα, ήπιο αντισηπτικό τύπου hibitane, μπαταρίες ΑΑ και ΑΑΑ, παυσίπονα, λαβίδες!

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +302294069870

Όμως, είναι τουλάχιστον ντροπή στην είσοδο του Πολιτιστικού Αθλητικού Πάρκου Νέας Μάκρης, όπου Δήμαρχος είναι ο Ηλίας Ψινάκης, να κυματίζει κουρελιασμένη η ελληνική Σημαία!

Κανένας αρμόδιος δεν σκέφτηκε να αντικαταστήσει το Σύμβολο του Έθνους μας που κυματίζει κουρελιασμένο;

Όταν πολλοί συνέλληνες έδωσαν γι΄ αυτό το Ιερό Σύμβολο τη ζωή τους στα πεδία των Μαχών;

Γρήγορα κάποιος να ειδοποιήσει το Δήμαρχο!!

.