ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..

1 Σεπτεμβρίου 2018

Εξακολουθώ να είμαι πολύ επιφυλακτικός και να συνεχίσω να υποστηρίζω ότι η υπόθεση των στρατιωτικών που “ελευθερώθηκαν” ανήμερα στη μεγαλύτερη Γιορτή της Ελλάδας εξακολουθεί να βρωμάει, ακόμη πιο πολύ από ότι πριν.
Και όχι, δεν μπορώ να χαρώ!
Το να συλλαμβάνεσαι από τον εχθρό, να παραδίδεις το όπλο σου στον εχθρό και αντί να περνάς Στρατοδικείο, γυρνάς με τιμές “ήρωα” και με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος με ξεπερνάει.
Το τίμημα ήταν βαρύ, με 100 νεκρούς στο Μάτι που ακόμη το αίμα τους είναι νωπό, μαζί με των αθώων παιδιών – αγγελουδιών που απανθρακώθηκαν.
Όσοι δεν τα συνδέετε ΑΜΕΣΑ τα δύο αυτά γεγονότα, αυτό το άγρια στημένο χείριστο θεατράλε, κάνετε τραγικό λάθος, ενώ καλά θα κάνει η Κυβέρνηση αντί να πανηγυρίζει για διπλωματική επιτυχία, να το βουλώσει και να θρηνεί για τη μεγαλύτερη αποτυχία όλων των εποχών, που είναι αποτέλεσμα της μεγαλύτερης ανικανότητας στα παγκόσμια Χρονικά των διπλωματικών σχέσεων.
Τέλος, για όσους γνωρίζουν, τα πρόσωπα των “παιδιών” και οι απαντήσεις τους τα λένε όλα:
“Τσιμουδιά, σας σκίσαμε”…
Και η κοροϊδία συνεχίζεται..
Πηδήξτε μέχρι το ταβάνι ορισμένοι που πιστεύετε σε θαύματα!
Το μόνο θαύμα που βλέπω εγώ είναι ότι μας έχουν “διαβάσει” τόσο καλά και παίζουν άριστα το ρόλο τους, μέχρι και να ξαναβγούν στην Εξουσία ελπίζουν και δρομολογούν, με τόση ηλιθιότητα που μας δέρνει ανελέητα…
Και τα παιχνίδια στην πλάτη μας συνεχίζονται.
Δημήτριος Μαντές

.