Νίκος Νικολόπουλος: Άτρωτος ο Κώστας Καραμανλής, επιστρέφουν

19 Σεπτεμβρίου 2018

Νίκος Νικολόπουλος: Άτρωτος ο Κώστας Καραμανλής,
 επιστρέφουν οι «σφαίρες» στους… ανεγκέφαλους της άθλιας προπαγάνδας!

Με αφορμή την απρόκλητη επίθεση στον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και Ανεξάρτητος Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η απρόκλητη επίθεση στον πρώην Πρωθυπουργό και πρώην Πρόεδρο της Ν.Δ.Κώστα Καραμανλή έχει το αποκλειστικό στοιχείο μιας μεθοδευμένης, κλιμακωτής στοχοποίησης, σε μια απέλπιδα προσπάθεια των εγκεφάλων, της συγκεκριμένης ελεεινής προπαγάνδας να απομυθοποιηθεί η συνείδηση της παράταξης.

Μάταιος ο κόπος τους.

Ο Κώστας Καραμανλής ενσαρκώνει την συνείδηση της μεγάλης κοινωνικής κεντροδεξιάς παράταξης και έχει ριζώσει στο υποσυνείδητο του λαού η συνέπεια της ιδεολογικοπολιτικής ταυτότητάς του, γι’ αυτό και οιονεί αποτελεί την “ψυχή” της και το κορυφαίο σημείο αναφοράς της.

Η ενεργητική, «εύγλωττη σιωπή» του πρώην Πρωθυπουργού είναι απάντηση αξιοπρέπειας και ανωτερότητας που ουδέποτε πρόκειται να κατανοήσουν οι κατήγοροί του.

Αυτοί, λίγο μας ενδιαφέρουν.

Εκείνοι που είναι για λύπηση βρίσκονται εντός των τειχών της κατ’ ευφημισμό πια «Νέας Δημοκρατίας».

Όσοι καιροσκόποι που περιτριγυρίζουν τον τωρινό Αρχηγό της Κυριάκο Μητσοτάκη, σιωπούν και δείχνουν να… απολαμβάνουν τις ανοίκειες επιθέσεις σε βάρος του Κώστα Καραμανλή.

Με τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις τα δήθεν σκάνδαλα του Βατοπεδίου και των δομημένων ομολόγων αποδείχθηκαν αέρας “κοπανιστός”, που φύσαγε “στα δελτία των 8”, της μιντιακής «δικτατορίας».

Μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού είναι αυτοί, που μίλησαν για να θυμίσουν τον βρώμικο πόλεμο εναντίον του Καραμανλή.

Και όχι, πάντως, κάποιοι από τον εσμό των “σώγαμπρων” και θεσιθήρων της σημερινής Ν.Δ.

Όλοι αυτοί είναι απασχολημένοι με την μετάλλαξή της.

Οι ακροδεξιές τάσεις, το σφιχταγκάλιασμα με το νεοταξικό, πρασινογαλάζιο νεοφιλελευθερισμό και οι εθνικές και θρησκευτικές εκπτώσεις, απέχουν  παρασάγγας από τις ιδρυτικές αρχές και αξίες όπως αυτές συνοψίζονται στον καταστατικό χάρτη του 1974.

Είναι δε, ο ίδιος ο Κυρ. Μητσοτάκης που κάνει τα πάντα για να πείσει -και όσους δεν θέλουν να πιστέψουν- ότι έχει κάνει την Ν.Δ. “τραβεστί” ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΑ παράταξη.

Τον ακούσαμε στη Θεσσαλονίκη. Είπε το ίδιο αφήγημα που έλεγαν ο Γιωργάκης και ο Βενιζέλος σε “γαλάζια”… απόχρωση.

Ο Κυρ. Μητσοτάκης είναι αυτός που μόλις προχθές, ζήτησε την τιμωρία του πατριώτη Ούγγρου Πρωθυπουργού, γιατί δεν επιτρέπει τον σχεδιασμένο εποικισμό της χώρας του από Ισλαμιστές που εμφανίζονται με το μανδύα του δήθεν πρόσφυγα.

Ο Κυρ. Μητσοτάκης είναι που στις 05/07/2018 φώναξε στη Βουλή στον Τσίπρα,  ότι ο Βίκτωρ Όρμπαν πήρε την ψήφο του 49% των Ούγγρων και είναι ο ίδιος που προχθές συντάχθηκε με μια πράσινη αριστερίστρια, την Τζούντιθ Σαργκεντίνι. Αυτή που είναι υπεύθυνη για τον εποικισμό όλης της Ευρώπης και πρωτίστως της δόλιας της Ελλάδος.

Ο Κυρ. Μητσοτάκης είναι αυτός που δέχεται με την ψήφο του να γίνουν νόμοι του κράτους όσα προβλέπονται στο ψήφισμα ΛΟΥΝΑΤΣΕΚ για την νομιμοποίηση κάθε μορφής διαστροφής.

Πίσω από την κουρτίνα λοιπόν, αποκαλύπτονται σε γαλαζοπράσινο φόντο, ο Σημιτισμός του Κυριάκου και οι ομοιόχρωμες ανταύγειες της Φώφης!

Γι’ αυτό και πρέπει όλοι εμείς να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να προχωρήσουμε σε μια πατριωτική συμμαχία, σε έναν εθνικό συνασπισμό που θα διαμορφώσει ένα ισχυρό εθνικοπολιτικό μέτωπο, ικανό να μετουσιώσει την εθνική αγανάκτηση και απόγνωση σε δυναμική πολιτική εκπροσώπηση, έτσι ώστε το εθνικό συμφέρον να υπηρετηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μακριά από τις παραδοσιακές παθογένειες.

Ο δε, Κυρ. Μητσοτάκης, είναι απορίας άξιο γιατί δεν παραδίδει το καταστατικό, τη σφραγίδα, τα κλειδιά και τα σύμβολα της ιστορικής παράταξης και δεν ιδρύει ένα άλλο νεοφιλελεύθερο κόμμα που πραγματικά και αυθεντικά θα τον εκφράζει.

Το βέβαιο, πάντως είναι ότι ο χρόνος και ο λαός θα λύσουν αυτή την απορία.

Μέχρι τότε οι μεν πολέμιοι του Κώστα Καραμανλή να πλένουν το στόμα τους με ανθόνερο, οι δε “γιαλαντζί” Νεοδημοκράτες, που περιστοιχίζουν τον Κυρ. Μητσοτάκη, να φοβούνται τη δύναμη της σιωπής του και να τρέμουν μόλις ανοίξει το στόμα του»!

Σχετική δήλωση on camera: Ότι κι αν κάνουν δεν απομυθοποιείται η συνείδηση

της παράταξης!https://www.youtube.com/watch?v=wTF8C6tSufw

 

.