Το σενάριο του ελληνικού Κινηματογράφου σινεμά έχει Νίκος Βέρτης – Πρόσεχε Καλά Video clips

28 Σεπτεμβρίου 2018

Το παιδί του λαού καταξιώθηκε ο Νίκος Βέρτης στο ελληνικό κοινό άλλα και στο ξένο κοινό Οι ουρές του κόσμου που συνέρρεαν όπου εμφανίζεται να τον απολαύσουν τον ακολουθούσαν πια παντού, καθώς ήταν

Ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας καθώς η υπέροχη φωνή του του εξασφάλιζε μια παράλληλη καριέρα στο ελληνικό πεντάγραμμο!

Οι μεγάλες επιτυχίες του στη δισκογραφία (περισσότερα από πολλά.τα τραγούδια του Νέο τραγούδι για τον Νίκο Βέρτη, νέο βίντεο κλιπ – με φόντο…την Καβάλα!

Νέο τραγούδι για τον Νίκο Βέρτη, νέο βίντεο κλιπ – με φόντο…την Καβάλα!

Μπορεί ο δημοφιλής καλλιτέχνης να έχει γεννηθεί στην Ολλανδία αλλά ποτέ δεν ξεχνάει την καταγωγή του -από τη Γαληψό Παγγαίου. Αυτή τη φορά, όμως, πέρα από τις επισκέψεις που πραγματοποιεί κατά καιρούς στα μέρη μας, ο Νίκος Βέρτης αποφάσισε να γυρίσει εξ ολοκλήρου το βίντεο κλιπ του νέου του τραγουδιού -με τον τίτλο “Πρόσεχε καλά!”- στην Καβάλα!

Στο βίντεο κλιπ διακρίνονται εικόνες από τη συνοικία της Παναγίας, αλλά και πλάνα της Καβάλας που ελήφθησαν μέσω drone. Ο Νίκος Βέρτης εμφανίζεται, επίσης, να κυκλοφορεί στα σοκάκια της Παναγίας αλλά και να μένει σε ένα παραδοσιακό σπίτι στην περιοχή (για τις ανάγκες του βίντεο κλιπ “επιστρατεύθηκε” το σπίτι του γνωστού Καβαλιώτη αρχιτέκτονα Χαράλαμπου Τσουρουκίδη).

Όσον αφορά το σενάριό του;

Ο Νίκος Βέρτης εμφανίζεται ως ένας ψαράς που ξυπνάει νωρίς το πρωί, αποχαιρετάει την αγαπημένη του και φεύγει για να πάει στο λιμάνι, να μπει σε ένα ψαροκάϊκο και να βγει στα ανοιχτά. Λίγο αργότερα, και ενώ έχει επιστρέψει στο λιμάνι, μια φίλη του τον συναντάει στο ψαροκάϊκο και του προσφέρει φαγητό. Όλα αυτά την ώρα που η “αγαπημένη” του εμφανίζεται να πηγαίνει στο σπίτι ενός πλούσιου και να φεύγει, λίγο αργότερα, μέσα στο αυτοκίνητό του -περνώντας από τις Καμάρες.

Ο Ν. Βέρτης τούς βλέπει, την ώρα που πίνει τον καφέ του, και αρχικά εμφανίζεται συντετριμμένος από την εικόνα που αντικρίζει. Ωστόσο, λίγο αργότερα περνάει με τη μοτοσικλέτα του μπροστά από την κοπέλα που του προσέφερε, νωρίτερα, φαγητό και αποφασίζει να “αλλάξει ρότα”.

Το βίντεο κλιπ κλείνει με την πρώην -πλέον- “αγαπημένη” του να χτυπάει την εξώπορτα του σπιτιού του Ν. Βέρτη και να υποκρίνεται ότι όλα είναι καλά μεταξύ τους, αλλά με τον ίδιο να ανοίγει την πόρτα συνοδευόμενος από τη νέα του αγαπημένη!

Μια παραγωγή της THEAMA για την Heaven Music
Σκηνοθεσία-Director: Luydmil Illarionov – Liusi

Ευχαριστούμε τους:
Διεύθυνση αστυνομία Καβάλας, Tροχαία Καβάλας,
Οργανισμός Λιμένα Καβάλας,
Λιμενικό Καβάλας,
Δήμο Καβάλας,
Αναστασία Ιωσηφίδου – Πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ,
Χαράλαμπος Τσουρουκίδης, Ανδρέα Ζηρτιλίδη, Πέτρο Μεγκλής,
Παύλο Λαζαρίδη, Αλέξη Γάκη και την ομάδα του Αγία Ειρήνη
Νώντας Δώρης, Κωνσταντίνα Τριαρίδου, Άννα Κερασσού

Μουσική – Στίχοι: Νίκος Βέρτης
Ενορχήστρωση – Προγραμματισμό – Μίξη: Γιώργος Γαλανός
Mastering: Mike Fuller

Έπαιξαν οι μουσικοί:
Πλήκτρα: Δημήτρης Δέκος
Κανονάκι: İlker Censi
Κλαρίνο & Νεϊ : Λάζαρος Σαββίδης
Βιολί: Γιώργος Σπυρόπουλος
Ακ. Μπάσο: Δημητρης Γουμπεριτσης
Κιθάρες: Δημήτρης Χατζικίδης
Σάζι & Τζουρά: Παναγιώτης Τερζίδης
Κρουστά: Τάσος Λυμπέρης
Φωνητικα: Άκης Δείξιμος – Κατερίνα Κυριακου
Πλήκτρα: Γιώργος Γαλανός

.