Ο Δημήτρης Πέλκας παίζει συνεχόμενα παιχνίδια στην βασική 11άδα με τον ΠΑΟΚ

31 Οκτωβρίου 2018

Ο Δημήτρης Πέλκας παίζει συνεχόμενα παιχνίδια στην βασική 11άδα με τον ΠΑΟΚ και με την Εθνική Ελλάδας και αυτό έχει επίπτωση και στην κούραση του παίκτη, κάτι που διέκριναν και οι συμπαίκτες του.

Μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ στα μέσα του Σεπτέμβρη, όπου ο Δημήτρης Πέλκας δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό, ο Έλληνας διεθνής μέσος του ΠΑΟΚ έχει συνεχόμενες συμμετοχές και στην βασική 11άδα σε όλους τους αγώνες του ΠΑΟΚ, αλλά και τις Εθνικής Ελλάδας. Αυτό το γεγονός με την συσσωρευμένη κούραση του νεαρού παίκτη του ΠΑΟΚ, δεν το έχει δει μόνο ο κόσμος και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, που πλέον τον αντικαθιστά στις αρχές κάθε ημιχρόνου, αλλά και οι συμπαίκτες του.

Φυσικά και σε μία ομάδα τέτοιες καταστάσεις παίρνουν έναν πιο χιουμοριστικό χαρακτήρα, όπως και σήμερα στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ. Έτσι μετά το standing ovation του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ την ώρα της αλλαγής του Πέλκα στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, σήμερα οι συμπαίκτες του που έκαναν δώρο παραπάνω από ένα κουτί βιταμίνες, καθώς έχουν καταλάβει ότι ο Πέλκας τι χρειάζεται λίγο παραπάνω από τους υπόλοιπους.

 

.