Νίκου Νικολόπουλου για την αήθη επίθεση στο Πρόεδρο της Δημοκρατίας

29 Νοεμβρίου 2018

Δήλωση Νίκου Νικολόπουλου για την αήθη επίθεση στο Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Αρχηγός της κεντροδεξιάς ο Μητσοτάκης και όμως σιωπά στις αήθεις επιθέσεις εναντίον Υπουργών του Καραμανλή και αυτού του Προέδρου της Δημοκρατίας

Νίκος Νικολόπουλος: Άχνα για Προκόπη ο «αντιγραφέας» του Σημίτη και της Φώφης!

Απαντώντας σε ερωτήσεις των ΜΜΕ σχετικά με τις αήθεις επιθέσεις εναντίον Υπουργών του Καραμανλή και αυτού του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος δήλωσε:
«Το θέμα είναι ξεκάθαρο. Επί τρία ολόκληρα χρόνια οι τότε αρμόδιοι Υπουργοί του Καραμανλή αρνούνταν να παραλάβουν το περιβόητο σύστημα ασφαλείας C4I που ουδέποτε λειτούργησε κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.
Είναι στους πάντες γνωστό ότι η Κυβέρνηση Σημίτη είχε προχωρήσει στην διαγωνιστική διαδικασία για το «άχρηστο», αλλά υπερκοστολογημένο και ως εκ τούτου εξαρετικά κοστοβόρο σύστημα.
Όταν, πια, έφθασε η στιγμή να ενεργοποιηθούν οι θηριώδεις ρήτρες που είχαν αποδεχθεί και υπογράψει οι πράσινοι Υπουργοί του Σημίτη, τότε υποχρεώθηκαν- α-να-γκά-σθη-καν να κάνουν τμηματικά την παραλαβή.
Το ΠΑΣΟΚ ήταν εκείνο που εν συνεχεία ως κυβέρνηση συνέστησε εξεταστική επιτροπή και τους απάλλαξε πανηγυρικά.
Και ω της παραδοξότητας και της πολιτικής απόγνωσης, την ώρα που ανοίγουν οι λογαριασμοί του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, του αδερφού του Σπύρου και Υπουργών του για την προμήθεια του C4I, την ώρα που μπανοβγαίνουν οι Υπουργοί του ΠΑΣΟΚ στις φυλακές επιχειρεί το ΚΙΝΑΛ (και ταυτόχρονα ΠΑΣΟΚ του… τρίτου ΑΦΜ) να κάνει πολιτικό συμψηφισμό.
Πρόκειται για αδιανόητη στα πολιτικά χρονικά πρωτοβουλία, αν κριθεί λογικά.
Η απελπισία ωστόσο, του ΚΙΝΑΛ της Φώφης, που «εκβιάζεται» από το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη, οδήγησε κάποιους ΠΑΣΟΚΟΥΣ βουλευτές και κάποιον ΔΗΜΑΡΙΤΗ, σ’ ένα κενό ουσίας και περιεχομένου διάβημα.
Κανένας, όμως, συμψηφισμός με τους κλέφτες του ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να σταθεί στη κοινή λογική.
Ο αντιπερισπασμός της απελπισίας από τη Φώφη Γεννηματά, το Κώστα Σημίτη και Σια, είναι μια καταγέλαστη, αλλά και άθλια προσπάθεια για να πληγεί ο άψογος κορυφαίος θεσμικός παράγοντας του τόπου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.
Και ω, μιας ακόμη παραδοξότητας».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να υπενθυμίσει την αλήθεια και να καταγγείλει την άθλια μεθόδευση των «κλεπτών που φωνάζουν για να φοβηθεί ο νοικοκύρης» και εν προκειμένω ο προερχόμενος από τη ΝΔ Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Η «διάχυτη» σιωπή του εξηγείται γιατί παραπέμπει στην εκλογή του Προκόπη Παυλόπουλου για το ύπατο Πολιτειακό Αξίωμα, χωρίς την ψήφο του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Μας θυμίζει ο κ. Μητσοτάκης – ο μικρός- ότι δεν απαλλάσσεται εύκολα από τα συμπλεγματικά, κομπλεξικά σύνδρομά του.
Κρίμα για την παράταξη… Κρίμα και για τον περήφανο λαό της… να έχουν Πρόεδρο έναν «αντιγραφέα» του Σημίτη και της Φώφης»!

Σχετικές δηλώσεις on camera:
Άχνα Μητσοτάκη για Προκόπη…έγινε “αντιγραφέας” του Σημίτη και της Φώφης!

https://youtu.be/qEl-t4qtpss

.