Σύνταγμα, η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας της COBALT MUSIC για το 2019 μαζί και Πάνος Κιάμος,

30 Ιανουαρίου 2019

Τρίτη 2 Ιανουαρίου έγινε στη λέσχη Salon de Bricolage στο στοά του CityLink στο Σύνταγμα, η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας της COBALT MUSIC για το 2019 και ήταν πάρα πολλοί οι καλλιτέχνες που βρέθηκαν εκεί, μέσα σε ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα μαζί με τους συναδέλφους τους και τους εργαζόμενους στην εταιρία, για να γιορτάσουν όσα καλά & σπουδαία έφερε το 2018 & να ανταλλάξουν εγκάρδιες ευχές για το νέο έτος, που έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προοπτικές για τη μεγάλη δισκογραφική οικογένεια της COBALT MUSIC.

 Τους υποδέχτηκε η ιδιοκτήτρια της COBALT MUSIC κα. Άννα-Μαρία Αντίππα, η οποία στη σύντομη ομιλία της πριν την κοπή, έκανε ένα σύντομο απολογισμό του 2018, τονίζοντας ότι «η COBALT MUSIC είναι επίσημα η μεγαλύτερη ελληνικής ιδιοκτησίας εταιρεία μουσικής στην Ελλάδα, η οποία είδε τον κύκλο εργασιών και τα κέρδη της να αυξάνουν και πάλι σημαντικά, χαρίζοντας στο μουσικόφιλο κοινό τις μεγαλύτερες ελληνικές & ξένες επιτυχίες της χρονιάς, μέσω και της συνεργασίας της με τον δισκογραφικό κολοσσό Warner Music Group».

 Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκαν, ανάμεσα σε άλλους, οι Μιχάλης Χατζηγιάννης, Πάνος Κιάμος, Γιώργος Σαμπάνης, Πάνος Βλάχος με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Μαλού, Μύρωνας Στρατής, Παυλίνα Βουλγαράκη, Νίκος Βουρλιώτης, Μελίνα Μακρή, το συγκρότημα INCO, Ελευθερία Ελευθερίου, Λούκας Γιώρκας καθώς και οι N.O.E. & Illeoo, οι μεγαλύτεροι σταρ τουhip hop στην Ελλάδα, που υπέγραψαν στην εταιρεία πριν λίγους μήνες.

 Tο χρυσό φλουρί κέρδισε μέσα σε χειροκροτήματα το ιστορικό hip hop συγκρότημα GoinThrough!

.