Όλοι γίνονται «ένα» με τον Πάνο Κιάμο στο Posidonio! Παρέλαση διασήμων

25 Ιουλίου 2019

Παρέλαση διασήμων στον Πάνο Κιάμο στο Posidonio!

Όλοι γίνονται «ένα» με τον Πάνο Κιάμο στο Posidonio!

Στο Posidonio διασκέδασε το βράδυ του Σαββάτου η εντυπωσιακή Αγγελική Ηλιάδη σε μια από τις σπάνιες εξόδους της. Η Ηλιάδη απέσπασε όλα τα βλέμματα των παρευρισκομένων με την Hot εμφάνισή της και τραγούδησε παρέα με τον Πάνο Κιάμο όπου και δήλωσε πως τον αγαπά πολύ.

Στο Posidonio διασκέδασε ο μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ, Γιαννούλης Λαρεντζάκης με την παρέα του αλλά και ο θρυλικός Γιώργος Πολυχρονίου, που καθημερινά μέσα από την συχνότητα του Nostos μας συντροφεύει με την διαχρονική εκπομπή «G-Poly show».

Στο Posidonio γλέντησαν ο στιχουργός Ηλίας Φιλίππου με την όμορφη σύζυγό του.

Ο Πάνος Κιάμος δίνει το σύνθημα της διασκέδασης με την νέα επιτυχία του «Σκάνδαλο», το απόλυτο hit «Θέλω να σε ξαναδώ» το οποίο ο Πάνος Κιάμος το ερμηνεύει παρέα με την Antonella και την Courtney Parker, τα άλλα νέα τραγούδια του: «Αυτό να το θυμάσαι», «αλλού εσύ», «χαρταετός», «τάσεις φυγής», την μοναδική απόδοση του τραγουδιού «πόσες αποδείξεις θες» και τις μεγάλες παλαιότερες επιτυχίες του!

Όλοι γίνονται «ένα» με τον Πάνο Κιάμο! Η κάθε βραδιά κι ένα μοναδικό party!

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής της νεότερης γενιάς, ο Νικηφόρος, ξεσηκώνει το κοινό με τον δικό του τρόπο!

Το νέο τραγούδι του Νικηφόρου, «Έχω τα δικά μου» έχει ήδη αγαπηθεί. Ο Νικηφόρος με την μοναδική σκηνική παρουσία του και τις ερμηνείες του παρουσιάζει ένα εκρηκτικό live πρόγραμμα με τις δικές του επιτυχίες: “Ξέρω τι κάνω”, “Σαν αλήτης”, “Άσπρο πάτο”, “Σαν τα μάτια σου”, “Φτάνω στο Θεό”, “Υποσχέσου».

Την δική τους σφραγίδα βάζουν στο πρόγραμμα η ταλαντούχα και hot Antonella με το πρώτο σόλο τραγούδι της «Balkan», ο ξεχωριστός Γιάννης Χατζηγεωργίου, η εντυπωσιακή Courtney Parker, η χαρισματική Βάλια Σωμαράκη, που τις επόμενες μέρες θα κυκλοφορήσει από την Heaven, το τραγούδι της «θέλω» σε στίχους του

Σπύρου Γιατρά και μουσική του Πάνου Καπίρη. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν η Μαριαλένα Γιάνναρου και η Ιωάννα Γιαννακού. Το δικό της στίγμα αφήνει η Dj Λία Παπαδάκη.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο οι νύχτες στο Posidonio είναι μοναδικές!

POSIDONIO Music Hall Λ.Ποσειδώνος 18, Ελληνικό
Τηλ. 210 8941033, 210 8941035

.