O Αυτοκράτορας στην διασκέδαση Ο Νίκος Βέρτης στο ORAMA The Music Show στην Θεσσαλονίκη

8 Αυγούστου 2019

Την Παρασκευή 9/8 το πολυαναμενόμενο ξεκίνημα των εμφανίσεων του Νίκου Βέρτη στην Θεσσαλονίκη και στο ΟRAMA The Music Show.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης των βορειοελλαδιτών μαζί

με το φαντασμογορικό προγράμμα που γνώρισε την αποθέωση για περισσότερους από 8 μήνες στην Αθήνα και το κέντρο YTON έρχεται για περιορισμένες εμφανίσεις στην Θεσσαλονίκη.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι κρατήσεις έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ αφού οι εμφανίσεις του Νίκου Βέρτη στην πόλη αποτελούν το ορόσημο και την ατραξιόν της σεζόν.

Ο Νίκος Βέρτη στην Θεσσαλονίκη και στο ΟRAMA The Music Show.Που προσφέρεται στο κοινό από καλλιτέχνες και επιχειρηματίες για ψυχαγωγία ή (και) διασκέδαση.

Οι περιστάσεις που το περιλαμβάνουν με αυτό το σκοπό είναι λίγο ή πολύ γνωστές και σχετίζονται με τη συνάρθροιση σε μουσικές σκηνές και μαγαζιά.

Εκεί αναπτύσσεται ένα οικοσύστημα αυτόνομο που φιλοδοξεί (ή ευαγγελίζεται) να προσφέρει το «προϊόν» που λέγεται τραγούδι με τον πιο ευγενικό και ανθρώπινο τρόπο.

Ο Νίκος Βέρτης στο ORAMA The Music Show Ας έρθουμε, τώρα, στο προκείμενο με μια περιγραφή:

χώρος παραμυθένιος, ευρύχωρος με τη δυνατότητα επιλογής (κλειστός ή/και ανοιχτός) και επομένως με άριστο εξαερισμό (μοιάζει με σκηνικό χολιγουντιανής παραγωγής).

Προσωπικό ευγενικό και «απίκο», καλοντυμένο και καλοβαλμένο με τρόπους. Χώρος άπλετος και κανένα στριμωξίδι,

Ορχήστρα(ρα) από είκοσι (τόσους μέτρησα) παιχταράδες: και έγχορδα (για τις αλα-τούρκα εκτελέσεις) και χάλκινα (για τις αντίστοιχες) και απ’ όλα.

Όλοι τους «ετοιμοπόλεμοι» στο δευτερόλεπτο, με ατάκα και ρυθμικές «αναταραχές» που «κρεσεντάρουν» τα κομμάτια. Σε απίστευτη σύνδεση με το «μπροστάρη».

Φραζαρισμένοι από τραγούδι σε τραγούδι – όλο αυτό υποδηλώνει πρόβες αμέτρητες και δουλειά μερακλήδικη. Ήχος;

Ένα «τρίξιμο» δεν άκουσα από κάποιο μικρόφωνο όλο το βράδυ, παρόλο που η ένταση κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα. Επιπροσθέτως: πυροτεχνήματα, ακροβατικά, πτυσσόμενα μέρη σκηνής και πολλά ακόμα. Πού συμβαίνουν όλα αυτά;

Στο ORAMA The Music Show του Νίκου Βέρτη σε εβδομαδιαία βάση.

Θέλετε, τώρα, να ανοίξουμε την συζήτηση περί ουσίας;

Να αρχίσουμε να λέμε για ρεπερτόρια και για υψηλά νοήματα;

Για έντεχνο και άτεχνο τραγούδι; Για όρους που -τελικά- δεν ξέρω ποιον (και αν) εξυπηρετούν;

Εγώ λέω να μιλήσουμε για σεβασμό και αγάπη προς αυτό που επιλέγεις να κάνεις στη ζωή.

Γιατί, πλέον είναι γνωστό, όταν αγαπάς αυτό που κάνεις, το κάνεις καλά και αυτό γίνεται αντιληπτό.

Μαθαίνω ότι ο Νίκος Βέρτης έχει επιμεληθεί κάθε μικρή λεπτομέρεια του μαγαζιού (του).

Είναι «από πάνω» και έχει την τελική γνώμη σε καθετί που σχετίζεται με το ORAMA The Music Show

Online Reservations: https://www.nikosvertis.com/reserve.php
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310 474748 / Φοιτητικά: 694 89 00000

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της τηλεφημερίδας Ελληνικό Φαινόμενο, πληροφορίες που πουθενά αλλού δεν έχουν γραφτεί, είμαστε σε θέση να δώσουμε ρεπορτάζ εκ των έσω,Η απόλυτη τηλεφημερίδα elliniko-fenomeno.gr,

η εφημερίδα Fenomeno News που διανέμεται δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα συνεχίσουν τα καλλιτεχνικά ρεπορτάζ, καθώς και ο δημοσιογράφος Νίκος Βάνης θα σας ενημερώσει γαι τα καλλιτεχνικά δρώμενα από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου elliniko – fenomeno.com

 

 

 

.