Νίκος Βέρτης Dolby Theatre , Χόλιγουντ, Καλιφόρνια, ΗΠΑ Πέμπτη 03 Οκτωβρίου 2019

27 Σεπτεμβρίου 2019

Νίκος Βέρτης: Κάθε του εμφάνιση μια εμπειρία μοναδική! Sold out και στο Dolby Theatre , Χόλιγουντ, Καλιφόρνια,

ΗΠΑ Πέμπτη 03 Οκτωβρίου 2019

Ξέρει σίγουρα πως να μαγεύει το κοινό… με τις ατέλειωτες επιτυχίες του, την εκρηκτική σκηνική του παρουσία και βεβαίως το πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών που προσφέρει στο κοινό!

Ο Νίκος Βέρτης μετά τις απόλυτα επιτυχημένες εμφανίσεις του για 7 ολόκληρους μήνες στο φαντασμαγορικό Όραμα Orama Θεσσαλονίκη http://artbyvanis.blogspot.com/«Yton the Music Show» όπου αποτέλεσε πόλο έλξης για χιλιάδες θαυμαστές του από Ελλάδα και όχι μόνο, αυτό το καλοκαίρι θα πραγματοποιήσει μια σειρά από επιλεκτικές εμφανίσεις στο εξωτερικό, Dolby Theatre , Χόλιγουντ, Καλιφόρνια.

Το Θέατρο Ντόλμπι, προηγουμένως γνωστό ως Θέατρο Κόντακ (Αγγλικά: Dolby Theatre) είναι θέατρο στην περιοχή Χόλυγουντ του Λος Άντζελες. https://www.behance.net/dimitrisvanis

Από το άνοιγμά του στις 9 Νοεμβρίου του 2001, το θέατρο είναι το “σπίτι” των βραβείων Όσκαρ, η απονομή των οποίων έλαβε χώρα για πρώτη φορά στο θέατρο αυτό το Μάρτιο του 2002 και από τότε έγινε η μόνιμη στέγη τους.

Το θέατρο σχεδιάστηκε συγκεκριμένα με γνώμονα τα βραβεία Όσκαρ. Έχει χωρητικότητα 3.400 θέσεων και η σκηνή είναι μία από τις μεγαλύτερες στις Ηνωμένες Πολιτείες , 120 πόδια (περίπου 40 μέτρα) μήκος και 75 πόδια (περίπου 25 μέτρα) πλάτος. Στο πίσω μέρος της σκηνής είναι κατασκευασμένο ένα γραφείο τύπου που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 1.500 δημοσιογράφους.

Το θέατρο επιχορηγείται από την εταιρία Κόντακ (Kodak), η οποία κατέβαλε 75 εκατομμύρια δολάρια για να συνδέσει το όνομά της με το κτήριο. Ανήκει στην πόλη του Λος Άντζελες και νοικιάζεται από την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών για την νύχτα των Όσκαρ. Στη αίθουσα εισόδου του θεάτρου πλαισιώνεται μια στήλη που αναγράφονται οι νικητές των Βραβείων Όσκαρ στην κατηγορία καλύτερης ταινίας από το 1928.

Το υπόλοιπο του έτους το θέατρο χρησιμοποιείται για συναυλίες με αρκετούς γνωστούς τραγουδιστές, για μιούζικαλ που έχουν παιχτεί στο Μπρόντγουέι και για εκδηλώσεις όπως τα βραβεία ESPY για την ανάδειξη καλύτερων αθλητών της χρονιάς, για τον τελικό του American Idol και για την παρουσίαση και προώθηση της παιχνιδομηχανής Wii από την Nintendo.

 

Νίκος Βέρτης: Ο μοναδικός Έλληνας που εμφανίστηκε στη σκηνή του θρυλικού Dolby Theatre των Όσκαρ!  https://www.behance.net/dimitrisvanis

Το θέατρο των Όσκαρ, το περίφημο Dolby Theatre, γέμισε ασφυκτικά ο Nίκος Βέρτης πριν από μερικά βράδια, στο Λος Άντζελες.

Με αυτή την εμφάνισή του, ο Έλληνας τραγουδιστής έγινε και μόνος -μέχρι στιγμής τουλάχιστον- καλλιτέχνης της χώρας μας που ανέβηκε στη σκηνή του θρυλικού Dolby Theater το οποίο έχει γνωρίσει μαγικές στιγμές κατά το παρελθόν.

Σε ένα κοινό 3.500 ατόμων ο Νίκος Βέρτης ανέβηκε στην σκηνή όπου παραλαμβάνουν τα χρυσά αγαλματίδια οι αστέρες του Χόλυγουντ και αποθεώθηκε τραγουδώντας μεγάλες επιτυχίες

 

 

.