Ο Σάκης Ρουβάς τους πέταξε έξω από τα καμαρίνια της έκθεσης την ομάδα ραδιοφωνικού σταθμού της πόλης, στην 84ης ΔΕΘ

16 Σεπτεμβρίου 2019

Ρεπορτάζ ο δημοσιογράφος Νίκος Βάνης

Ο Σάκης Ρουβάς τους πέταξε έξω από τα καμαρίνια της έκθεσης την ομάδα ραδιοφωνικού σταθμού της πόλης τον παρουσιαστή τον ιδιοκτήτη την διευθύντρια τους παραγωγούς καμεραμάν τον παρουσιαστή τον απαγόρευσε να τον παρουσίαση της 84ης ΔΕΘ.

84η ΔΕΘ: H ενόχληση και ο εκνευρισμός του Ρουβά πριν αρχίσει η συναυλία Ο λόγος που ζήτησε να αδειάσουν από κόσμο τα παρασκήνια

Ο Σάκης Ρουβάς Άστραψε και βρόντηξε στα παρασκήνια της συναυλίας του στη 84η ΔΕΘ, καθώς όταν έφτασε στα παρασκήνια της συναυλίας, έκανε μια βόλτα στον χώρο και δεν έκρυψε την ενόχλησή του από τους παρευρισκόμενους που είχαν πρόσβαση.

Αρχικά η ομάδα του γνωστού τραγουδιστή, εξέφρασε κάποιες απαιτήσεις για λεπτομέρειες σχετικά με την διεξαγωγή της συναυλίας.

από το έγκυρο ρεπορτάζτου Νίκου Βάνη,και του elliniko fenomeno ζήτησαν να μην υπάρχει το σήμα της 84ης ΔΕΘ στο videowall που βρίσκεται στο πίσω

μέρος της σκηνή, ενώ σε κάθε συναυλία, ο,τι κι αν απεικονίζει η οθόνη, πάντα έχει το σήμα της ΔΕΘ.

Τελικά, ανταποκρίθηκαν στην απαίτησή του και η συναυλία ξεκίνησε με το σήμα της ΔΕΘ να μην υπάρχει στην οθόνη.

Ωστόσο, το κλίμα οξύνθηκε όταν η ομάδα του τραγουδιστή ζήτησε να αποχωρήσουν όλοι από τα παρασκήνια.

Αυτό έφερε έντονη αντιπαράθεση με την ομάδα ραδιοφωνικού σταθμού της πόλης που συνδιοργανώνει τις συναυλίες με την ΔΕΘ – Helexpo.

Ο τραγουδιστής ένιωσε πως υπήρχε στα παρασκήνια κόσμος που δεν είχε καμία σχέση με την διοργάνωση και οι συνεργάτες του ζήτησαν να απομακρυνθούν όλοι.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να αποχωρήσει και ο παρουσιαστής των συναυλιών της ΔΕΘ-Helexpo και η βραδιά να μην αρχίσει όπως οι υπόλοιπες συναυλίες.

Επίσης, απομακρύνθηκαν οι φωτογράφοι και οι δημοσιογράφοι που βρίσκονταν στον χώρο.

Μετά από όλα αυτά, στα παρασκήνια βρέθηκαν άτομα από την διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo, ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να πραγματοποιηθεί κανονικά η συναυλία.

Όντως ο Σάκης Ρουβάς ανέβηκε στη σκηνή και ξεσήκωσε τον κόσμο, όμως στα παρασκήνια κυριαρχούσε ένα ψυχρό κλίμα μετά από όσα είχαν συμβεί και την αποχώρηση της ομάδας του ραδιοφωνικού σταθμού.

.