Ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ αν βοηθήσουμε όλοι μαζί θα κάνει τη γονιδιακή θεραπεία

15 Οκτωβρίου 2019

Ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ αν βοηθήσουμε όλοι μαζί θα κάνει τη γονιδιακή θεραπεία στη Βοστώνη. Η ελληνική κοινωνία θέλει να βοηθήσει το μικρό φίλο μας, το δικό μας παιδί, αντίθετα με το επίσημο κράτος και το οστεοφυλάκιο ιδεών της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ήδη έχουν συγκεντρωθεί περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ και η προσπάθεια συνεχίζεται μέσω της ιστοσελίδας «ΓΙΝΕ Ο ΗΡΩΑΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ».

Εκτιμώ ότι αν βοηθήσει όσο πρέπει και ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κος Ελπιδοφόρος, όπως και άλλοι ομογενείς, ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ θα μεταβεί εντός της προθεσμίας που πρέπει στη Βοστώνη για να κάνει την ένεση.

Χθες, η κυβέρνηση Μητσοτάκη δια του υπουργού Υγείας κου Βασίλη Κικίλια, ήταν και πάλι απογοητευτική. Ο υπουργός Υγείας κάλεσε τους γονείς, για να τους πει εκ νέου μία από τα ίδια. Δηλαδή, ότι είναι δεμένα τα χέρια του και ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Αποφασίζει ο περίφημος ΕΟΠΥΥ ή το ανώτατο υγειονομικό συμβούλιο του κράτους. Οι γονείς του παιδιού αντιμετώπισαν έναν υπουργό Υγείας, ο οποίος δυστυχώς και παρά τις καλές προθέσεις του, μόνο ΥΓΕΙΑΣ δεν μπορεί να λέγεται. Ένας εκπρόσωπος της κυβέρνησης Μητσοτάκη, η οποία απολύτως δεσμευμένη με το μνημόνιο, δεν μπορεί να βρει τα απαραίτητα για να γίνουν οι ασθενείς πολίτες καλά ή να επιμηκύνουν τη ζωή τους, όπως οφείλει το κράτος.

Είναι ευτύχημα, ότι σε μνημονιακούς χρόνους, σε χαλεπούς καιρούς η ταλαιπωρημένη και βασανισμένη ελληνική κοινωνία, η δεχόμενη καθημερινά το μπούλινγκ των δανειστών και των Τούρκων ευαισθητοποιήθηκε, κινητοποιήθηκε και ήδη συγκέντρωσε το 50% του ποσού που απαιτείται για την αγορά αυτής της ένεσης από τη Novartis.

Πρέπει να βοηθήσουμε ακόμη περισσότερο για να επιτύχουμε τη θεραπεία αυτού του παιδιού, το οποίο δεν μπορεί να σώσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη και για το οποίο ο κος Κικίλιας σηκώνει ψηλά τα χέρια και το θεωρεί παράπλευρη απώλεια.

Ο κος Μητσοτάκης είπε αργά τη νύχτα στον κο Χατζηνικολάου ότι έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη και ότι θέλει να είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων αλλά θα πρέπει να προσθέσω στην απάντησή του, ότι δεν είναι πρωθυπουργός ούτε του Παναγιώτη – Ραφαήλ, ούτε των γονέων του, ούτε των ανθρώπων που θεωρούν βαρβαρότητα αυτό που συμβαίνει στην πατρίδα μας, ούτε των ασθενών που δεν έχουν χρήματα να πάρουν τα φάρμακά τους, ούτε των καρκινοπαθών που τους λένε στα νοσοκομεία ότι θα ειδοποιηθούν για να κάνουν χημειοθεραπεία.

Ουδείς είναι πρωθυπουργός, όταν δεν μπορεί να προστατέψει το σύνολο των πολιτών του και όταν οι υπουργοί του σε 100 ημέρες δεν μπορούν να φτιάξουν μία καρδιοχειρουργική μονάδα ή έχουν δεμένα τα χέρια μπροστά στον ΕΟΠΥΥ.

Εκείνο που μου έκανε εντύπωση, είναι ότι μιλώντας και με την ογκολόγο που κατήγγειλε το θάνατο ασθενούς που δεν πήρε εγκαίρως τη θεραπεία, διαπίστωσα ότι υπάρχει πραγματικά μια συνωμοσία σιωπής γύρω από τα θέματα υγείας. Υπάρχει δηλαδή μια αόρατη καθοδήγηση να μην αναδεικνύονται θέματα, όπως αυτό του Παναγιώτη – Ραφαήλ ή της καρκινοπαθούς που έχασε τη ζωή της λόγω ελλείψεως φαρμάκων.

Ζούμε περίεργες και επικίνδυνες ημέρες, εδώ στην Ελλάδα, όπου ταυτόχρονα με τους εθνοτερμίτες, τη μετανάστευση των Ελλήνων και την εισροή των μεταναστών, διαλύονται οι υποδομές υγείας, παιδείας, όπως και το σύνολο των αρμών του κοινωνικού κράτους. Αυτά που λέει ο κος Μηταράκης στο Crash που θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή είναι ενδεικτικά και αποκαλυπτικά. Η πρόγνωση είναι δυσμενής. Επί ημερών του κου Μητσοτάκη θα ισοπεδωθεί πλήρως το κοινωνικό κράτος και θα επιχειρηθεί τόσο η Υγεία, όσο και η περίθαλψη, καθώς και η ασφάλιση – συντάξεις και επικουρικά- να περάσουν στον ιδιωτικό τομέα. Αυτό σημαίνει ότι όποιος έχει χρήματα μπορεί να ζήσει ή να κάνει θεραπεία, όποιος δεν έχει μπορεί να πεθάνει. Η λειτουργία του ΕΟΠΥΥ και οι απαντήσεις που δίνει στους ογκολόγους και γενικότερα στους γιατρούς είναι τροφή για δεκάδες εκπομπές. Ο Μητσοτάκης έδωσε αργά τη νύχτα μία ανούσια και εντελώς ανάλατη συνέντευξη, μιλώντας πάλι για τη ζωή του και την οικογένειά του αλλά δυστυχώς δεν δέχθηκε καμία ερώτηση σχετικά με το τι γίνεται σε θέματα που αφορούν τη ζωή και το θάνατο των Ελλήνων.

Η ψήφος των ομογενών, κάτι αυτονόητο, έχει γίνει πεδίο σύγκρουσης για τα κόμματα που είπαν ΝΑΙ σε όλα τα μνημόνια. Η αναλογική και η αναθεώρηση του Συντάγματος εν καιρώ μνημονίου, θα κατευθυνθεί εκεί που θέλουν οι δυνάμεις κατοχής. Ενώ ο κος Στουρνάρας, όπως διαβάζω στις εφημερίδες, είχε ένα μνημονιακό παραλήρημα υπέρ των δάνειων δυνάμεων, δηλαδή των δανειστών χθες στην παρουσίαση του βιβλίου η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΠΛΟΦΑ.

Ξεκίνησα με τον Παναγιώτη – Ραφαήλ και την πραγματική οδύσσεια των Ελλήνων καρκινοπαθών, γιατί τις τελευταίες ημέρες τα δύο μεγάλα κόμματα παρουσιάζουν ένα σύνδρομο πολιτικού αυτισμού. Οι μεν ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ο ένας μετά τον άλλον λένε ότι δεν είμασταν έτοιμοι και έμπειροι το 2015. Το 2019 – πέντε χρόνια αργότερα- μας λένε ότι ήθελαν την εξουσία στου κασίδι το κεφάλι. Και ανακαλύπτουν ο ένας μετά τον άλλον ότι το μεγαλύτερο λάθος ήταν η ανάθεση του υπουργείου Οικονομικών στον Γιάνη Βαρουφάκη.

Από την άλλη μεριά, ο Βαρουφάκης τους στολίζει δεόντως και υποστηρίζει ότι ο Τσίπρας διαμήνυε στους δανειστές να μην τον ακούνε ( αυτό αποκαλύπτει στο Crash που κυκλοφορεί την Παρασκευή) και ο Δραγασάκης δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να κάνει ρήξη με την Τρόικα. Από την άλλη πλευρά, ο Μητσοτάκης όπου βρεθεί και όπου σταθεί, σε κρίσιμους και χαλεπούς καιρούς εμφανίζεται με ήδη να καλύπτει πλήρως τα πεπραγμένα Τσίπρα. Πράγμα που έκανε και χθες σε σχετική μεταμεσονύχτια απάντησή του στον κο Χατζηνικολάου.
Επίσης αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά, στον πατέρα του, στη μητέρα του και στη γυναίκα του.

Στο μεταξύ, οι στρατοί Τουρκίας και Συρίας αναπτύσσονται γύρω από τις δύο κουρδικές πόλεις και οι πάντες φοβούνται γενίκευση του πολέμου στην περιοχή της Μέσης Ανατολής. Ο Ερντογάν είπε σε ομιλία του χθες το βράδυ ότι η εισβολή είναι ανάλογης σπουδαιότητας με εκείνη που έγινε στην Κύπρο και ότι όπου τοποθετείται τουρκική σημαία ή χύνεται ρανίδα τουρκικού αίματος αυτό δεν γυρίζει πίσω.crash

Γέροντας Παΐσιος,  αν προσευχηθούμε όλοι για μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ θα γίνει ένα θαύμα

.