Διαβάζω στα ΝΕΑ του Σαββάτου (σ.23, άρθρο Γ.Παπαχρήστου) ότι ο Μητσοτάκης είπε στους υπουργούς του να εξηγήσουν στον κόσμο ότι οι λαθρομετανάστες

12 Νοεμβρίου 2019

Στέλιος Πουλόπουλος. «Ραδιοφωνικός Παραγωγός»

Διαβάζω στα ΝΕΑ του Σαββάτου (σ.23, άρθρο Γ.Παπαχρήστου) ότι ο Μητσοτάκης είπε στους υπουργούς του να εξηγήσουν στον κόσμο ότι οι λαθρομετανάστες δεν πρόκειται να προωθηθούν πουθενά, θα μείνουν διά παντός στην Ελλάδα και πρέπει να τους αφομοιώσουμε.

Αν οι άνθρωποι αυτοί ήταν Ελβετοί, Ιταλοί, Άγγλοι. Σουηδοί ή Αμερικανοί δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα, υπό την έννοια ότι μοιραζόμαστε πάνω κάτω τις ίδιες θεμελιώδεις αξίες: ανθρώπινα δικαιώματα, ελευθερία συνείδησης, ισότητα των φύλων, ορθολογισμός, δημοκρατία κλπ.

Αλλά οι αφρικανοί και ασιάτες που έρχονται πλέον κατά χιλιάδες ανήκουν σε έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο σκέψης, που είναι μάλιστα εξαιρετικά εχθρικός προς την Δύση: θρησκευτικός φανατισμός, κοινωνική καταπίεση, πολυγαμία, ανισότητα φύλων, πολιτικός αυταρχισμός και μίσος για τον δυτικό άνθρωπο.

Με εντυπωσιάζει ότι από την συλλογιστική της κυβέρνησης απουσιάζει εντελώς η επίγνωση της σημασίας του εθνικού και πολιτισμικού παράγοντα, με εντυπωσιάζει που δέχονται τόσο εύκολα την σε βάθος χρόνου ολική αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού και του ελληνικού πολιτισμού από ένα ασιατικό-αφρικανικό συνονθύλευμα.

Αν υπήρξε Δύση, υπήρξε γιατί οι πρόγονοί μας στο παρελθόν αποφάσισαν να αντισταθούν μέχρις εσχάτων σε αυτήν ακριβώς την προοπτική. Και ναι μεν οι άνθρωποι αυτοί έχουν σπίτια και λεφτά έξω, εμείς όμως που θα μείνουμε εδώ είμαστε προφανώς καταδικασμένοι να ζήσουμε ως είδος υπό εξαφάνιση.

Διερωτώμαι πώς σκέπτονται αυτοί που μας κυβερνάνε, δεν βλέπω ελπίδα και δεν βρίσκω απάντηση. Αναρωτιέμαι και για τον ελληνικό λαό, αν τόσο εύκολα θα δεχθεί το ιστορικό του τέλος.

.