Πολλά γράφτηκαν για τη συνεργασία Σφακιανάκη- Γονίδη

28 Νοεμβρίου 2019

 

Ρεπορτάζ καλλιτεχνικό Ο δημοσιογράφος Νίκος Βάνης.

Πολλά γράφτηκαν και άλλα τόσα ακούστηκαν για τη συνεργασία Σφακιανάκη- Γονίδη

Ο άρχοντας Νότη Σφακιανάκη και ο γιατρός του των συνέστησε ειδική πλήρη αγωγή για τη θεραπεία σε λίγες μέρες θα είναι πάλι στο πάλκο μαζί με τον άρχοντα Σταμάτη Γονίδη.

Ο Νότης Σφακιανάκης Είναι αλήθεια πώς έπαθε υπερκόπωση αγχώθηκε, πολύ να προλάβει με αποτέλεσμα να γίνει χειρότερα με τις φωνητικές χορδές, η βραχνάδα οφείλεται σε προβλήματα των φωνητικών χορδών.

Το σχήμα μετά από δυο μήνες προβών είναι πανέτοιμο να ταραξη τη νυχτερινή διασκέδαση.

Από εγκυρες πληροφορίες από το ρεπορτάζ της τηλεφημερίδα ellinikou fenomeno.gr και της εφημεριδας Fenomeno News Elliniko Fenomeno Radio,και του δημοσιογράφου Νίκο Βάνη για τα καλλιτεχνικά δρώμενα.

Νότης Σφακιανάκης και Σταμάτη Γονίδη έχουν σχεδιάσει το καλύτερο πρόγραμμα ,Τα Καλύτερα Λαικά Τραγούδια με πολλά λουλούδια και χοντρό πορτοφόλι

Τώρα όσο αναφορά για τα ρεζερβέ το μαγαζί είχε την Παρασκευή πληρότητα και το Σάββατο μόνο από την Κύπρο είχαν κανονίσει να έρθουν στην Αθήνα αρκετή πελάτες. τώρα ράδιο άρβυλα καλά κρατεί Πολλά γράφτηκαν και άλλα τόσα ακούστηκαν για τη συνεργασία Σφακιανάκη- Γονίδη στο μαγαζί του Πριόβολου Στον Βοτανικό.

Τον Νότη Σφακιανάκη και Σταμάτη Γονίδη τους γνωρίζω από τα πρώτα τους βήματα και δυο είναι μεγάλη καλλιτέχνες και ο καθένας τους έχει δικό του πελατολόγιο

Τώρα τους επιχειρηματίες του βοτανικού Νίκος και Αθανάσιος είναι παλιές καραβάνες στην νυχτερινή διασκέδαση. έχουν μεγάλη εμπειρία στη διασκέδαση

Σε κάθε περίπτωση, η απόλυτη τηλεφημερίδα elliniko-fenomeno.gr, η εφημερίδα Fenomeno News ( διανέμεται δωρεάν σε όλη την Ελλάδα) η εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα στα περίπτερα, και το ψηφιακό ραδιόφωνο elliniko-fenomeno.com, θα συνεχίσουν τα ρεπορτάζ που αφορούν στην διασκέδαση Αθηνάς και Θεσσαλονίκης.

.