Δεν νουθετείται με τίποτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

1 Δεκεμβρίου 2019

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με τις βαρυσήμαντες ομιλίες του στην πανηγυρική εκδήλωση για τα 80 χρόνια της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών (ΕΜΣ) στη Θεσσαλονίκη, αλλά και από την ηχηρή πολιτική του παρέμβαση στο City του Λονδίνου, προσπάθησε να νουθετήσει τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στον καλό δρόμο, για τις άστοχες και άφρονες θέσεις του στα εθνικά ζητήματα (Ελληνοτουρκικά, Συμφωνία των Πρεσπών και “μεταναστευτικό”)!

Το ίδιο έπραξε την Κυριακή και ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, στην ομιλία του στο 13ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας!

Όπως, ενδιάμεσα στους δυο πρώην Πρωθυπουργούς, και ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, προσπάθησε να νουθετήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας:

«Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση κινδυνεύουμε σαν κυβέρνηση να υποστούμε πολιτικό κόστος μεγαλύτερο από αυτό που υπέστη ο ΣΥΡΙΖΑ με τις Πρέσπες. Το μεταναστευτικό/προσφυγικό θα γίνουν οι Πρέσπες της ΝΔ»!

Φαίνεται όμως, πως δυστυχώς ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δεν νουθετείται με τίποτε!

Θα πρέπει λοιπόν, αν δεν κηρύξει αμέσως ΑΟΖ με τις Κύπρο – Ισραήλ και Αίγυπτο, αν δεν κλείσει ερμητικά άμεσα τα θαλάσσια και χερσαία σύνορά μας, αν δεν καταργήσει τον αντεθνικό ρόλο των ΜΚΟ κι αν δεν δει με άλλο μάτι την βλαπτική και επιζήμια για το εθνικό συμφέρον Συμφωνία των Πρεσπών, θα πρέπει οι Καραμανλής και Σαμαράς να τον “ανατρέψουν”!

Άλλωστε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι μουσαφίρης στη ΝΔ!

Άντε να δεχτούμε πως είναι σώγαμπρος! Ποτέ όμως δεν ήταν σπλάχνο από τα σπλάχνα της δεξιάς Παράταξης!

Από τη στιγμή μάλιστα που ψηφίστηκε προκειμένου να φύγει ο “κακός” Αλέξης Τσίπρας! Τι δουλειά έχουν και οι φίλοι του στη δεξιά Παράταξη, Λυμπεράκη, Μενδώνη, Μαυρωτάς, Θεοδωρικάκος και τόσοι άλλοι;

Τι δουλειά έχουν αυτοί με τη ΝΔ του Κωνσταντίνου Καραμανλή,  του Γεωργίου Ράλλη, του Ευάγγελου Αβέρωφ, του Μιλτιάδη Έβερτ;;

.