Εντυπωσιακή πρεμιέρα για τον Κώστα Μαρτάκη και τον Στράτο Καραλή στο Posidonio!

24 Δεκεμβρίου 2019

Εντυπωσιακή πρεμιέρα για τον Κώστα Μαρτάκη
και τον Στράτο Καραλή στο Posidonio!

Οι παρουσίες διασήμων

Εντυπωσιακή ήταν η πρεμιέρα στο κατάμεστο Posidonio! Ο Κώστας Μαρτάκης λαμπερός κι ευδιάθετος με τις επιτυχίες του, την σκηνική του παρουσία και την χαρισματική επικοινωνία του έγινε «ένα» με τον κόσμο.

Ο Στράτος Καραλής με τον δικό του τρόπο ανέβασε το κέφι και οι Deevibes έβαλαν την δική τους σφραγίδα. In the mix ο DJ Πέτρος Καρράς.

Στην πρεμιέρα παρευρέθηκαν ηθοποιοί από την παράσταση «Παριζιάνα» στο Θέατρο Broadway. Η Μπέσυ Μάλφα πιο όμορφη από ποτέ, ο Πέτρος Ξεκούκης, ο Τόνυ Δημητρίου κι άλλοι συνάδελφοί τους από το Broadway χειροκρότησαν ένθερμα τον συμπρωταγωνιστή τους, Κώστα Μαρτάκη , που τους καλωσόρισε και διασκέδασαν στο Posidonio μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες.

Στο Posidonio την βραδιά της πρεμιέρας γιόρτασε τα γενέθλιά του ο διευθυντής της Heaven Music, Σπύρος Σταμούλης στον οποίο ο Κώστας Μαρτάκης τραγούδησε το “Happy Birthday”. Στο Posidonio διασκέδασε και η Κατερίνα Αθανάτου, που έχει γράψει τους στίχους στο νέο τραγούδι, το «Αχ και να ήσουνα εδώ» του Στράτου Καραλή το οποίο έχει αγαπηθεί.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο οι βραδιές στο Posidonio θα είναι μοναδικές!

POSIDONIO Music Hall Λ.Ποσειδώνος 18, Ελληνικό
Τηλ. 210 8941033-34-35-36

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της τηλεφημερίδας Ελληνικό Φαινόμενο, πληροφορίες που πουθενά αλλού δεν έχουν γραφτεί, είμαστε σε θέση να δώσουμε ρεπορτάζ εκ των έσω,

Η απόλυτη τηλεφημερίδα elliniko-fenomeno.gr, η εφημερίδα Fenomeno News που διανέμεται δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα συνεχίσουν τα καλλιτεχνικά ρεπορτάζ, καθώς και ο δημοσιογράφος Νίκος Βάνης θα σας ενημερώσει γαι τα καλλιτεχνικά δρώμενα από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου elliniko fenomeno.com

.