Το σύνθημα για την έναρξη της ωραιότερης εποχής του χρόνου έδωσε η Λένα Ζευγαρά, συμμετέχοντας ενεργά στο άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου

29 Δεκεμβρίου 2019

Το σύνθημα για την έναρξη της ωραιότερης εποχής του χρόνου έδωσε η Λένα Ζευγαρά, συμμετέχοντας ενεργά στο άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων!

Ο πρόεδρος της Τεχνόπολης, Κωνσταντίνος Δέδες, η Φαίη Σκορδά

Η τραγουδίστρια – φαινόμενο έδωσε το δικό της τόνο και ρυθμό στο party εγκαινίων του The Christmas Factory και η Επέλαση των Ξωτικών. Μετά την καθιερωμένη εορταστική φιλανθρωπική παρέλαση,

η πρέσβειρα του Make-a-Wish (Κάνε-μια-Ευχή-Ελλάδος), Φαίη Σκορδά και η Λένα Ζευγαρά άναψαν το λαμπερό χριστουγεννιάτικο δέντρο που δεσπόζει στο κέντρο του πάρκου. Την εκδήλωση παρουσίασαν η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Στη συνέχεια, η Λένα Ζευγαρά ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους, ερμηνεύοντας τις επιτυχίες της.

Στη σπουδαία φιλανθρωπική εκδήλωση τραγούδησαν και η Natasha Kay και οι Deevibes,

Αυτή την περίοδο, η Λένα Ζευγαρά συνεχίζει τις live εμφανίσεις της, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, στο «Tokyo Theater Athens», που έχουν γίνει σημείο αναφοράς στη διασκέδαση και είναι κάθε φορά sold out, ενώ τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας «μαγεύει» το κοινό και σε άλλες περιοχές ανά την Ελλάδα.

Το Tokyo Theater live club βρίσκεται στην περιοχή της Ιεράς Οδού ( Ιερά Οδός 41, Γκάζι ) στην πόλη της Αθήνας. Το συγκεκριμενο κέντρο νυχτερινής διασκέδασης παλαιοτέρα ονομαζόταν ‘Cabala Club’ έπειτα όμως μετονομάστηκε σε Tokyo Theater Live Club και προσπάθησε να αναδειχθεί και να ξεχωρίσει εκ νέου.

Πράγματι, το Tokyo Theater Live Club κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και να κεντρίσει όσο το δυνατόν το ενδιαφέρον των θαμώνων του. Ο υπερσύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός, ο κατάλληλος φωτισμός και η καταπληκτική διακόσμηση επιβεβαιώνουν τις υψηλές προδιάγραφες του Tokyo Theater Live Club που το καθιστούν ως τον απολυτό live clubbing προορισμό.

Το Tokyo Theater Live Club συνδυάζει live parties και events με γνωστούς DJ’s αλλά και λαϊκούς τραγουδιστές που εμφανίζονται κατά καιρούς στη μουσική σκηνή του μαγαζιού. Ένας χώρος σύμφωνα με ευρωπαϊκά πρότυπα θυμίζει club του εξωτερικού έχοντας λάβει πολλά ενδιαφέροντα και ιδιαίτερα στοιχεία από τη χωρά της Ιαπωνίας.

Το Tokyo Theater live club βρίσκεται στην περιοχή της Ιεράς Οδού ( Ιερά Οδός 41, Γκάζι )

Τηλέφωνο Κρατήσεων 210 3410200

Τιμή εισόδου με ποτό: 10€

Παρασκευή:

Τιμή Απλής φιάλης: 100€ ανά 6 άτομα
Τιμή Special φιάλης: 120€ ανά 6 άτομα
Τιμής premium φιάλης: 150€ ανά 6 άτομα

Σάββατο:

Τιμή Απλής φιάλης: 100€ ανά 6 άτομα
Τιμή Special φιάλης: 120€ ανά 6 άτομα
Τιμής premium φιάλης: 150€ ανά 6 άτομα

 

.