Ήταν μια ταραχώδης συνάντηση! Το είπε κι ο Αυστριακός Χούμπελ

26 Ιανουαρίου 2020

Στην Αυστρία, φυσικά, δεν υπήρχε περίπτωση να γίνουν όλα αυτά, γιατί σε μια παρόμοια συνάντηση, προφανώς και δεν θα υπήρχε κάποιος που θα πήγαινε με στόχο να βάλει μπουρλότο σε όλα!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε με στόχο να βγάλει το… άχτι του σ΄ αυτή τη συνάντηση, βλέποντας προφανώς πως ότι συνέβαινε παλιότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο αποτελεί ιστορία και δεν μπορεί να επαναληφθεί.

Εκεί βρήκε τον μάστορά του, καθώς ο Ιβάν Σαββίδης δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω…

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, πήγε να δημιουργήσει εντυπώσεις, ποντάροντας στο γεγονός ότι στην DIMERA, που έχει τις μετοχές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέτοχοι είναι η σύζυγος και οι γιοί του Ιβάν…

“Τι να κάνουμε, που ο Νίκος έχει δισεκατομμυριούχο πατέρα και μου δίνει το δικαίωμα να τον εκπροσωπώ…”, είπε χαμογελώντας ο Σαββίδης, που ρώτησε τον Μαρινάκη “για ποιο λόγο είναι εδώ, αφού έχει απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο”. Εκεί, απάντηση δεν είχε.

Γενικώς, ο Σαββίδης απέφυγε να πάει σε χτυπήματα “κάτω από τη μέση”, παρότι είναι δεδομένο ότι είχε πολλές αφορμές.

Ο Μαρινάκης προσπάθησε να πάει κι άλλες φορές τη συζήτηση στην οικογένεια του Σαββίδη, αλλά εκεί ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ δεν σήκωνε κουβέντα.

“Προκαλεί ο γιος σου…” πήγε να πει ο Μαρινάκης.

“Μην ξανασχοληθείς με τον γιο μου. Και να ξέρεις, πως ότι κάνεις στην ομάδα μου και στην οικογένειά μου, θα το πληρώσεις μέχρι τελευταίας δεκάρας!”, είπε ορθά – κοφτά ο Σαββίδης, όταν ο Μαρινάκης πήγε να μπλέξει στην συζήτηση την Ξάνθη και την οικογένεια του Σαββίδη.

Κάποια στιγμή, η συζήτηση πήγε σε πιο… ποδοσφαιρικά θέματα.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ζήτησε να φύγει άμεσα η διοίκηση της ΕΠΟ κι ο Σαββίδης δεν το άφησε να πέσει κάτω.

“Αυτό να το ξεχάσεις. Ούτε στα όνειρά σου. Η διοίκηση της ΕΠΟ θα αλλάξει με εκλογές και οι εκλογές θα γίνουν κανονικά στην ώρα τους”.

Το πιο ξεκάθαρο μήνυμα, πάντως, ο Ιβάν Σαββίδης το έστειλε στον Βαγγέλη Μαρινάκη, όταν ο τελευταίος άρχισε να μιλά για την διαιτησία και το πρωτάθλημα, που κατά την άποψή του, δεν είναι καθαρό.

“Κλαίτε συνεχώς… Κάποτε εσείς μου λέγατε να κάνω επενδύσεις. Εσείς γιατί συνεχίζετε να κλαίγεστε; Πέρσι, εγώ σε κέρδισα μέσα – έξω. Φέτος το πρώτο παιχνίδι έληξε ισόπαλο. Έλα κι εσύ στην Τούμπα να μας κερδίσεις και πάρτο, αν μπορείς”, ήταν τα λόγια του προέδρου του ΠΑΟΚ.

Μάλλον ο εκνευρισμός που έκανε την εμφάνισή του στην άλλη πλευρά, ήταν κι ένας από τους λόγους, που οδήγησαν στο ρατσιστικό παραλήρημα της Πέμπτης…

.