Νικολόπουλος στο «Ραντάρ» για Μητσοτάκη: «Κινδυνεύει από αυτογκόλ»

30 Ιανουαρίου 2020

«Έχω μείνει να λέω ότι θα γυρίσει ο Καραμανλής»

Την πολιτική που ασκεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τόσο για την επιλογή του όσον αφορά στη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, όσο και στις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, σχολίασε ο πρώην βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος.

«Το ’74 πήγα στην ΟΝΝΕΔ, πριν ιδρυθεί η ΝΔ και ακούω τώρα “όχι θέλουμε τη Σακελλαροπούλου, τι να τον κάνουμε τον Νικολόπουλο;” Τη Σακελλαροπούλου, που δεν άφηνε τον Χριστόδουλο να κάνει αγιασμό», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

«Το τελευταίο 8μερο ήταν ωραίο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ωραίοι οι σταθμοί που επισκέφθηκε. Θα ήθελα να κάνω κι εγώ αυτό το οδοιπορικό. Βλέπω ότι την έχουν πέσει στον δήμαρχο της Κωνσταντινούπολης που πήγε για σκι, ενώ εδώ δεν πάει να πάει σε σκι, σε ξεσκί είναι όλα καλά και όλα ανθηρά», πρόσθεσε καυστικά τις κινήσεις των τελευταίων ημερών του πρωθυπουργού, στον Alpha 98,9 και το «Ραντάρ», με τους Τάκη Χατζή και Δήμο Βερύκιο.

Για το αν είχε βλέψεις για την προεδρεία της Δημοκρατίας: «Όχι, είχα βλέψεις να βλέπω τον Καραμανλή αν γινόταν έτσι, ισόβια. Αλλά μου τη χάλασε, τι να κάνουμε τώρα… Έχω μείνει να λέω “θα γυρίσει ο Καραμανλής”»

Για τις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο με τη νέα νομοθετική ρύθμιση ώστε να αποφύγει τον υποβιβασμό ΠΑΟΚ και Ξάνθη: «Αλλά για να το σοβαρέψουμε, κάποια στιγμή είχα πει ότι κινδυνεύει ο Κυριάκος Μητσοτάκης από αυτογκόλ και έχει μπροστά του να βαρέσει αρκετά πέναλτι ακόμα. Το πέναλτι το χτυπάει ένας παίκτης. Όταν στο πέναλτι δεν μπορείς να βάλεις το γκολ και σου λένε χτύπα πέντε, εκεί είναι θάνατος. Χθες ήταν αυτογκόλ αυτό που έγινε».

.