Ένας επιχειρηματία της διασκέδασης, Πρώτη γραμμή της μάχης με τον κορονοϊό,

29 Μαρτίου 2020

Η αναφορά στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον κορονοϊό ο επιχειρηματία της διασκέδασης Γιάννη Βουτυράκο ο οποίος προχώρησε σε ακόμη μια σημαντική και ουσιαστική πρωτοβουλία.

Προχώρησε σε ακόμη μια σημαντική και ουσιαστική κίνησης βοηθώντας σε Δήμους, νοσοκομεία, οίκους ευγηρίας και όπου αλλού υπάρχει ανάγκη σε ένα φιλανθρωπικό έργο, ξεκίνησε να μαζεύει εθελοντικά όσους και όσες τυγχάνει να γνωρίζουν την τέχνη της … μοδιστρικής και μπορούν να ράψουν μάσκες από το σπίτι.


Γιάννη Βουτυράκο ήρθα σε επαφή με το Υπουργείο Υγείας για τις προδιαγραφές που πρέπει να έχουν Από το υπουργείο του Βασίλη Κικίλια του απάντησαν αμέσως.

Σε δεύτερο βήμα, αξιοποίησε την εθελοντική προσφορά του γνωστού και πετυχημένου μόδιστρου Γιώργου Κατσιαούνου ..και Γιάννη Βουτυράκο έβγαλαν μαζί το patron σχέδιο.

θα είναι ψηλής προστασίας από ιούς-και δη όσον αφορά τον νέο κορωνοϊο- 100% με βαμβακερό ύφασμα, αρκετά απαλές και ανθεκτικές. Ώστε μετά τη χρήση τους να απολυμαίνονται, να σιδερώνονται και να επαναχρησιμοποιούνται.

Αμέσως μετά, χωρίς καμιά χρονοτριβή, ο Γιάννη Βουτυράκο προχώρησε να βρει γαζώτριες και ξεκίνησε να μαζεύει εθελοντικά και να παράγονται χιλιάδες μάσκες ανά δύο μέρες.

Άπό τι μάθαμε έχουν παραδοθεί σε Δήμους, νοσοκομεία χιλιάδες μάσκες, και ετοιμάζονται για παράδοση και σε άλλους Δήμους, νοσοκομεία.

Πρόκειται ασφαλώς για ένα καινοτόμο Πρόγραμμα , που μπορεί να δώσει ανάσα στις δομές υγείας της χώρας,

Παράδειγμα προς μίμηση την εθελοντική προσφορά του γνωστού και πετυχημένου επιχειρηματία της διασκέδασης Γιάννη Βουτυράκο. μακάρι να γίνει παράδειγμα προς μίμησης αυτή η εθελοντική προσφορά.

Δωρεά μασκών σε κοινότητα Βογατσικό δήμους και περιφέρεια Καστοριάς,,   ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ

Δωρεά μασκών στον δήμο Καστοριάς Πεντάβρυσος στον δήμο Άργους Ορεστικού και στη Μονή Εσφιγμένου,

 

Να πούμε δύο λόγια απλά Ο Γιάννη Βουτυράκος είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας στην διασκέδαση Αθήνα είναι αυτός που έφτιαξε το «Tokyo Theater Athens» « πινελιές» live clubbing ευρωπαϊκών προδιαγραφών, και έκανε την συνεργασία με τον Μιχάλη Τουρατζίδη και Λένα Ζευγαρά οπού απογειώθηκε η διασκέδαση clubbing στην Αθήνα.

τρόπο να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο : 210 34 10 200 (καθημερινά 14:00-22:00).

Το Ελληνικό Φαινόμενο! απόλυτη τηλεφημερίδα elliniko-fenomeno.gr, η εφημερίδα Fenomeno News.να ευχαριστήσω τον επιχειρηματία κ. Γιάννη Βουτυράκο και σε όλους τους εθελοντές

Το Ελληνικό Φαινόμενο! απόλυτη τηλεφημερίδα elliniko-fenomeno.gr, η εφημερίδα Fenomeno News.Να ευχαριστήσω τον επιχειρηματία κ. Γιάννη Βουτυράκο για την δωρεά μασκών

.