Νονοί του Συστήματος, φρουροί του καθεστώτος…

22 Απριλίου 2020

Από τα χρόνια της επονομαζόμενης Μεταπολίτευσης και ακόμη περισσότερο στα χρόνια των Μνημονίων, τα ΜΜΕ της Πατρίδος μας “πλέουν σε αχαρτογράφητα νερά”! Σ΄ αυτές τις δεκαετίες ανδρώθηκαν τα πολιτικά τζάκια της διαπλοκής και της διαφθοράς! Τα οποία στηρίχτηκαν, προωθήθηκαν και μεγαλούργησαν από κάποιους κατ΄ όνομα και μόνο μεγάλο-δημοσιογράφους, οι οποίοι είχαν ως μόνο σκοπό την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των εργοδοτών τους, από τη στιγμή που αυτοί δεν ήταν μόνο εκδότες εφημερίδων και ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών, αλλά αναλάμβαναν και μεγάλα έργα του Ελληνικού Δημοσίου. Επακόλουθη βεβαίως, ήταν και η προσωπική προβολή αυτών των δημοσιογράφων, που κάποια στιγμή εκμεταλλευόμενοι αυτήν την προβολή, μεταπηδούσαν στον πολιτικό στίβο για να ασχοληθούν με την “επίλυση” των προβλημάτων μας. Έτσι, μεταξύ πολιτικής και δημοσιογραφίας, δημιουργήθηκε ένας ομφάλιος λώρος που σφιχταγκάλιασε το κορμί του Ελληνικού λαού, με αποτέλεσμα να το θρυμματίσει!

Αυτό το Σύστημα πολιτικής και δημοσιογραφίας, λειτούργησε και εν μέσω της πανδημίας του θανατηφόρου ιού! Έντεκα ολόκληρα εκατομμύρια δόθηκαν για σποτάκια και μακέτες στην τηλεόραση και τον Τύπο, τα οποία πήραν οι μεγαλοεκδότες για να μας διακηρύσσουν από το πρωί έως το βράδυ, πως πρέπει να μένουμε στο σπίτι! Ολόκληρα τα δελτία ειδήσεων των Συστημικών καναλιών, είναι αφιερωμένα στον κορονοϊό! Απόλυτη πλύση εγκεφάλου του ελληνικού λαού!

Όταν αποκρύπτουν, όλα τα άλλα σπουδαία και περίεργα που συμβαίνουν εν μέσω αυτής της κατατρομοκράτησης του ελληνικού λαού και που θα επηρεάσουν τη ζωή των Ελλήνων, όταν αυτοί θα περάσουν στην κανονικότητα!

Καμιά μα καμιά κουβέντα από τους λαλίστατους δημοσιογράφους για τη δημιουργία 28 νέων δομών “φιλοξενίας” στην ενδοχώρα! Καμιά μα καμιά αναφορά για το πρόγραμμα “Εστία ΙΙ”, της στέγασης δηλαδή “προσφύγων – μεταναστών” σε διαμερίσματα ανά την Ελληνική Επικράτεια! Καμιά μα καμιά πληροφόρηση για την κατανομή των 350 εκατομμυρίων της κ. Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τα οποία δεν θα διατεθούν για την ασφάλιση των συνόρων μας στον Έβρο, αλλά θα είναι άμεσα διαθέσιμα από τα 700, για δυνατότητες υποδοχής στην ενδοχώρα, ενοικίαση διαμερισμάτων, στέγασης γενικότερα, επίδομα “μεταναστών και προσφύγων”, για την υποστήριξη καταυλισμών στην ενδοχώρα κλπ. Καμιά μα καμιά αναφορά στον ύποπτο ρόλο σε όλα τα παραπάνω, της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, αφού όλα αυτά τελούν υπό της χρηματοδότησής του!

Για τον ελληνικό λαό και την Πατρίδα μας λοιπόν, όλο αυτό το χρονικό διάστημα, ένα και μόνο πρόβλημα υπάρχει για τα ΜΜΕ! Η επιδημία του κορονοϊού! Τίποτε άλλο! Τα υπόλοιπα δεινά θα τα αντιληφτεί όταν θα του επιτρέψουν να ξυπνήσει!!

Προκεχωρημένο φυλάκιο δεν είναι μόνο οι Καστανιές…

Μετά το “Έπος του Έβρου” είναι ευκαιρία η κυβέρνηση να κατανοήσει, ότι υπάρχουν κι άλλα “προκεχωρημένα φυλάκια” στην Πατρίδα μας και τα οποία θα πρέπει να τύχουν προσοχής και ενίσχυσης! Είναι τα επίσης ακριτικά φυλάκια στην Στρογγύλη του νησιωτικού εκεί συμπλέγματος, είναι η Σαμοθράκη και η βραχονησίδα Ζουράφα στο Θρακικό πέλαγος, είναι η Γαύδος και το Γαϊδουρονήσι στο Λιβυκό Πέλαγος, είναι τα Στροφάδια, η Ερεικούσσα και οι Οθωνοί στο Ιόνιο Πέλαγος!

Έτσι θα περιφρουρηθεί η ελληνική Επικράτεια και θα καταλάβουν οι κακοί γείτονες Τούρκοι και Αλβανοί, ότι πλέον η Ελλάδα δεν παίζει!

Προασπίζεται τα πάτρια εδάφη! Αλλιώς…

.