Τα ξημερώματα της Τρίτης και συγκεκριμένα στις 4:30, σημειώθηκε διάρρηξη στο Κορδελιό στην Α. Παπανδρέου και ανατολικής Ρωμυλίας γωνία, Άγνωστοι εισέβαλαν σε κοσμηματοπωλείο.

21 Απριλίου 2020

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες Έρευνα-ρεπορτάζ της τηλεφημερίδα elliniko fenomeno gr η εφημερίδα Fenomeno News

Τα ξημερώματα της Τρίτης και συγκεκριμένα στις 4:30, σημειώθηκε διάρρηξη στο Κορδελιό στην Α. Παπανδρέου.και ανατολικής Ρωμυλίας γωνία Άγνωστοι εισέβαλαν σε κοσμηματοπωλείο,ενώ προηγουμένως είχαν προσπαθήσει να ρίξουν τα ρολά ασφαλείας

Μετακίνησαν τον κάδο σκουπιδιών με ένα φορτηγάκι χρώμα μουσταρδι και ένα επιβατικό αυτοκίνητο πράσινο σκούρο η μαύρο χρώματος όπως μας πληροφόρησαν οι ένοικοι της πολυκατοικίας αλλά και των γύρω κατοικιών βγήκαν στα μπαλκόνια,

Γείτονας που κατέβηκε κάτω και ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους ληστές φορούσε μάσκα στο πρόσωπο και τον απώθησε για να μπει στο αμάξι που τον περίμεναν οι πέντε συνεργοί του και τράπηκαν σε φυγή έχοντας πάρει, σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα, κυρίως ρολόγια και κοσμήματα.

Οι κάμερες κατέγραφαν τις κινήσεις των διαρρηκτών αλλά εκείνοι συνέχιζαν απτόητοι να μαζεύουν ό,τι μπορούσαν από τα ράφια και τις προθήκες, ακριβά ρολόγια και κοσμήματα.

Οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

.