Διεθνιστές πολιτικοί και Ιεράρχες κατά της Θείας Κοινωνίας του Χριστού μας…

6 Μαΐου 2020

Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

Ο κ. Ηλίας Μόσιαλος, ο καθηγητής της Πολιτικής της Υγείας του London School of Economics και σύμβουλος σήμερα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, υπήρξε από τους δυνατούς Πασόκους του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου (Υπουργός Επικράτειας με καθήκοντα κυβερνητικού εκπροσώπου)!

Ο κ. Ηλίας Μόσιαλος λοιπόν, μιλώντας στο ΕΘΝΟΣ, τόνισε για την Θεία Κοινωνία:

«H γνώμη μου είναι πως θα πρέπει να αποφευχθεί με τη σημερινή της μορφή, μέχρι να έχουμε ασφαλές εμβόλιο.

Θα πρέπει να εξεταστεί εάν μπορεί να γίνει με διαφορετικό και ασφαλή τρόπο. Να τονίσω εδώ πως ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος έχει καλέσει τους πιστούς να γίνουν οι ίδιοι Κοινωνία και να γίνουν δωρητές αίματος και πλάσματος. Αυτή είναι μια έμπρακτη απόδειξη αγάπης για τον συνάνθρωπό μας»!
Βλέπετε όλοι πολιτικοί και Ιεράρχες (Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος) ηγούνται και στρατεύονται κατά της Θείας Κοινωνίας! Τρόμος τους έχει πιάσει προκειμένου να τρομοκρατήσουν τον Ορθόδοξο Ελληνικό λαό για να μην μεταλαμβάνει του Σώματος και του Αίματος του Χριστού μας!
Ευτυχώς υπάρχουν και Ορθόδοξοι Έλληνες πολιτικοί, όπως ο κ. Νίκος Νικολόπουλος, που υπερασπίζονται το Ιερό Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας!
Όπου λέγει:

«Το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας θεωρήθηκε αιτία του κακού. Οφείλουν όλοι να πάρουν μια ξεκάθαρη θέση. Συμφωνούν ότι η Θεία Κοινωνία δεν εγκυμονεί κινδύνους μετάδοσης του κορονοϊού;
Συμφωνεί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του, ότι ο κορονοϊός δεν μεταδίδεται με την Θεία Κοινωνία;»!

Αναμένουμε να τοποθετηθούν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων και όσοι συμφωνούν πως μέσω της Θείας Ευχαριστίας μεταδίδεται ο κορονοϊός, τότε εάν υπήρχε Ορθόδοξη ηγεσία της Εκκλησίας της Ελλάδος, θα έπρεπε αυτοί οι πολιτικοί αρχηγοί να κηρυχτούν από την Εκκλησία ως διώκτες της Ορθοδοξίας και του ελληνικού πιστού λαού!!

.