Συνεχίζει κ. Γιάννη Βουτυράκο για την δωρεά μασκών Καστοριά,Θεσσαλονίκη Αθήνα, Λακωνία έρχονται και είναι ανίκητες η Προσωπίδες μας…!!!!

11 Μαΐου 2020

Το Ελληνικό Φαινόμενο! απόλυτη τηλεφημερίδα elliniko-fenomeno.gr, η εφημερίδα Fenomeno News.Να ευχαριστήσω τον επιχειρηματία κ. Γιάννη Βουτυράκο για την δωρεά μασκών για την δωρεά μασκών Καστοριά,Θεσσαλονίκη Αθήνα, Λακωνία

Συνεχίζει κ. Γιάννη Βουτυράκο για την δωρεά μασκών Καστοριά,Θεσσαλονίκη Αθήνα, Λακωνία έρχονται και είναι ανίκητες η Προσωπίδες μας…!!!!

Ευχαριστώ πολύ τον κύριο Μαργέτη Νικόλαο ιερά οδό 28 βοτανικός για την Συμμετοχή του και την προσφορά του στην υλοποίηση τους το Σάκη κουτάβα πάλι για την συμμετοχή του και την προσφορά του Και εννοείται το Γιώργο κατσιαουνο

Για την συμμετοχή του και την προσφορά του όλο αυτό τον καιρό εδώ και να ενάμιση μήνα Που δουλεύει εθελοντικά μαζί με την οικογένειά του ώστε να προσφέρουμε μάσκες όπου υπάρχει και έχουν ανάγκη οι συνάνθρωποί μας ευχαριστώ πολύ ο θεός να σας έχει καλά…!!!!

Σε έναν πόλεμο δεν πουλάς τις σφαίρες στο συμπολεμιστής του της δωρίζεις και πάτε χέρι χέρι στη μάχη δεν διανοούμαι σε μία τέτοια κατάσταση που βρισκόμαστε οι μάσκες και γενικά αυτά που προστατεύουν τον κόσμο να πωλούνται πρέπει να δωρίζονται σε όλους και ειδικά σε μία μάχη για επιβίωση εμάς τον ίδιων και των συνανθρώπων μας …!!!

Εύχομαι υπομονή επιμονή και υγεία σε όλους μας και θα τα καταφέρουμε

.