Ανύπαρκτα έντυπα, ραδιόφωνα και εκατοντάδες ιστοσελίδες… με μηδενική επισκεψιμότητα “παντελόνιασαν” χιλιάδες ευρώ.

6 Ιουλίου 2020

“ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ” την περίοδο της δήθεν “πανδημίας”, όταν μας μπαγλάρωσαν στα σπίτια μας.

Δόθηκε όμως και η πολυσυζητημένη και ίσως “μαγειρεμένη” λίστα με τα ποσά που πήραν τα ΜΜΕ, για να μας λένε να κάτσουμε μέσα, μετά βέβαια από πολλές πιέσεις.

Κι ακόμα κι αν έχει γίνει ένα σχετικό μαγείρεμα, τα στοιχεία είναι εκπληκτικά, αφού μια ομάδα μέσων ενημέρωσης, τα γνωστά συστημικά μέσα με τους γνωστούς “αμερόληπτους” της δημοσιογραφίας, πήραν όπως αναμενόταν άλλωστε τη “μερίδα του λέοντος”.

Μια ματιά μας δείχνει ότι στην πρώτη 11άδα, με τα μέσα που πήραν τα περισσότερα χρήματα, ήδη βλέπουμε ότι τα 7 από τα 20 εκατομμύρια κατευθύνθηκαν σε γνωστά μέσα ενημέρωσης, με τον γνωστό ρόλο αλλά και τις γνωστές πολιτικές πεποιθήσεις, αφού οι 9 στους 11 αποτελούν φερέφωνα της σημερινής κυβέρνησης.

Βέβαια τα 7 εκατομμύρια περίπου που βλέπουμε σε αυτόν τον πίνακα δεν λένε όλη την αλήθεια, γιατί υπάρχει ο όμιλος του κ. Αλαφούζου που αριθμεί αρκετά μέσα ενημέρωσης που βλέπουμε στους παρακάτω πίνακες.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι μόνο ο τηλεοπτικός, ο ραδιοφωνικός και ο διαδικτυακός ΣΚΑΙ, πήραν πάνω από 1.2 εκατομμύρια, ενώ αν συνυπολογίσουμε και τα ραδιόφωνα Μελωδία και Σπορ fm, αλλά και τις εκδόσεις της εφημερίδας Καθημερινή όπως και το ανάλογο site, οι επιχειρήσεις συμφερόντων του Mr Ασπρονήσι, με την ξανθιά νύφη από το σόι του Πρωθυπουργού, πήραν περίπου 1,5 εκατομμύρια ευρώ.

Βέβαια υπάρχει κι άλλος που ενώ δεν φαίνεται στην πρώτη δεκάδα “τσίμπησε” αρκετά. Και δεν είναι άλλος από τον γνωστό και μη εξαιρεταίο υμνητή της “ανεξάρτητης”, όπως αυτοχαρακτηρίζεται, δημοσιογραφίας, Νίκο Χατζηνικολάου, που ούτε λίγο, ούτε πολύ, τα μέσα ενημέρωσης στα οποία είναι μεγαλομέτοχος, όπως το Real group, μαζί με κάτι Ενικούς στο διαδίκτυο και Ελληνικούς στο ραδιόφωνο, περίπου όσα πήραν κι αυτοί που φαίνονται τελευταίοι στην πρώτη 11αδα.

Περίπου λοιπόν τα μισά από τα 20 εκατομμύρια, τα πήραν 10-11 άνθρωποι που οι πιο πολλοί “γλύφουν” από το πρωί ως το βράδυ την κυβέρνηση,

Να παρέμβει εισαγγελέας για την λίστα της ντροπής

Στην δημοσιότητα δόθηκε πριν λίγο η λίστα με τα ΜΜΕ που έλαβαν χρήματα στο πλαίσιο της διαφημιστικής καμπάνιας για τον κορωνοϊό όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας. Η Ελεύθερη Ώρα δεν εισέπραξε ούτε ένα ευρώ, παρά την ιστορία 40 ετών της εφημερίδας, τα 3.000 φύλλα καθημερινώς και τους δεκάδες εργαζόμενους που απασχολεί.

Αναλυτικά όλα την Τρίτη με την Ελεύθερη Ώρα!

Ανύπαρκτα έντυπα, ραδιόφωνα και εκατοντάδες ιστοσελίδες… με μηδενική επισκεψιμότητα “παντελόνιασαν” χιλιάδες ευρώ.

Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε τη λίστα…

Η ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ

https://www.elora.gr/portal/arxeio/5808-na-paremvei-eisaggeleas-gia-tin-lista-tis-dropis

Πολλά λεφτά ρε φίλε για site που δεν διαβάζει κανείς, Μένουμε Σπίτι.

.