Η κυβέρνηση Μητσοτάκης και πατριάρχης Βαρθολομαίος γκρεμίσουν Τα θεμέλια της Μονής Εσφιγμένου τους γέροντες της μονής για να μην τελούν το έργω τους

23 Ιουλίου 2020

ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ να συμβαίνουν αυτά εναντίον Χριστιανών εντός Ελλάδας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αμέσως μετά την αρπαγή του κτήματος μας στην Ιερισσό … μας πήραν και το κονάκι στα Νέα Ρόδα.


Την ίδια ώρα που βάλλεται ο Χριστιανικός κόσμος στην γείτονα χώρα είναι ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ να συμβαίνουν αυτά εναντίον Χριστιανών εντός Ελλάδας.

ΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΟΥΛΙΕΡΗΔΕΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα οι 3 μοναχοί της νέας ψευδο-αδελφότητας της Εσφιγμένου διορισμένοι εν μία νυκτί και ενάντια στον Κ.Χ.Α.Ο. , δέσμευσαν από την Ιστορική Εσφιγμένου των 100 μοναχών ένα κτήμα στην Ιερισσό.

Μετά από Ευρωπαϊκά και Εθνικά Αγιορείτικα κονδύλια, τραπεζικούς λογαριασμούς, ακίνητα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, τρακτέρ, οχήματα και κάθε τι που ήταν πηγή εσόδων στην αδελφότητα μας (που αριθμεί 110 μοναχούς), τώρα ανήκει και ελπίζουμε να φτάνει να ταΐζει τα «ταπεινά και γεμάτα Χριστιανική αγάπη» στόματα των 3 μοναχών της νέας ψευδο-Εσφιγμένου.

Αν δεν έχουν χορτάσει το μόνο που έχει μείνει πια να πάρουν, είναι οι ψυχές μας.

Οι σημερινές εξελίξεις μας θέτουν αβίαστα τον εξής προβληματισμό: άραγε η ομάδα των ψευδοεσφιγμενιτών ήρθε στο Άγιον Όρος για να μιμηθεί την δικαιοσύνη και την πραότητα του Ιησού Χριστού ή την αρπακτικότητα και την απληστία κάποιων; Σήμερα η νεότερη ιστορία του Αγίου Όρους θα γράψει με μελανά γράμματα το εξής πρωτοφανές, μοναχοί να αρπάζουν και να σφετερίζονται άλλης μονής περιουσιακά στοιχεία υπό την πρόφαση της αποκατάστασης της νομιμότητας! Οποία πτώση τους! Οποία κατάντια τους ! Ευχόμαστε ειλικρινή μετάνοια στους άρπαγες καθότι η πράξη τους θα μείνει στους αιώνες στιγματισμένη και καταδικασμένη… 

 

«ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ»

Σε ανακοίνωσή του ο «Ιερός Λόχος 2012» αναφέρει: «Μία ημέρα πριν ο Ερντογάν συμμετάσχει στην πρώτη ισλαμική προσευχή στην Αγία Σοφιά μας. Στο ιστολόγιο της μόνης και αληθινής Ιεράς Μονής Εσφιγμένου Αγίου Όρους, ανακοινώθηκε ότι αστυνομικές δυνάμεις κατέλαβαν και το κονάκι της Μονής στα Νέα Ρόδα. Λόγω της γεωγραφικής του θέσης (πολύ κοντά στο Άγιο Όρος και εύκολα προσβάσιμο από λαϊκούς) χρησιμοποιούνταν για ανεφοδιασμό της Μονής. Παράλληλα κατέλαβαν και αγρόκτημα της μονής στην Ιερισσό. Γίνεται φανερό ότι οι υπάλληλοι της νέας τάξης πραγμάτων που απαρτίζουν την κυβέρνηση της Ελλάδος, επιδιώκουν να εξαντλήσουν από τροφές, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης τους 100 και πλέον πατέρες της Μονής, πριν επιδιώξουν την τελική έφοδο. Επαναλαμβάνεται μια νέα «πολιορκία του Μεσολογγίου».

Είναι αδιανόητο στην Ελλάδα του σήμερα, που τα πάντα είναι ρευστά στην Πατρίδα μας, να διώκεται η Ορθοδοξία από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, που υφαρπάζει εδώ και χρόνια την ψήφο των Ελλήνων παριστάνοντας την πατριωτική Ορθόδοξη πλευρά του κοινοβουλίου! Αυτά τα αίσχη δεν τα έπραξαν ούτε η δηλωμένη αντίΧριστη κυβέρνηση του Σύριζα.

Αλλά εσείς είσαστε χειρότεροι διότι είσαστε προβατόσχημοι λύκοι! Ελπίζουμε οι Έλληνες Ορθόδοξοι να τα θυμούνται αυτά και όταν φτάσουν στις κάλπες! Αιδώς Αργείοι! Πιστοί στα ιδανικά μας, θα σταθούμε στον πλευρό της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου όπως πάντα κάναμε, μην αφήνοντας κανέναν υπερασπιστή της Ελλάδος και της Ορθοδοξίας μας, μόνο του. Αυτοί μπορεί να έχουν σπουδάσει στο Κολέγιο Αθηνών και στο Χάρβαρντ και να το αγνοούν, αλλά 2000 χρόνια σελίδες Ελληνορθόδοξης ιστορίας έχουν γράψει αρκετές φορές το σύνθημα:

Οι δικαστές που βρίσκονται στην έδρα για την Ιερά Μονή

Εσφιγμένου, θα πράξουν όπως έπραξε ο Αναστάσιος Πολυζωίδης,και ο Γεώργιος Τερτσέτης,

 

 

.